sunnuntai 17. syyskuuta 2023

Alkusyksyn asu nahkatakilla 3/4








nahkatakki - Human Scales 
mekko - COS
nilkkurit - Mango 
laukku - Gucci 
aurinkolasit - Ray-Ban 

Vielä näin syyskuussa, kun hyvin tarkenee, on kiva yhdistää mekko ja nilkkurit paljaisiin sääriin. Valkoinen mekko, nahkatakki ja beiget mokkanilkkurit ovat olleet luottosettini vuosia, mitä sitä hyvää vaihtamaan, joten turvauduin samaa yhdistelmään taas kerran. Olen ennenkin sanonut, että oma pukeutumistyylini löytyi, kun lopetin muodin mukaan menemisen. Tottakai olen vähän kartalla mikä milloinkin trendaa, mutten lähde mukaan jokaiseen villitykseen. En halua kaappiin kertakäyttövaatteita, vaan pitkäikäisiä lemppareita. Vielä kuutisen-seitsemän vuotta sitten muistelen innostuneeni enemmän trendeistä ja kokeilleeni niitä mielelläni, kunnes kiikutin pinkin tekoturkin ja sivuraidalliset housut parin käyttökerran jälkeen kirpparille, näin vain muutaman sen hetken trendin mainitakseni. 

Tällä kertaa halusinkin nostaa esille useamman vuoden käytössä olleita asusteita, joissa on se hyvä puoli, että vaikka vaatekoko vaihtelisi, asusteet menevät aina. Vaalean mekon ja nahkatakin combo onkin ihan paras pohja, sillä asusteita vaihtamalla saa settiin helposti uutta ilmettä. 

Mangon beiget mokkanilkkurit ovat viidettä syksyä käytössä, olen tosin käyttänyt niitä vähän harvakseltaan, joten ovat lähes uudenveroiset edelleen. Tässä taas hyvä muistutus siitä, miten ketjuliikkeistäkin voi tehdä pitkäikäisiä hankintoja. Olikin kiva kaivaa nilkkurit tänä syksynä pienen tauon jälkeen jalkaan. 

Laukku ja aurinkolasit ovat molemmat vuonna 2018 ostetut. Aurinkolasit ovat tuliaiset Los Angelesista. Tuolloin kyseiset Ray-Banin Hexagonalit olivat hyvinkin halutut, sillä sain etsiä useammasta liikkeestä, kuullakseni vain loppuunmyyty, ennen kuin löysin. Pokat ovat minusta edelleen ihanat ja uskon että nämä ovat minulla aina. Tässä hyvä esimerkki trendituotteesta, joka kestää kuitenkin aikaa. 

Guccin pikkulaukun olin myös tuolloin suunnitellut ostavani samaiselta Amerikan matkalta mukaani ja kävinkin sitä Seattlen myymälässä ihailemassa. Hinta rapakon takaa oli kuitenkin sen verran suurempi, joten kotiin palattua tilasin sen vähän tylsästi brändin nettikaupasta. Ehdottomasti yksi lempilaukkuni tänäkin päivänä, tosin nykyään en välttämättä olisi valmis laittamaan tämän vertaa euroja laukkuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti