lauantai 23. syyskuuta 2023

Alkusyksyn asu nahkatakilla 4/4







nahkatakki - Human Scales  
t-paita - Samsøe & Samsøe 
housut - Marimekko
laukku - By Far 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Chimi 

Tältä erää tämän pienen nahkatakki asukoosteeni viimeinen setti tulisi tässä. Tosin nahkarotsi tuntuu olevan liimautuneeni päälleni, joten sitä tullaan jatkossakin näkemään kyllästymiseen asti, ennen villakangastakkeihin siirtymistä. Jos nahkatakki on ollut lähes päivittäisessä käytössä, en sen sijaan muista, milloin olisin viimeksi pukenut jalkaan pitkät housut, ennen tätä kuvien otto päivää? Koko kesän kuljin helmoissa ja sama meno tosin jatkuu edelleen, mutta tällaiset keveät leveät housut ovat kieltämättä kivaa vaihtelua tähän väliin. 

Tällä kertaa yhdistin Marimekon Noppa -kuosiset housut simppelisti valkoisen t-paidan kanssa. Olen muutenkin kiskaissut tämän jälkeen nämä rennot housut useamman kerran jalkaan syksyn aikana, pitkälti kun arjessa samat vaatteet kiertävät. Olen vaihdellut vain paitaa milloin harmaaseen ribattuun puseroon tai mustaan poolo, sekä kenkäparia, muuten sama asu on ollut toimiva arjessa. Uskon, että housut tulevat olemaan kivat myös vaikka harmaan neuleen parina.

Tässä asussa onkin muuten niitä vähän tuoreempia tulokkaita. En missään nimessä väitä, etten ostaisi enää ainuttakaan uutta vaatetta, mutta yritän pitää jonkunnäköisen järjen mukana tässä hommassa.  Housut ovat vuoden takaa, laukku ja aurinkolasit viime keväältä, teepparin ostin kesällä pienen kivijalkaputiikin alerekistä. Valkoisista t-paidoista minulla tuntuu olevan aina pulaa, sillä ne eivät valitettavasti ole ikuisia. Valkoiset paksupohjaiset Converset löytyvät eteisestä aina, joten hankin uuden parin, kun edelliset on kävelty loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti