sunnuntai 28. elokuuta 2022

Viikonloppuna







mekko - COS 
takki - H&M 
laukku - Louis Vuitton 
tennarit - Converse 

Olipas ihana elokuun viimeinen viikonloppu! Minulle sattui perjantai sekä lauantai vapaaksi, sunnuntainakin oli vain lyhyt työpäivä. Ihana kun ehti jopa nauttia näistä ehkäpä viimeisistä kesäpäivistä. Toisaalta olen jo täysin valmis hitusen viileämpiin päiviin, ihan jo töissä käyminen helpottuu, kun ei ole jatkuvasti kuuma. 

Perjantaina oli kaikenlaista asioiden hoitoa kalenterissa, mutta siinä samalla ajelimme auringonkukkapellolle. Olin haaveillut keltaisena hohtavan pellon kuviin ikuistamisesta, ja kun bongasin erään tutun somesta kauneimman auringonkukkapellon, ja sain häneltä superhyvät ohjeet paikan päälle, löydettiin asuinkaupungissa sijaitseva paikka helposti.  Auringonkukkakuvia on siis tulossa myöhemmin ja paljon. Illalla söimme pizzaa ja katseltiin leffaa. En edes muista milloin olisin ollut perjantain kotona, sillä kesäperjantaisin olemme useasti autotapahtumissa tai vaihtoehtoisesti olen töissä, jolloin kotiin tullessa ilta on jo pitkällä. Nyt oli todella pitkästä aikaa perjantai aamusta iltaan oikeasti vapaata, mikä tuntui todelliselta luksukselta. Ihanaa kun kesällä on ollut paljon menoja, mutta nyt oli ihan parasta viettää iltaa kotona.

Lauantaina lähdimme pienelle road tripille läheiseen Porvooseen. Vanhassa kaupungissa oli paljon porukkaa liikkeellä, selvästi ihmiset nauttivat mahdollisesti viimeisistä lämpimistä kesäpäivistä. Vanhan Porvoon jäätelötehtaan kioskilla sai jonottaa hetken, sillä muutama muukin kaipasi viilennystä. En voinut uskoa, että tulisi niin lämmintä edellisen vähän viileämmän päivän jälkeen. Aamu oli ollut pilvinen ja lähtiessämme tuulikin melkoisesti. Turvauduin luottosettiin - musta ribattu mekko, cargotakki ja tennarit. Lopulta takki kyllä päätyi laukun sisään sen ollessa päivällä aivan liikaa, hihaton mekko toimi itsessään lämpimänä päivänä. Tosin illalla takille tuli käyttöä, auringon laskiessa alkaa olla jo tosi viileää. Huomaa myös miten illat pimenevät aikaisin. Vaikka kesä olisikin kohta ohi, ei Porvoo onneksi katoa minnekään, haaveilen jo visiitistä siellä ruska-aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti