lauantai 9. syyskuuta 2023

Alkusyksyn asu nahkatakilla 1/4






nahkatakki - Human Scales 
mekko - &Other Stories 
laukku - Prada  
aurinkolasit - Chimi 
tennarit - Converse 
korut - By Anne Jennika 

Ehdoton vaatekaappini peruspilari on musta nahkatakki. Sen voi heittää ihan kaiken kanssa ja pidän takin tuomasta rouheudesta asuihin. En ole tippaakaan bleiseri tyyppi, joten niitä ihailen vain muiden päällä, mutta nahkatakki on minulla vähän kuin bleiserinkin korvike. Ajattelin, että olisi hauska tähän alkusyksyyn koota muutamat asut nahkatakin kanssa, joten tässä tulisi neljä eri arkista asua saman takin kanssa, joissa olen kulkenut menemään viime viikkoina. Tein huhtikuussa vastaavan postaussarjan, tosin tällöin nahkatakki oli paksumpi versio. Kevään asut löytyvät täältä, täältä ja täältä.

Kuvan nahkatakin hankin alkukesästä Human Scalesilta ja olen ollut siihen äärettömän tyytyväinen! Hinta alkuun kirpaisi, mutta täydellistä mallia olin etsinyt niin pitkään, että maksoin lopulta mielelläni. Aiemmissa omistamissani nahkatakeissa oli aina sama ongelma - liian tiukat hihat, jolloin alle ei mahtunut mitään paksumpaa. Tämä takki on yksinkertaisesti täydellinen mallia, yksityiskohtia kuin niitä hihoja myöten. Mallin nimi on muuten Leah, jos joku muukin etsii sitä täydellistä nahkatakkia. Toivon tästä pitkäaikaista kaveria. Vuosi tätä aiemmin löysin H&M:n alerekistä Premium -malliston nahkatakin, joka on myös edelleen käytössä, mutta vähän viileämmillä keleillä, sen ollessa tosiaan paksumpaa nahkaa. 

Ensimmäisen asun combo on ikilemppari -  mekko, nahkatakki ja tennarit, joka on varsinkin loppukesän suosikki. Takilla saakin näppärästi jatkettua kesämekkokautta melko pitkällekin syksyyn. Kuvien pilkkumekko on muuten kuulunut garderobiini jo useat vuodet, joiden aikana käyttökertoja sille on tullut paljon! Klassinen pilkkukuosi kun toimii vuodesta toiseen, lisäksi mekon viskoosi materiaali on miellyttävä monissa lämpötiloissa. Hauskasti muuten miten tässä ja tulevissa nahkatakkiasuissa on niitä vanhempia omistamia vaatteita ja asusteitakin mukana. Haluaisinkin nimenomaan juuri enemmän nostaa niitä vaatekaapin luottovaatteita esille. Miettiä entistä enemmän asuja niiden ympärille, mitä vaatekaapeista jo löytyy, kun taas rajoittaa uuden ostamista. Tästä aiheesta saisin muuten varmasti pidemmänkin postauksen aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti