perjantai 18. syyskuuta 2020

Viisi päivää mökillä

 Postaus sisältää mainoslinkkejä


mekko - &Other Stories (tämä)
nahkatakki - Zara
nilkkurit - &Other Stories (nämä)
laukku -  Prada

Lomani alkoi piristävällä viiden päivän mökkireissulla. Ehdottomasti mökillä on kiva olla muutenkin kuin hellekeleillä keskikesällä. Sunnuntaina nukuimme hieman pidempään (joka minulle tarkoittaa yhdeksää), pakkasimme mökkikampeet autoon ja ajoimme ensin matkan varrelle Haminaan. Toisinaan lähden mökille ihan vain collareissa, mutta tällä kertaa puin päälle siistimmät arkivaatteet, joissa kehtaa lähteä kylillekin. Syksyn luottovaatteeni on ollut kevyt kukkamekko, jonka tällä kertaa yhdistin ronskimpiin nilkkureihin. Molemmat ovat tämän syksyn hankintoja &Other Storiesilta. Kävimme ruokaostoksilla ja ajoimme mökille, matkalla napattiin vielä pizzat mukaan paikallisesta ravintolasta.

Kuten aiemmin mainittu, minulla oli suunnitteilla askarrella kävyistä, nyt kun vielä ulkona tarkeni puuhailla. Joten ei kun liimapyssy laulamaan ja käpyjä kranssiin kiinnittämään. Olin suunnitellut käpykranssin tekoa useamman kuukauden, muttei joulukoristeiden teko keskellä kesää niin innostanut. Kävyt olin kyllä kerännyt valmiiksi jo hyvissä ajoin kuukausi sitten. Kranssin teko veikin kaiken kaikkiaan useamman päivän, kun välissä piti odotella niin liiman kuin maalin kuivumista, lopputuloksesta tuli kuitenkin tosi kiva. 

Toisena mökkipäivänä lähdettiin outlet-ostoksille lähellä mökkiä sijaitsevaan Zsariin. Naurettiin, että tämähän on melkein kuin jenkkireissulla, outletkylä ja kaikki! Itse ostin kosmetiikkaa ja suklaata, miehelle löydettiin vaatteita. Juotiin samalla kahvit paikan päällä ulkona, hyvin vielä tarkeni ja aurinkokin paistoi lämmittäen. Valitsin pumpkin laten, joka teki kyllä niin syysfiliksen. 

Mökillä nukkuukin hurjan hyvin ja siellä sallin itselleni nukkua pidempään, kun kerrankin ei ollut aikatauluja. Keräsin puolukoita ja meidän pakastin alkaa olla räjähdyspisteessä kaikista marjoista. Mökin omenapuussa oli muutama omena, joista leivoin omenapiirakkaa, sitä oli kiva syödä aamupalaksi kaivoveteen keitetyn kahvin kanssa. Pyöräilin alkavan ruskan keskellä, matkalla törmäsin niin lehmiin kuin lampaisiinkin. Aloin lukea Eeva Kolun kirjaa Korkeintaan vähän väsynyt, jonka lukemista täytyy jatkaa kaupungissa, uusimman Trendin sain sentään luettua. Sauna lämpeni joka ilta, kuten grillikin. Päivistä tuntui loppuvan tunnit kesken, kun tekemistä olisi ollut niin paljon. Eilen kotiin palatessa tuntui, että olisi ollut taas kauempanakin lomalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti