maanantai 7. syyskuuta 2020

Syksyn toivelistalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä


nahkakäsineet - takki Marimekko - villapoolo 
housut - pipo - nilkkurit

Siinä missä olen käynyt vaatekaappejani läpi ja karsinut vaatteita pois, on myös toivelistalleni syksyn varalle päätynyt muutama juttu. Rakastan tehdä erilaisia listoja, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikä tule tehtyä heräteostoksia, kun pysyy oma laatimallaan "ostoslistalla". Vaikka villakangastatakit ja pipot ovat vielä vähän kaukainen ajatus, niin itse tykkään valmistautua seuraavaan kauteen hyvissä ajoin, ja jotain näistä olen ehtinyt jo hankkiakin.

Muutama juttu on sellainen, jonka ihan tosissani tarvitsen. Ensimmäisenä uudet nahkakäsineet, joiden suhteen olen todella tarkka - materiaalin on oltava tietysti aitoa nahkaa ja vuoren kashmiria (miksi niin monissa nahkakäsineissä on vuori tekokuitua?!), lisäksi minulla on aika pienet kädet, joka tuottaa omat haasteensa käsineiden kanssa. Useamman vuoden olen suosinut COS:in käsineitä, heiltä kun löytyy kriteerini täyttävät versiot. Olikin tarkoitus ostaa jo keväällä uudet, mutta jotenkin se jäi ja edelliset käytin totaalisen loppuun, joten uusille on todellinen tarve ennen säiden viilenemistä. Toinen pakollinen hankinta on mustat housut. Voin kertoa, että housutilanteeni on aina huono, omistan yhdet siniset farkut ja muutamat nahkamaiset mustat housut, siinäpä se. Pohdin jo vuosi sitten villaisten, rentojen ribattujen pöksyjen hankintaa, joten nyt syksyllä on ehdoton ostos nuo kollaasissa näkyvät housut, jotka toimisivat kivasti nilkkureiden ja neuleen kanssa. Uusia neuleita sen sijaan en varsinaisesti voi sanoa tarvitsevani, mutta viime vuodet olen lähinnä suosinut pooloja, joten yksi tai kaksikin uutta pooloa syksyn varalle kyllä vaatekaappiini mahtuisi. Varsinkin H&M:n Premium Quality -mallistosta löytyy kohtuuhintaisia neuleita hyvissä materiaaleissa. 

Vaikkei ruutu -kuosi ole todellakaan suosikkini, niin tänä syksynä innostaa hurjasti ruutu niin, että siinä on jotain pirteää väriä mukana. Tuo Marimekon takki on täydellinen! Itse tosin löysin jo aiemmin kesällä aleista vähän vastaavan takin, joka on nyt ompelijalla lyhennyksessä. Näyttävä takki piristää hyvin muuten tosi simppeliä syystyyliäni. Myös erilaiset pipot ovat sellaisia, joilla saa helposti näköä syysasuihin, hyvä hinta-laatusuhde on Arketin versioissa. Itse havittelen kollaasista poiketen jotain pastellista pipoa ja luulen, että hankin hatun laventelin värisenä. Havittelin myös uusia chelsea -nilkkureita vähän ronskimmalla ilmeellä, joten nuo kollaasissa näkyvät &Other Storiesin kengät itse asiassa hankin jo aiemmin.

2 kommenttia:

 1. Ostin juuri Samsøe&Samsøe:n pipon. Aivan superpehmeä ja lämmin! Viimeksi ostin Massimo Duttin nahkakäsineet, käytin ne myös aivan loppuun joten uusien osto edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Samsoella on kyllä hyviä pipoja myös, löytyy pari jo useamman vuoden takaa 😊 Arketin pipot on vähän jämäkämpää neulosta, eikai pipoja voi olla liikaa? 😁 Jotenkin käsineet ei ole ekana ostoslistan kärkipäässä, lopputalven hanskat oli jo niin loppu että pakko nyt panostaa uusiin, COS:in hanskat tosiaan ainot, joista löytyy tarpeeksi pieni koko.

   Mukavaa viikkoa😘

   Poista