maanantai 14. lokakuuta 2019

6 X Viime viikon parhaat


Kahvilla käynti töiden jälkeen. Kun syyskuun vedin todella tiukalla linjalla, otin eväät päivittäin töihin kotoa mukaan, enkä käynyt kahvilla arkena, niin viime viikolla istuin kahviloissa senkin edestä ja hain lounaankin useamman kerran mukaan. Välillä on todella rentouttavaa istua ihan yksikseen kahvilassa.

Kävin elokuvissa katsomassa Tottumiskysymyksen. Myös leffaan minulla ei ole mitään ongelmaa mennä yksin, joten päätinkin aamuvuoron jälkeen ihan tavallisena keskiviikkona suunnata elokuviin alkuillan näytökseen. Elokuvalta en oikein odottanut mitään, mutta se oli ihan hyvä, tosin jotkut kohdat vain ärsyttivät melkoisesti.


Viikon paras hankinta oli kultaiset ja hopeat korvarenkaat. Huomasin että viime kuukaudet olen käyttänyt lähinnä vain renkaita korvissa, eivätkä ketjuliikkeiden korut valitettavasti ole kovinkaan pitkäikäisiä. Päätinkin hankkia kunnon korvakorut alan liikkeestä, ja yllätyin etteivät ne olleet ollenkaan niin kalliit kuin kuvittelin. 

Sain hoidettua viimeiset asiat Amerikan matkaan liittyen, dollarit on tilattu ja estat kunnossa, joten nyt voi vain keskittyä matkan fiilistelyyn, alkaa miettiä pakkaamista ja tutkia kaupunkeja etukäteen. Lähtöön on enää vajaat pari viikkoa!


Rauhalliset koti-illat. Pimenevinä syysiltoina on ihana olla kotona, katsoa kaikkia suosikkisarjoja ja juoda glögiä. Tämän hetken sarjalemppari on American Horror Story. Olemme katsoneet kaikki aiemmatkin kaudet, ja tätä uutta kautta en suosittele katsomaan ellei ole nähnyt aiempia kausia. 

Vapaa viikonloppu ilman suunnitelmia. Yleensä lähinnä ahdistun tyhjästä kalenterista, mutta nyt oli ihanaa kun ei ollut mitään sovittua menoa lauantaille saati sunnuntaille. Lauantaina käytiin kahvilla ja kaupungilla avomiehen kanssa ja sunnuntaina tehtiin pitkä lenkki upean ruskan keskellä.


takki - Arket
neule - &Other Stories
housut - Zara
laukku - Louis Vuitton
nilkkurit - Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti