maanantai 21. lokakuuta 2019

Puhelimen kamerasta


Viime viikkoina puhelimen muisti on täyttynyt ruskakuvista. Joka kadunkulmasta tekisi mieli napata kuva, olenko ainut? Ruska on tänä(kin) vuonna ollut jotenkin erityisen upea, mutta nyt alkavat kyllä jo pikku hiljaa lehdet tippua yksi kerrallaan alas, pian tämä värikäs näky on muisto vain.


Kaikki lemppari syysvaatteet ja -asusteet on otettu käyttöön. Guccin pikkulaukku sopii minusta hurjan hyvin juuri syysasuihin, onneksi ostin laukun vuosi sitten. Myös &Other Storiesin maiharit vuoden takaa ovat pysyneet moitteettomassa kunnossa ja ovat edelleen yhdet suosikeistani.

Tänä syksynä keitin todella paljon omenahilloa mökin omenoista, sitä on syöty valehtelematta kyllästymiseen asti. Vohveleita tulee tehtyä todella harvoin, mutta nyt paistoin niitä eräs sunnuntai ja kutsuin appivanhemmat kylään. Vohveleiden täytteeksi tuli tietysti omenahilloa sekä vaniljajäätelö, pekaanipähkinöitä ja kinuskikastiketta.

Rakastan erilaisia pipoja, joten säiden viileneminen ei siinä mielessä haittaa. Kävin myös kampaajalla vähän freesaamassa tukkaa ja nyt sävy on taas kivan kylmä ja kuivat latvat poissa. 


Vielä syyskuun puolella käytiin Tallinnassa. Vanhankaupungin pastellikatuihin ei vain kyllästy! Tuolle päivälle oltiin muuten aluksi luvattu kaatosadetta, mutta saimmekin sinisen taivaan ja auringonpaisteen.


Jos puhelin täyttyy ruskakuvista, niin Tallinnassa vierailun jälkeen se on täynnä kukkakuvia. Ihaninta kun kukat vaihtelevat vähän vuodenajan mukaan. Haaveilen muuten, että osaisin tehdä tuollaisen upean kranssin itsekin.


En ollut pitkään aikaan käynyt yksikseni Helsingissä, joten muutama viikko sitten vietin vapaapäivää siellä. Minusta on toisinaan ihanaa kierrellä kaupungilla omassa rauhassani. Istuin kahvilla ulkona, uskomatonta että pärjäsin hameessa ilman sukkahousuja vielä ihan hetki sitten! Kävelin Punavuoren suunnilla ja päätin pitää kahvitauon Ekbergillä, jonka ohi olen monet kerrat kulkenut, mutta nyt ensimmäistä kertaa vasta istahdin alas kahvikupposen ääreen.


Juuri nyt kiinnostaa tietysti kaikki ihanat villakangastakit, joita kävin ihailemassa lempiliikkeessäni &Other Storiesilla, mutta järjen ääni käskee unohtamaan ne ja hankkimaan käytännöllisen untuvatakin. Käytetyin takki tälle syksylle onkin ollut Arketin ohut villakangastakki. Hankin sen alkukeväästä alennusmyynnistä, mutta otin kunnolla käyttöön vasta nyt syksyllä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti