sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Alkukesän ostoslistalla

 Postaus sisältää mainoslinkkejä 



Kuten olen monesti kertonut, olen listaihminen - kuppalista, vaateostoslista, pakkauslista, to do lista... ja ehdottomasti paperille kirjoitettuna. Ajattelinkin, että olisi hauska pitkästä aikaa koota kollaasin muotoon kesävaatteiden ostoslista. Alkuvuosi sujui tosi vähällä shoppailulla, sillä en yksinkertaisesti kaivannut garderobiini juuri mitään, kun taas kesän koittaessa alkavat vaatteet kiinnostaa enemmän ja kaappejani silmäillessä huomasin siellä muutaman tarpeen alkaneeseen kesäkauteen. Ajattelinkin hankkia samaan syssyyn kaiken mielessä olevan, jonka jälkeen ei olisi "pakko" shoppailla koko kesänä. Voitteko kuvitella, etten oikeastaan pidä enää ostoksilla käynnistä yhtään, varsinkin housujen sovittaminen on yksi hirvein homma. 

Kolmen kappaleen pellavasetti - napillinen pusero, shortsit ja pitkät housut. Ostin viime kesänä alennusmyynnistä vastaavan vihreän pellavasetin ja siitä tuli loppukesän käytetyin. Mietin jo tällöin, että ensi kesäksi on ehdottomasti hankittava vastaava setti neutraalissa pellavan sävyssä. Onnekseni kyseisiä on nyt hyvin saatavilla lempiliikkeideni valikoimissa. Tällainen kolmen vaatteen setti on äärettömän monipuolinen, kun osista saa monta erilaista asua aikaan. Pellava on ihana materiaali helteellä, kun allekirjoittaneelle on aina tenkkapoo mitä kuumalla pukisi. Lisäksi ajattelin ostaa muutaman ribatun hihattoman topin, ne nimittäin sopivat täydellisesti napitettavan pellavapaidan kaveriksi ja saa helposti ripauksen väriä pukeutumiseen.

Valkoinen midimekko ja kukkamekko.  Huomasin kesävaatteitani läpikäydessä, ettei minulla ole ollenkaan hihallista, valkoista, kaikkeen sopivaa midimekkoa, kun taas lyhythelmaisia versioita löytyy useampi. Midimekko on ehdoton kesäpukeutumisen kulmakivi, toimii loistavasti myös viileämmällä erilaisten takkien kaverina. Karsin kaapista useamman mekon pois, joten tilalle mahtuisi myös yksi kukkamekko. Kollaasissa näkyvää keltapohjaista versiota olen kuolannut niin pitkään kun se jo alkuvuodesta myymälässä ensi kertaa näin, mutta kohtalaisen suolainen hinta on jättänyt hankkimatta. Tiedän kuitenkin, että kyseisestä tulisi yksi lempimekkoni, sillä se on täydellinen mallia, materiaalia kuin pientä printtiä myöten. 

Oranssi inspiroi tänä kesänä hurjasti, ja varsinkin asusteissa se kiinnostaa. Olin ajatellut jotain värikästä laukkua, joka laventelililaa, mintunvihreää tai oranssia. Jälkimmäisen vaihtoehdon löysinkin, se ei ole tuo kollaasin laukkua, mutta samanvärinen. Entinen inhokkiväri oranssi, on nykyinen lempiväri. Kirkkaan laukun pariksi sointuisivat kauniisti valkoiset sandaalit, joita ajattelin katsella kesän alennusmyynneistä myöhemmin. Kesäkorut sen sijaan teen tietysti itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti