sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pochette


Louis Vuittonin pikkuruinen Pochette on ollut menossa mukana koko viikon, ja sainkin siitä juuri Instargramin puolella vähän kyselyjä. Käytän laukkujani tosiaan aivan kausittain, pitkän aikaa joku laukku saattaa olla ilman käyttöä, kunnes sen taas uudelleen "löydän" ja en muita enää käytäkkään. Monogram Pocheten hankin parisen vuotta sitten, kun myin kirpparilla kaikenlaista itselleni turhaa tavaraa, ja myyntituloilla ostin tämän pikkuisen laukun. Pochette oli ensimmäinen Monogram -kuosinen laukkuni, ja sen myötä kyllä ihastuin lähes kaikkeen sopivaan kuosiin niin paljon, että nykyään se on ehdoton suosikkikuosini Louis VuittoniltaPochette on kokenut pientä päivitystä vuosien aikana ja minulla tosiaan on tämä vanha malli. Monogram Pocheten lisäksi itseltäni löytyy Pochette myös Damier Azur -kuosissa, joka on kyllä kesästä asti majaillut dustbagissaan, ehkä se pääsee kevään mittaan yhtä kovaan käyttöön kuin tämä sisarensa :)


 Pochette on monikäyttöinen, sillä se menee niin clutchina sellaisenaan tai isojen laukkujen sisällä erillisenä pussukkana, esimerkiksi matkustaessa, jolloin pienet arvotavarta saa näppärästi jemmattua sinne. Suosittelen ehdottomasti Pochettejen omistajia hankkimaan siihen lisäksi pitkän hihan, jolloin laukkua voi käyttää näppärästi crossbodynä. Hihnan hinta saattaa aluksi kirpaista, mutta maksaa varmasti käytössä itsensä takaisin! Itse hankin alunperin hihan ilman säätömahdollisuutta, joka ei näin lyhyelle henkilölle sopinut. Onneksi sain hihnan sittemmin myytyä ja tilalle hankittua omalle pituudelleni paremmin soveltuvan säädettävän mallin.

Itse olen siinä suhteessa ehkä hieman erikoinen laukun käyttäjä, että talvisin pärjään pienillä laukuilla, sillä en kanna mukanani juuri muuta kuin puhelinta, avaimia, huulikiiltoa ja pankkikorttia. Kesällä taas laukussa kulkee niin bleiseriä, vesipulloa kuin kaikenlaista muutakin tarpeellista tavaraa. Ymmärtääkseni monilla menee juuri toisinpäin laukkujen suhteen? :)

16 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin upea :) Kumpa itsekin saisin sen kotiutettua tässä kesän aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :) Varmasti saat, jos oikeasti haluat :) Mulla toimii kyllä hyvin se, että myyn jotain vanhaa tarpeettomaksi jäänyttä pois ja ostan jotain parempaa tilalle :)

      Poista
    2. Niinhän se on :) Muuton yhteydessä tuli vaan käytyä kamat niin hyvin läpi,ettei mulla oikeen ole mitään vanhaa myydä pois. Vaatteita mulla on aika minimaalisesti ja muutakin tavaraa mutta säästökuurille niin kyllä se laukku vielä on mun ;) vieläkun saisi sen secondhandina niin siinäkin säästäisi :)

      Poista
    3. No mutta sittenhän sulla vasta hyvä tilanne onkin, itseäni meinaan ärsyttää suunnattomasti ylimääräinen tavara pyörimässä nurkissa :D Onneksi tuo Pochette ei niin hirveän hintainen ole uutenakaan :)

      Poista
  2. Siis voi Anne!! Mullakin on pitkään hirveästi himottanut ostaa myös pochette monogram kuosissa. Oma azurini on kyllä ihan lemppari ja pitkä hihnakin olisi jo valmiina. Muttamutta, sitten aina ajattelen että tarvinko tosiaan... Mutta tällä hetkellä tunnen taas hirveän suurta tarvetta!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Monogram Pochette sopii ainakin täydellisesti Mono Neverfullin kaveriksi jos ei muuta ;) Sulla ei kyllä tosiaan taida olla tarvetta ;D

      Poista
  3. Pochette on kyllä niin näppärä ja söötti! Pitkän hihnan hinta tosiaankin hirvitti alkuun, mutta enää en tiedä mitä tekisin ilman sitä. Tämä on minunkin ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Monogram-kuosinen laukku, mutta olen ehdottomasti vakuuttunut, että vielä joku päivä olisi tarvetta isommallekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :) En tajua miten en heti aluksi ostanut sitä säädettävää mallia hihnasta?! Onneksi Vuittonin tuotteilla on älyttömän hyvä jälleenmyyntiarvo. Kumma miten sitä aluksi en oikein edes tykännyt Monogram -kuosista, mutta nyt se on syrjäyttänyt muut kuosit, ja ehdottomasti Neverfull juuri Monogramina on suosikkilaukkuni, oli sitten kuinka yleinen tahansa :) Joten ehdottomasti jokaisen naisen laukkukokolemassa on tilaa ainakin yhdelle Monogram laukulle :)

