perjantai 19. elokuuta 2022

Valkoinen kauluspaita

Postaus sisältää mainoslinkin


Monesti kuulee lähes jokaiselta pukeutumisen ammattilaiselta, miten kaikkien vaatekaapin kätköistä tulisi löytyä ikuinen klassikko - valkoinen kauluspaita. En ole kovin "jäykän" pukeutumisen ystävä, tyköistuva pusero saisi tuntemaan itsensä aivan liian viralliseksi, mutta rento oversize -malli toimii omassa pukeutumisessani vallan hyvin. Huomaan suosivani valkoista puseroa todella kausittain, näin loppukesään kyseinen on taas jotenkin tosi "uusi" ja raikas valinta. 

Paitapusero sopii monenlaisen alaosan kanssa, itse asiassa tätä postausta kirjoittaessani päässä alkoi rullata monta eri yhdistelmää simppelin paidan kanssa käytettäväksi. Paras materiaali puserossa on tietysti puuvilla, joka toimii hyvin myös kuumempiin kesäpäiviin, jolloin paidalle on vielä enemmän yhdistelymahdollisuuksia. Jämäkän puuvillan ainut huonopuoli on, että paita täytyy höyryttää pesun jälkeen, toisaalta rennossa paitamallissa ei mielestäni pienet rypyt niin haittaa. 

Tämän kuvissa näkyvän puseron olen ostanut ihan H&M:ltä jo viime talvena, mutta samaa paitaa löytyy ilokseni myynnistä edelleen täältä. Olen ollut niin tyytyväinen paidan laatuun edullisesta hinnasta huolimatta, että huolisin saman toisessakin värissä, joko vaaleansinisenä tai raidallisena. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti