torstai 25. elokuuta 2022

Ihanat-kamalat biker-shortsit

Postaus sisältää mainoslinkkejä







pusero - H&M (tämä
shortsit - H&M (nämä
sandaalit - &Other Stories 
laukku - Fendi 

Biker -shortsit ovat kuuluneet garderobiini jo muutaman vuoden ajan, mutta vain mekkojen alla pidettynä. Muutama kesä takaperin, kun kyseisiä alkoi näkyä tyylitaitureiden päällä, pyörittelin silmiäni ja mietin että näistä tulee taatusti yksi niistä ”mitä ihmettä ajattelin kun puin nämä” vaatekappaleista. Kas kummaa vuosien päästä löysin itseni bikerit jalasta ihan oikeassa asussa. Ne nimittäin toimivat vallan mainiosti löysien paitapuseroiden kanssa ja ovat mitä miellyttävimmät päällä. Rohkenin käyttää shortseja töissäkin työpaidan kaverina hellesäällä.

En tiedä onko se tämä ikä vai se, että Instagramin feedissäni vilahtaa kaiken kokoisten naisten kuvia, vai kaikki tämä yhdessä, mutta puen nykyään ihan mitä vain päälleni, vaikka luultavasti vaa´an lukemat näyttävät enemmän kuin koskaan. Shortsit nimittäin olivat vuosia vaate, joka ei missään määrin kuulunut pukeutumiseeni (muuten kuin niiden mekkojen alla) kunnes tänä kesänä hankin jopa kahdet shortsit, nämä bikerit ja ne vihreät pellavaiset, ja molemmat ovat olleet päällä useasti! 

Usein kuulee varsinkin naisten suusta, että kunhan vain laihdun pari kiloa, niin sitten pukeudun johonkin tiettyyn tai vaate istuu paremmin. Ehkä itsekin ajattelin shortsien kanssa näin aiemmin, mutta höpsis, ostaa vain sopivaa kokoa ja laittaa jalkaan. Loppupeleissä mitä ihmettä se kaksi kiloa muka muuttaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti