tiistai 9. elokuuta 2022

5 x Kesän käytetyin


Conversen tennarit. Mustat, mudan väriset ja valkoiset paksupohjaiset. Klassikkotennarit ovat ikilempparit ja varsinkin kesällä jaloissa suurimman osan ajasta. Kivan kevyet jaloissa, eivätkä kuumat. Käytän niin töissä kuin vapaa-ajalla ja varsinkin mustan parin kohdalla pelkään, että kävelen ne pian puhki. Ei tunnu olevan asua, mihin pari Converseja ei sopisi, lempikenkäni vuodesta toiseen!


Pienet laukut.
Olan yli menevät helpot pikkulaukut ovat kovassa käytössä, sopivat hyvin kesägarderobini kanssa ja roikkuvat näppärästi menossa mukana. Viime aikoina eniten käytössä ovat olleet Celinen monogram kuosinen (tarkka mallin nimi on 
Clutch with chain in triomphe canvas and lambskin tan) sekä Guccin musta (GG Marmont mini bag), joka on hauskan mallinen. Nämä molemmat mahduttavat sisälleen tärkeimmät ilman, että tavaroita tarvitsisi silti asetella sen enempää, ihan paras laukkukoko omaan arkikäyttööni. 


Aurinkolasiketju ja Ray-Banin Hexagonal aurinkolasit. Olin jo pidemmän aikaa etsinyt ketjua aurinkolaseille, kunnes COS:in aleissa tärppäsi. Ketju aurinkolasien jatkeena on varmaan paras keksintö koskaan. Niin monta kertaa olen tuskaillut aurinkolasien kanssa vaikka kauppaan mennessä, jos mukana on pikkulaukku, eikä laseja saa oikein kädestään mihinkään. Ketju on ratkaissut pulman ja on myös tosi kivan näköinen käytössä kaulassa roikkuen. Olen parittanut ketjun Ray-Banin Hexagonaleihin, jotka ovat yhdet lempilasini jo useamman vuoden takaa, ne ovat aikoinaan Los Angelesin tuliaisina tuotu. 


Korikassit. Pikkulaukkujen rinnalla kovassa käytössä ovat olleet korikassit. Niin huolettomia kesällä ja mukaan mahtuu myös vesipullo. Afroartin ruudullinen on ollut yksi käytetyimmistä kuluneena kesänä, varsinkin alkukesästä se roikkui menossa mukana luvattoman usein. Korikassin kanssa ei tarvitse varoa likaantumista, saati polttavaa aurinkoa, toimii hyvin myös ostoksille mennessä, kun mahduttaa sisäänsä paljon. Mistä vain asusta tulee astetta kesäisempi, kun parittaa sen korikassin kanssa. 


Pellava vaatteissa. Kesän yllättäjä on, miten olen ihastunut pellavavaatteisiin! Nanson lila mekko ja vihreä shortsisetti ovat olleet täydellisiä kuumiin päiviin. En tiedä mikä siinä on, etten ole aiempina kesinä lämmennyt ollenkaan tälle luonnonmateriaalille, joka saa luvan kanssa olla ryppyinen. Materiaali on kivan rouhea ja tekee yksivärisiin vaatteisiin näköä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti