maanantai 23. syyskuuta 2024

Asu leopardihameella 1/3

 Postaus sisältää *mainoslinkin





nahkatakki - Human Scales (2023) 
ribbitoppi - Nanso (2022) 
hame - H&M (2024) 
laukku - Chloé (2016) 
aurinkolasit - Ray-Ban (2018) 

Leopardi -kuosi jakaa vahvasti mielipiteet, allekirjoittanut rakastaa! Säännöllisin väliajoin tämä klassikko palaa aallonharjalle, muttei mielestäni sieltä koskaan pois lähdekään. Minulta on löytynyt vuosien varrella vaikka mitä tässä upeassa, mutta mielestäni jopa tavallaan neutraalissa kuosissa. On ollut niin tekoturkki, mekkoa, nilkkuria, ballerinaa, hametta, shortsia ja housua. Kymmenen vuotta takaperin muistan leo-kuosin olleen hyvinkin villi valinta. Nykyään ajattelen kyseisen kuosin helppona, joka on myös yllättävän luonteva yhdisteltävä.

Olin muuten etsinyt satiinista, leopardillista, midihametta useamman kuukauden ja kiersin esimerkiksi Tallinnassa liikkeitä sellaista etsien, kuten myös useat eri kaupat verkon välityksellä tuloksetta. Kuinka ollakaan hame löytyi paikallisen H&M:n rekiltä yksinäisenä kappaleena. Minulle on muuten ennenkin käynyt näin, sillä en lähde ensimmäisenä kyseisestä putiikista useinkaan etsimään. Kyseinen hame oli juuri eikä melkein etsimäni kaltainen, en nimittäin halua mitään ihan kivaa tai sinne päin olevaa kaappiini. Bonuksena hintakin oli todella edullinen, joten se on luultavasti maksanut käyttökertojen myötä jo nyt itse itsensä takaisin! Mikäli kiinnostaa, hame löytyy nettisivuilta *täältä

En ole hetkeen tehnyt postaussarjaa, jossa toistuu joku sama vaatekappale, joten nyt oli aika tällaiselle, kun kuvasimme kolme arkista asua leo hameen kanssa. Hame on ollut tosiaan alkusyksyn käytetyin vaatekappale ja minulla on monta muutakin ideaa sen yhdistelyyn mielessä näiden täällä nähtävien asujen lisäksi. Ikilempparit nahkatakki ja mustat Converset ovat täydellinen ja ajaton parivaljakko hameelle, joten aloitin sarjan tällä lookilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti