sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Asu oranssilla laukulla 1/5









nahkatakki - H&M Premium 
mekko - &Other Stories 
laukku - BY FAR
nilkkurit - Pavement 
aurinkolasit - Chimi 
korut - By Anne Jennika

Kuten muutama postaus takaperin mainitsin, minulla oli haaveissa kesäasujakin piristämään joku värikäs laukku, joko minttu, laventeli tai oranssi. Sisäinen laukkufriikkini ei ole siis minnekään kadonnut, mutta se mikä on muuttunut, on etten enää kaipaa niin sanottua luksuslaukkua nelinumeroisella hinnallaan. Vaikken sano, etten enää ikinä ostaisi luksukseksi kutsuttavaa asustetta, en kuitenkaan tarvitse kainalooni Chanelia

Jostain muistin The Outnet -verkkokaupan ja sieltähän täydellinen laukku tupsahti eteeni lähes heti! Upean sävyinen, oranssi, nahkainen, pikkulaukku, joka kuitenkin on oikea tilaihme. Hintakin oli kohdallaan, sillä se oli tiputettu puoleen, jolloin arvo oli mielestäni hyvinkin kohtuullinen nahkalaukuksi. Olen joskus ohimennen törmännyt Instagramissa BY FAR -nimiseen brändiin, mutten sen kummemmin tutustunut. Kyseessä on kahden siskoksen ja heidän ystävänsä vuonna 2016 perustama merkki, joka sai alkunsa kun he eivät tuntuneet löytävän oman makunsa mukaisia asusteita valmiina. Inspiraation lähtee 90-luvulta ja he suunnittelevat niin laukkuja kuin kenkiäkin. Tutkailin mallistoja tarkemminkin ja pakko sanoa, että tuotteet ovat kyllä kaikki makuani miellyttäviä.

Tilasin laukun, paketti saapui luokseni viikossa, hain sen pikaisesti postista töiden jälkeen, suihkutin suojasuihkeet pintaan ja nappasin sen olalle saman tien käyttöön. Tämä kertoo minulla aina onnistuneesta ostoksesta, jos en halua uutuutta samantien käyttöön, ei se tule käyttöön muutenkaan. Oranssin laukun voisi kuvitella olevan hankala yhdistää asuihin, mutta ei todellakaan! Oranssihan nimenomaan tuntuu sopivan lähes kaiken vaatekaappini sisällön kanssa.  Laukku on kulkenut mukanani jo monessa menossa ja olemme kuvanneet useammat asut sen kanssa ihan sattumalta, joten ajattelin tällaisen pienen postaussarjan olevan hauska tähän väliin.  Laukku oli myös piristävä kaveri beigelle trenssille, mutta nyt säiden lämmetessä olen siirtynyt mekkopukeutumiseen, joten tällä kertaa tulossa roppakaupalla mekkoasuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti