sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Alkusyksyn asu nahkatakilla 2/4









nahkatakki - Human Scales 
paljettihame - Arket 
t-paita - Pull&Bear 
tennarit - Converse  
laukku - By Far 

Paljettihame arkikäytössä, no miksei! Kuvissa näkyvästä Arketin kultaisesta hameesta mainitsin jo aiemmin, kun se vilahti heinäkuun kooste postauksessa. Tosiaan ostin sen tammikuun alennusmyynneistä, kun ensin jahkailin sen kanssa vähän liian pitkää. Suunnitelmissa kun oli hankkia paljettihame loppuvuoden juhlakauteen, kunnes se ennätti myydä loppuun. Hame jäi joulun juhlakauden jälkeen mieleen ja mietin, miten käytännöllinen se olisi itse asiassa ympäri vuoden. Onnekseni tammikuun alennusmyynteihin hametta oli tullut minun koossani verkkokaupan valikoimiin, joten hetkeäkään epäröimättä tilasin sen. Lopulta sain hameen puoleen hintaan, joten aina parempi. 

Kesällä otin hameen vihdoin käyttöön ja olikin päällä useamman kerran nimenomaan rennosti tennareiden kanssa. Ihana myös, kun nyt on sitten paljettihame kaapissa sitä loppuvuoden juhlakauttakin ajatellen. Minulla on nimittäin mielessä monta yhdistelmää, johon hame sopii kuin nenä päähän. Nyt olen tosiaan käyttänyt kyseistä niin kaupunkifestareilla rennosti collegepaidan kanssa kuin tavallisena syyskuun lauantaina, kun suunnattiin erääseen kauden päätös tapahtumaan. Syksymmällä ajattelin pukea tämän eräälle keikalle ja pikkujoulukauteen tietysti. Joten yksi paljettihame vaatekaapissa on monen tilanteen pelastaja. 

Pakko vielä mainita päälläni näkyvästä bändipaidasta, joka on tuliainen Barcelonan reissulta vuodelta 2018. Paita on ollut käytössä harvakseltaan, mutta nyt bändipaidat jotenkin inspiroivat taas, joten onneksi paita on säästynyt kirppiskierroksilta vuosien aikana. Pakko tosin myöntää, että ostin ensin paidan ja sen jälkeen vasta aloin kuunnella itse bändiä.  Bändipaitojen kulta-aikaa taisi olla viimeksi siinä 2017, mutta itse koen taas kerran kaikki asun elementit hyvinkin ajattomiksi. Yhdessä puettuna bändipaita, nahkatakki, mustat Converset ja käärmenahkainen laukku kuulostavat aika hurjalle. Omaan makuuni tykkäsin hurjasti näiden yhdistelmästä ja asu on hyvinkin rokkihenkinen, jota tuona päivänä nimenomaan halusinkin. 

2 kommenttia:

  1. Upea asu! 😍 Tykkään erityisesti paljettihameen ja bändipaidan kombosta!

    VastaaPoista