torstai 24. lokakuuta 2019

Blogi syyslomalla

Postaus sisältää mainoslinkkejä



pipo - Arket (tämä
neule - &Other Stories (tämä)
takki - Arket
käsineet - Arket (nämä)
laukku - Gucci

Moikka! Aikamoista haipakkaa ollut kulunut viikko, kun parina päivänä kuljin Helsinkiin töihin ja päivät venyivät matkoineen aamusta yöhön. Viikonloppuna koittava matka on tietysti aiheuttanut ekstrahommia myös, ja pakkaamistakin pitäisi alkaa pian aloittamaan tässä töiden lomassa. Sen tiedän ainakin, että tähän aikaan vuodesta Amerikkaan matkustaessa pitää varautua kaikkeen - mukaan lähtee kaikkea aina kesämekoista villakangastakkiin ja sateenvarjosta aurinkolaseihin. Tulemme olemaan Jenkeissä reilut kaksi viikkoa, joten pakkaaminenkin on melkoinen suoritus, kun matkalaukkuun pitäisi jäädä tilaa myös mahdollisille ostoksille.

Lennämme ensin New Yorkiin viikoksi, josta siirrymme Las Vegasiin, sieltä San Fransiscoon, josta lento lähtee kotiin. Lomalta palaan heti yölennon jälkeen töihin. Päätinkin, että blogi on aika laittaa muutaman viikon syyslomalle tämän härdellin keskellä, joten palaan linjoille kuukauden päästä, kun reissusta on kotiuduttu, aikaerosta selvitty ja olen päässyt taas normaaliin arkirytmiin. Siihen asti minut löytää tietysti Instagramista nimellä annejennika. Instan puolelle tulen päivittämään kuulumia lomalta varmasti tiheään tahtiin, nähdään siellä!

4 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa ihanalta😍New York🗽👌🏼mahtavaa lomaa teille, nauttikaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😘 kiva palata Nykiin monen vuoden tauon jälkeen. Se oli ensimmäinen yhteinen reissukohde, niin herättää muistoja siitäkin syystä 😊

      Poista
  2. Kuulostaa aivan ihanalta reissulta! Ikuinen ikävä Jenkkeihin! Onneksi perästä tullaan Nykiin kuukauden päästä, pariksi päiväksi vain mutta silti :) Ihanaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli kyllä niin onnistunut! 😊 Oi että, menetkö työmatkalle? Muista varata lämmintä päälle!

      Poista