tiistai 21. huhtikuuta 2020

Kukkaprinttiä ja parempaa puuvillaa

Takki ja mekko saatu / Postaus sisältää mainoslinkkejä
takki - Lindex (tämä)
mekko - Lindex (tämä)
laukku - Prada
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban

Pakko myöntää, että yksi asia, jota kaipaan tämän poikkeusajan keskellä on vaatekaupoilla käyntiä, sillä rakastan käydä fiilistelemässä ja keräämässä inspiraatiota. Lindex on yksi putiikki, jossa minulla on tapana piipahtaa usein töiden jälkeen tai ennen, sillä se sijaitsee lähellä työpaikkaani ja useat myyjät paikallisessa liikkeessä ovat tuttuja. Mutta nyt kun on pysyteltävä vain kotioloissa on onneksi nettikaupat! Lindexin nettisivut onkin hetkinen sitten päivitetty uuteen ilmeeseen, joten ne ovat entistä toimivammat. Selasin innoissani kevään ja kesän mallistoja läpi ja sainkin valita pari vaatetta valikoimasta. Verkkokauppa myös tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 25 euron tilauksiin, joten ei harmita niin kovasti ettei pääse paikan päälle hypistelemään vaatteita. 

Tiesittekö muuten, että Lindexillä on Online edition -mallisto, joka on saatavilla ainoastaan verkkokaupasta? Päälläni oleva kukkamekko on nimenomaan tätä vain verkkokaupasta saatavaa mallistoa. Tietysti iskin heti silmäni mustapohjaiseen keveään sifonkiseen kukkamekkoon.  Tämän tyyppisiä kun tykkään käyttää ympäri vuoden. Mekko toimii niin kesällä paljaiden kinttujen kaverina kuin syksyllä neuleeseen paritettuna. Nyt keväällä taas innostaa yhdistää mekko keveiden takkejen kanssa, vielä kun sukkahousut voisi jo jättää pois. 

Jakkumaisia farkkutakkeja näkyykin paljon tänä keväänä ja itse iskin silmäni tähän vaaleanbeigeen versioon. Takin malli on jotain perinteisen farkkutakin ja bleiserin väliltä. Tiedättehän, etteivät varsinaiset bleiserit istu tyyliini ollenkaan, mutta tämä takki on kivan rento olemalla kuitenkin skarppi, varsinkin kun pitämällä sitä vyön kanssa tai ilman saa ihan erilaisen ilmeen. Takki on materiaaliltaan täyttä puuvillaa, mutta ihanan keveä päällä. Mikä parasta ostamalla 
Lindexin puuvillatuotteita tuet vastuullisempaa puuvillan viljelyä Better Cotton Initiative -aloitteen kautta. Täältä voitte lukea tarkemmin, mitä parempi puuvilla käytännössä tarkoittaa. 

Pakko muuten vinkata loppuun, kun kesämekkokausi lähenee, niin Lindexin pyöräilyshortsit ovat parhaat mekkojen kanssa! Ei tarvitse pelätä tekevänsä Marilyneja tuulisella säällä tai että valkoisen mekon alta näkyisi läpi. Minulta löytyy shortseja viime kesältä useammatkin, sillä ne olivat aina joko päällä tai pesussa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti