tiistai 1. syyskuuta 2020

Syys-suosikit omassa vaatekaapissa


Beiget neuleet. Kuten sanottu, neutraalit sävyt alkavat houkuttaa taas syyskuulle siirtyessä ja erilaiset beiget neuleet ovat ikisuosikkeja. Neuleita on kiva yhdistellä alkusyksytä erilaisten mekkojen tai hameiden kanssa. Kuvan neule on &Other Storiesilta


Fendin laukku. Aika uusi tulokas vielä, joka on lunastanut samantien paikkansa lempilaukkujeni joukossa. Sävymaailma sopii loistavasti syysasujen kanssa ja materiaali ei pienestä sadekuurosta hätkähdä, tämän takia valitsin laukun kokonahkaisena, nimittäin samaa mallia olisi ollut saatavilla myös canvaspäällysteellä. Siinä missä nuorempana pelkkä laukun ulkonäkö oli se tärkein, menee käytännöllisyys nykyisin kyllä edelle. 


Musta nahkatakki. Ikilemppari, joka sopii kaikkeen - niin hempeiden mekkojen kuin collegehousujen pariksi. Nahkatakkia en käyttänyt kuluneena kesänä ollenkaan, kun oli sen verran lämmintä, joten se on ihana heittää päälle nyt syksyn tullen. Naisellisen kukkamekon ja nahkarotsin combo on aina lempiasuni. Oma nahkatakkini on ihan Zarasta, josta löytyykin kohtuuhintaisia aitonahkaisia rotseja. 


Mokkanahkaiset nilkkurit. Kun vielä tarkeneen paljain säärin, ovat mokkaiset nilkkurit paras pari mekoille. Rakastan vähän boheemiakin pukeutumista ja loppukesä-alkusyksy on parasta aikaa yhdistää mekko ja nilkkurit. Omat mokkanahkaiset nilkkurini ovat Mangon valikoimasta vuoden takaa.


Khakivihreä cargotakki. Myös tämä takki on klassikko, johon en kyllästy! Cargotakkia tulee varmasti käytettyä paljon syyskuun aikana, alle mahtuu myös paksumpaa neuletta. Kuvan takki on H&M:n mallistoa keväältä, mutta tuon lisäksi minulta löytyy toinen cargotakki, joka on hitusen paksumpi ja pidempi. 


Tummapohjaiset kukkamekot. Kuka muka väittää, että kukkamekoista pitäisi luopua syksyn tullen? Minulla vain mekkojen sävy muuttuu, kun sävyt vaihtuvat tummempiin ja syksyisempiin. Varsinkin mustapohjaiset mekot toimivat ihanasti syyspukeutumisessa, viileämmällä lisään vain sukkahousut ja vaikka maiharit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti