perjantai 17. helmikuuta 2023

Alelöytö ja ripaus minttua




balaclava - neulottu 
takki - Stylein 
alla neule - Part Two 
"laukku" - Louis Vuitton 
aurinkolasit - Ray-Ban 
nilkkurit - Pavement 




pipo - neulottu 
alla poolo - Enkel Studio 
laukku - Chloé 
nilkkurit - &Other Stories 

Talvisin ostan melko vähän vaatteita, mikä johtuu osittain neulomisesta. Neuloosin tullessa nimittäin inspiroi lähinnä lankakaupat, enkä muutenkaan tykkää kierrellä vaatekaupoissa niin sanotusti tyhjän panttina (ainut poikkeus tosin on &Other Stories, missä tykkään välillä käydä keräämässä inspiraatiota). Välihuomiona vielä se, että työskentelen vaatteidenkin parissa, eli kiintiö tulee näin ollen jo usein täyteen ihan työn lomassa, hehe. Pakko muuten mainita, ettei tämän hetken trendit muutenkaan niin nappaa. Jaoin taannoin Instagramin stooreihin ketjuliikkeiden muodikkaimpia luomuksia, jotka jätänkin suosiolla nuorempien käyttöön. Hauska, miten muistan nämä muotivaatteet omilta yläasteajoilta, farkkukangas kaikissa muodoissaan - toppeina, maxihameina, matalavyötäröisinä bootcut farkkuina ja mikä pahinta nyöritettyinä versioina. Been there done that. Onneksi ei tässä iässä tarvitse olla muodikas, hahah. 

Yhden arvokkaamman vaatehankinnan tein kuitenkin talven aikana, kohta jo parisen kuukautta sitten, nimittäin tuon kuvissa näkyvän Styleinin takin. Tämän ruotsalaisen brändin luomukset ovat ajattomia, mutta kuitenkin niissä on twistiä.  Olin haaveillut takista jo kauemmin, mutta sen suolainen hinta jätti hankkimatta, kunnes joulualeista löysin sen puoleen hintaan. Aika pitkälti talvella tulee kuljettua legginseissä ja neuleissa, joten takilla saa niin paljon näköä. Pidän niin takin superväljästä mallista isoine hihoineen, lisäksi sävy on täydellinen. Huomasin kuluneena talvena, että omassa elämässäni vuorettomat villakangastakit ovat käytännöllisempiä kuin paksut vuorelliset, sillä minulla on aina enemmän kuuma kuin kylmä.

Kuten olen monesti maininnut, talvipukeutuminen päivittyy näppärästi ihan vain asusteita vaihtamalla ja tähän takin beigeen sävyyn tuntuu soveltuvan mikä vain muu väri. Mikäli ei esimerkiksi uskalla liikaa revitellä väreillä vaatetuksessa, saa pipolla jo paljon aikaan. Omia lopputalven suosikkeja ovat hempeät pastellivärit, ne eivät hyppää liikaa silmille neutraalin vaatekaapin rinnalla, mutta tuovat vähän raikkautta. Yllä esimerkkinä parit lähes identtiset asut, Styleinin takki, mustat legginsit, nilkkurit ja vaalea neule. Asut ovat sattumalta samassa paikassa kuvattuna, vaikka välissä oli useampi viikko, toisessa vain päässä on pipo ja toisessa balaclava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti