perjantai 28. helmikuuta 2014

Zalandon alepäivät


Huomenta! Ajattelin tulla pikaisesti ennen töihin lähtöä vinkkaamaan teille, että Zalandolta saa viikonlopun ajan (2.3.14 asti) jo alennetuista tuotteista vielä 20% lisäalennuksen koodilla VARASTO14FIEsimerkiksi omat tämänhetkiset suosikkikenkäni Vince Camutolta lähtevät nyt todella edullisesti! Ruskeista koot näyttivät olevan aika vähissä, mutta mustia hopeisin yksityiskohdin näytti löytyvän! Lisäksi kevätkenkiä, kuten ballerinoja löytyy hyvin alesta ;) Kaikki aletuotteet täältä! Edun voi käyttää vain kerran ja se koskee jo alennettuja tuotteita, tilauksen vähimmäisarvo 100€.

Mukavaa viikonloppua!
Sisältää mainoslinkkejä!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Mustat bikerit lähti tilaukseen, toivottavasti ovat sopivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos oli hyötyä :) Toivotaan, että sopivat. Itselläni on kyseiset kengät ihan normaalia kokoani ja ovat älyttömän hyvät jalassa :)

   Poista
  2. Bikerit on ihan täydelliset, mutta myös mustissa on kullan väriset metalliosat (zalandon kuvassa hopean väriset) :( olin tänään yhteydessä Zalandoon ja he vahvistivat, että hopean värisillä metalliosilla ei ole olemassakaan näitä kenkiä. Nyt pähkäilen palautanko kengät vai pystynkö rikkomaan omia rajojani yhdistää kultaa ja hopeaa (kaikki laukut, korut yms ovat "hopeaa") pukeutumisessa :)

   Poista
  3. Ompa huonoa infoa Zalandolta, sillä kuvassa ne ovat ehdottomasti hopeat! Itse olen kyllä nähnyt bikereitä myös hopeisin yksityiskohdin mm. Vince Camuton nettisivuilla! Pitäisi ihan laittaa vihaista palautetta menemään, heh :)

   Ymmärrän kyllä, sillä itsellenikin voisi olla suuri kynnys hankkia kengät hopisin yksityiskohdin, kun enemmän käytän kultaa.. Mutta sen verran voin ainakin sanoa, että kengät ovat olleet aivan täydelliset!! Kävelin niillä monia kilometrejä Genevessä, eivätkä tuntuneet missään :) Lisäksi olen huomannut, että monet katselevat kenkiä.. Kerran ystäväni bongasi minut kaupungilla, kun hän oli ensin katsonut, että ompa upeat kengät ja sitten vasta, että se olin minä :D Joten jos minulta kysytään, pidä kengät!!

   Poista