tiistai 15. lokakuuta 2019

Talvikauden toivelistalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä



Samalla kuin puiden lehdet tippuvat yksi kerrallaan maahan, alkaa mieleen hiipiä ajatus lähestyvästä talvesta. Marraskuu on minusta ensimmäinen talvikuukausi, eikä mene kuin hetki kun lokakuu on taputeltu. Joten ehkä on jo ihan sallittua alkaa miettiä toppatakkeja ja talvikenkiä? Kokosinkin pienen listan, mitä haaveissa on pukeutumisen saralla loppusyksyä ja tulevia lumisia päiviäkin ajatellen. Ajattelin myös sivusilmällä katsoa, jos jotain näistä löytyisi rapakon takaa tulevalta lomalta.

Listani kärkipäässä keikkuu kunnon untuvatakki. Viime vuosina olen lähinnä kulkenut villakangastakeissa, mutta nyt haussa olisi lämmin takki, joka ei hätkähtäisi räntäsateestakaan, en välttämättä haluaisi mustaa, mutta niitä tuntuu aina olevan parhaiten tarjolla. Olin jo varma, että panostan erääseen tiettyyn takkiin, mutta aloin kuitenkin empimään ja päätin katsella vielä muitakin vaihtoehtoja. Joka syksy myös haaveilen uudesta villakangastakista, vaikkei sillä ole todellakaan tarvetta. Nyt hyvältä näyttäisi esimerkiksi &Other Striesin vaaleanruskea takki. Neuleitakaan ei tunnu koskaan olevan liikaa, sillä niitä tulee käytettyä niin monta tulevaa kuukautta putkeen.

Toinen ehdoton hankinta tänä vuonna on talvikengät pitävällä pohjalla ja jossain muussa värissä kuin mustassa. Klassiset Martensin maiharit ovat palvelleet hyvin useamman talven, mutta nyt kaipaan jotain muuta, kuten beigejä popoja. Lisäksi haluaisin kenkiin sopivan pipon sekä uudet villasormikkaat, nämä itse asiassa päätin tilata heti Arketilta, jottei niiden etsimiseen tarvitse käyttää sen enempää aikaa. Ikuisuushaaveena listallani roikkuu Diorin klassinen satula -laukku, mutta veikkaan että se tulee vain haaveena pysymäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti