torstai 28. syyskuuta 2023

Vaatekaapin luottovaatteita - ribbihame








ribbihame - Makia 
t-paita - Nanso 
cargotakki - H&M 
laukku - Fendi 
tennarit - Superga 
aurinkolasit - Chimi 

Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan täällä blogissa, nimeltään vaatekaapin luottovaatteita. Pyrin näissä nostamaan esille jonkun yksittäisen garderobini luottojutun. Haluaisin entistä enemmän täällä blogin puolella inspiroida niin itseäni kuin teitä siellä ruudun toisella puolella, käyttämään niitä vaatekaapista jo löytyviä vaatteita. Ensimmäisenä valokeilaan pääsee simppeli musta ribattu hame. Kyseinen on muuten varmaan sellainen, joka voisi monen muunkin vaatekaapista löytyä?

Olen yleensä todella kaavoihin kangistunut ja brändiuskollinen, mistä vaatteita hankin. Minulla on lähinnä muutama suosikki, enkä pahemmin poikkea näistä. Toisinaan jotain oman tyylistä voi löytyä merkiltä, jolta ei olisi osannut etsiäkään, kuten kuvissa näkyvä hame Makian valikoimista. Olin etsinyt pidempään ribattuja hameita, joten olin iloinen, kuin toissa kesänä vähän sattumalta Stockan alerekissä roikkui kyseisiä hameita. Nappasin hameen mukaan saman tien kahdessa värissä ja onneksi niin tein, sillä molemmat ovat olleet paljon käytössä. Tämä musta versio ei tosin ole aiemmin tainnut täällä näkyä, mutta vaaleampi hame on kuvissa ainakin täällä

Lämmin syksy on mahdollistanut todella monipuolisen pukeutumisen, kun säät muistuttavat päivisin enemmänkin kesäpäiviä! Ohut cargotakki ja t-paita ovat olleet täysin riittävä vaatetus ribbihameen kavereina, ja olen iloinnut, kun niitä inhottavia sukkahousuja ei ole tarvinnut vielä kaipaa kaapin perältä. Ribattu hame on ollut todella toimiva näihin syyspäiviin, se on myös monipuolisesti yhdisteltävä kappale.  Mukava alaosa on ollut ihana niinä päivinä, kun on vaikka paljon autossa istumista, lisäksi se on kiva ja helppo kiskaista päälle töihin kävellessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti