sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Tyylikkäämpi college

Postaus sisältää mainoslinkkejäTykkään tosi paljon käyttää collegepaitoja- ja housuja vapaa-ajalla. Sellaisia mitkä on helppo kiskaista päälle lähikauppaan lähtiessä, kävelylle suunnatessa tai ihan töihin mennessä. Lennot istun myös aina mukavissa collegeissa, varsinkin pitkille Jenkkilennoille ei voisi edes kuvitella muuta pukevansa. Kuljin myös vuosi sitten Nykissä collegeissa, voiko mukavempaa settiä kaupunkilomalle edes olla? Ulkomaanreissuista saa hetken vielä haaveilla, mutta uusi collegepuku houkuttaisi kovasti syksyksi. Toiveissa olisi beigen värinen setti, sellainen jossa kehtaisi mennä vaikka ompelutunnille tai shoppailemaan, jonka voisi yhdistää villakangastakkiin ja nilkkureihinkin.  Kollaasin kolme settiä ovat harkinnassa, mikä näistä olisi paras?

2 kommenttia:

 1. Tuommoinen vaalea setti olisi kyllä kiva! Itse aristelen lyhyenä alle 160cm leveitä lahkeita niin päätyisin ensimmäiseen :)
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös 😊 oikeasti tarvisin uuden setin, mutta en ole vielä hommannut noista mitään. Mä kyllä tykkään leveistä lahkeista, mutta lynentäähän ne pitää aina 😏

   Mukavaa viikonloppua! 🍁

   Poista