      Poista
  4. Heippa!
    Ei liity tähän postaukseen mitenkään,mutta voisitko jossain vaiheessa tehdä postausta kesäkengistä? Siis että minkälaisia kenkiä sinä tykkäät käyttää kesällä ja mistä niitä ostat/tilaat. Sekä minkälaisia kenkähankintoja on tulevalle kesälle tiedossa? Niistä kun saa niin paljon inspiraatiota :) kiitos jo etukäteen!
    -Sini-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sini!

      Kiitos ideasta, ehdottomasti menee toteutukseen! :)

      Poista
  5. Apua, en ehkä usko sanovani tätä mutta sanon silti :D On toi vaan niin nätti! Juurikin mono-kuosissa, se on se oma "lempparein" LV:ltä Epi-nahan lisäksi - vaikka vielä en myönnä LV-tyttöjä olevani ;) Tuo vaan vaikuttaa niin super näppärältä, etenkin sillä pitkällä hihnalla.

    (Kauheata ajatella, tekisi mieli laittaa lähes koko laukkuvalikoima uusiksi muutama ihanuutta lukuunottamatta [Lily,Selma+Percy] muttei taida olla ihan rohkeutta siihen :D ja tämä on tätä ailahtelevuutta :P)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, arvaa vaan, noin se juuri alkaa... Empä minäkään voinut vielä kolmisen vuotta sitten kuvitellakkaan, että omistaisin yhtään Vuittonin laukkua.. Mulberrytyttö mikä Mulberrytyttö.. Mutta kappas, niin ne Vuittonit vaan salakavalasti hiipivät minullekkin.. Joten luulenpa, että sinullakin tullaan Vuittonia vielä näkemään ;) Pochetella on hyvä aloittaa :) Hassua sanoa, mutta Mulberryn suhteen taas mieleni on vähän muuttunut, ja se ei ole enää niin lähellä sydäntäni kuin ennen!

      Ja joo, naisena saa ailahdella :D Itse olen kyllä mielestäni onnistunut kokoamaan laukkukokoelmastani itselleni lähes täydellisen, varsinkin kun the laukku tulee mukaan niin olen enemmän kuin tyytyväinen :)

      Poista
    2. Haha, saa nähdä joskos joku LV kädelläni olisi ;)

      Minua jotenkin ahdistaa oma laukkukokoelma vaikka pidänkin siitä hurjasti, tahtoisin ehkä mielummin vain muutaman the laukun kun kolme ihanaa - kamala sanoa näin, koska jokainen laukku on ollut ostohetkellä the laukku! Näin se mieli sitten muuttuu, hih. Sun laukkukokoelma onkin täydellinen <3 Musta Lily on alkanut niiiiiin paljon huutelemaan että oksat pois - kaikenlisäksi tuttuni saisi Sudasta siitä ihan tuntuvan alennuksen... :D

      Poista
    3. Mä kyllä vähän veikkaan, että vielä on :)

      Niin se mieli kyllä vaan muuttuu, mutta sulla on kyllä ihania laukkuja! :) Hankala upeista laukuista on luopua... Mutta itselläni tuli jotenkin helpottunut olo, kun esim. Vuittonin Neverfull löysi uuden hyvä kodin, kun mulla se jäi muiden lukkujen varjoon nyt se pääsee parempaan käyttöön :) Onneksi laukuilla on aika hyvä jälleenmyyntiarvo, jos joskus vaikka jonkun päätätkin myydä. Ja Lily on ollut ihanampi, kuin osasin kuvitella, tykkään kaikesta siinä, jopa "rumasta" nahasta ;D Hihnakaan ei ole sellainen ihme jäykkä, kuin se oli kun ihan ekoja kertoja Lilyä sovittelin, en osaa selittää, mutta ei jotenkin "liikkunut" kunnolla :D

      Poista
  6. Ihana laukku! Osaatko sanoa, että milloin laukun koko muuttui isommaksi? Kiinnostaisi ostaa juuri tuollainen laukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En tiedä, ehkä vuosi sitten? Olen ehkä mahdollisesti myymässä saman Pocheten vaaleassa Azur-kuosissa ;)

      Poista