keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Syksyn tyylikysely


1. Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?
En todellakaan koe olevani mikään muodikas pukeutuja, mutta juuri nyt fiilistelen erityisesti puhvihihoja. Tykkään myös todella paljon massiivisista lenkkareista. Lisäksi nahka näyttää erityisen hyvälle syksyllä, sitä näkyy nyt paljon joka puolella. Minulta löytyy monta vuotta vanha aitonahkainen hame, jonka on ihana ottaa taas käyttöön.  

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
Harmaasta ruutu -kuosista en kauheasti pidä, ja toinen mitä ei päälläni nähdä on bleiseri - varsinkin nämä kaksi yhdessä ovat ehdoton ei. Ruutua alkoi näkyä hurjasti kaikkialla pari syksyä sitten ja itsekin hurmiossani ostin niin takin kuin hatun, jotka sittemmin ovat lähteneet kiertoon. Toisaalta omistan täydellisen All Saintsin ruudullisen villakangastakin, mutta siinä sävyt ovat sellaiset että kuvio miellyttää, eli en totaalisesti tyrmää ruutua. 


3. Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi?
Ruskean eri sävyt. Beige on aina ajankohtainen väri, mutten pistä pahakseni että sitä löytyy nyt hyvin vaatekauppojen valikoimista sekä valmiiksi omasta vaatekaapista. Myöskin eläinkuosit ovat edelleen makuuni, niin leopardi kun käärmekin.

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
Vielä hetkinen sitten ajattelin, etten kaipaa syksyksi mitään uutta, mutta muutamia hankintoja olen ehtinyt jo tehdäkin. Listallani oli niin harmaa villamekko, tekonahkahousut kuin vapaa-aikaan uusi huppari ja collegehousut. Neuleita ei tunnu koskaan olevan liikaa ja voi olla että muutama uusi eksyy vielä garderobiini. 


5. Mikä on lempiasusteesi syksyyn?
Pienet laukut, varsinkin syysväreihin sopiva Guccin logollinen mini Dionysus sekä Chloén Fayet, kuvissa näkyvä musta sekä sen harmaa sisar. Myös kaikki (samettiset) hiusasusteet viehättävät, kuten pannat ja donitsit. 

6. Pipo vai hattu?
Ehdottomasti pipo! Rakastan erilaisia pipoja, mohairia, kashmiria, tupsulla tai ilman. Käytän pipoja mielelläni vaikkei olisi niin kauhean kylmäkään. En tarvise enää yhtään pipoa, mutta pehmeän beigen mohairpipon hankin, jos täydellinen osuu kohdalle. Sen sijaan muunlaisia hattuja käytän tosi kausittain.


7. Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä?
Tennareita niin pitkään kuin pärjää, (mokkanahkaisia) nilkkureita ja maihareita, joiden lisäksi olen innostunut uudelleen viisi vuotta vanhoista ylipolvensaappaistani. Viihdyn parhaiten käytännöllisissä tolppakoroissa. Pakko myös mainita erikseen kumisaappaat, joita ilman en kyllä pärjäisi mitenkään syyssateissa, sillä kuljen kävellen töihin.

8. Takkityylisi?
Musta rouhea nahkatakki on ikilempparini ja siihen pukeudun niin pitkälle kuin vai tarkenee. Rakastan pidemmänmallisia villakangastakkeja, joiden materiaaleissa olen todella tarkka. Villakangastakeissa miellyttää varsinkin beiget takit. Haaveilen myös lämpimästä untuvatakista, joka olisi käytännöllinen valinta, siihen ehkä raaskin tulevana talvena panostaa, kun hankintalistalla ei ole muita takkeja.


9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn?
Harmaa villamekko, pitkähihaiset printtimekot ja neuleet hyvissä materiaaleissa. 

10. Luottoasusi?
Tätä jouduin oikeastaan miettimään melko pitkään, sillä syystyylissä en todellakaan koe loistavani, mutta usein turvaudun neulemekkoon, paksuihin sukkahousuihin ja kenkinä suosin &Other Storiesin siroja maihareita. Tänä syksynä tulen pukeutumaan entistä enemmän mekkoihin, sillä housuissa ehtii kulkea koko pitkän talven.

Bongasin tämän kyselyn Jonnan blogista, josta kopion suoraan kysymykset tänne. Kiitos vielä Jonnalle, näihin oli hauska vastata <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti