torstai 30. huhtikuuta 2020

Meren äärellä
trenssi - H&M
farkut - Vero Moda
tennarit - Victoria
laukku - Louis Vuitton
neule - &Other Stories

Tänä keväänä olen ulkoillut ennätyspaljon, kun kaikki muu meneminen on pitänyt karsia pois. Olen tutkinut asuinkaupunkia ihan uudella silmällä, kävellyt uusilla reiteillä kauempana omista tutuista kulmista, ihaillut merta, istunut yksin jäätelöllä lenkin päälle, nähnyt enemmän joutsenia kuin koskaan aiemmin, kiinnittänyt huomiota yksityiskohtiin, kuten merikallioon kaiverrettuun rakkaudentunnustukseen ja laskeunut tavarajunan vaunuja. Melko varmasti myös osaan tämän kevään jälkeen kaikki Ida Paul & Kalle Lindrothin biisit ulkoa, sen verran on ollut niitä aikaa kuunnella. Tavallaan on palattu perusasioiden ääreen. Vaikka olen sosiaalinen, viihdyn todella hyvin yksinkin. 

Myös näitä kuvia katsoessa tuli mieleen, että olen palannut blogini historiaan vuosia taaksepäin, kun kuvasimme usein asukuvat tässä samaisessa venesatamassa ja trenssi kuului joka keväiseen vakiovaatetukseen. Haluaisinkin tuoda blogiini enemmän asuinkaupunkia ja se tulee varmasti tänä keväänä tapahtumaan, kun ei täältä oikein voi minnekään mennäkään. Se mikä täällä on parasta, on että menet minne vain siellä on meri. Joten merta tulee varmasti näkymään kuvissani entistä enemmän tulevana kesänä. 

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia. Eikö nää olekin Kotkasta? Kaunis merikaupunki <3 Noissa maisemissa on tullut lenkkeiltyä itsekin aikoinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kommentoit! ❤️ Joo sielläpä juuri. Ihan totta? 😊 Hauska kun bongasit tuttuja maisemia!

      Poista