maanantai 8. elokuuta 2022

Monipuolinen pellavasetti









pellavasetti & ribbitoppi - Nanso 
korikassi -  Pacific Nativ  
kengät - Originalsin 
rannekoru - Beso Helsinki 

Terveiset kesälomalta! Viime viikolla en ehtinyt käydä kotona kuin kääntymässä, mutta mielestäni juuri lomalla kuuluukin tehdä asioita. Palaan lomatunnelmiin myöhemmin, nyt vietän "välipäivää" kotona, sillä onneksi on vielä toinen lomaviikko tähän perään. Nyt agendalla olisi kotiaskareita ja kuvien läpikäyntiä, sillä koneelle on kertynyt paljon materiaalia kesän aikana, joten täytyy alkaa laittaa kesäasuja linjoille ennen kuin on liian myöhäistä.

Tänään esittelyssä ehkä kuluneen kesän lempiasu ja myös yllättävin omassa pukeutumisessani. Näittekin aiemmin pellavaisen Nanson shortsi-pusero-setin täällä, josta innostuin niin paljon, että hain aleista vielä saman sarjan pitkälahkeiset housut monipuolistamaan settiä. Tästä kolmen vaatteen setistä saa monenlaisia yhdistelmiä kasattua, puseroa voi pitää kiinni napitettuna tai auki topin kanssa kuten kuvissa, shortsien kanssa yläosa näyttää ihan erilaiselta. Alaosat näyttävät kivoille myös ihan valkoisen perus t-paidan kanssa ja housut olen yhdistänyt myös lilan neuleen kanssa viileämpänä päivänä. Hassua miten mietin ennen näiden ostamista jonkun aikaa, että tuleeko näitä pidettyä juuri ollenkaan, kun jo värin vuoksi ovat niin epämukavuusalueella, mutta näistä onkin tullut ihan kesän lempparit!

Korikassi taas on löytö Porvoosta reilun kuukauden takaa. Olin etsinyt juuri tällaista kassia, joka olisi näppärän kokoinen ja kokonaan yksivärinen. Kyseinen onkin just eikä melkein, joten olin todella iloinen kun bongasin sen eräästä vanhankaupungin pikkuputiikista. Porvooseen olisi ihanan muuten ehtiä vielä loppukesästä, sillä en koskaan kyllästy kiertelemään pastellikujia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti