lauantai 15. helmikuuta 2014

Vince Camuto Boots







Viime postauksessa kerroinkin tilanneeni Zalandolta *Vince Camuton tummanruskeat nilkkurit, paketti tuli todella nopeasti perille jo alkuviiikosta. Voi sitä ihastuksen määrää kun kengät laatikostaan sain, ihanat! Nilkkurit ovat täydellisen tummanruskeat, nahka tuntuu laadukkaalta, muutenkin kengät ovat jämäkän oloiset ja kultaiset yksityiskohdat kruunaavat komeuden. Mielestäni ruskea väri pehmentää mukavasti kenkien muuten ehkä hieman ronskia ilmettä. Uudet nilkkurini pääsivät tänään vasta ensimmäistä kertaa käyttöön, aiemmin viikolla en ole uskaltanut niitä loskakelejen vuoksi käyttää, mutta heti kun tuli pieni pakkanen laitoin uutukaiset ilomielin jalkaan, täytyyhän ne saada koeajettua ennen Geneven matkaa, nämä kun lähtevät aivan varmasti reissuun!

Kenkien kanssa tilaamani *Vilan trenssi sen sijaan ei sekään istunut minulle, takki oli aivan liian pitkä ja löysä, sinänsä en ole yllättynyt.. Kai minun on vain tyydyttävä kohtalooni ettei täydellistä trenssiä itselleni ole olemassakaan. Päätinkin nyt, että vanha, hieman reilu trenssini saa vielä kelvata ainakin tämän kevään! Silmät pidän auki edelleen trenssejen suhteen, muutamia vinkkejä tulikin jo edellisen postauksen kommenttiboksin puolelle, kiitos teille :) Minulle saa mielellään edelleen vinkata hyvistä yksilöistä! 

24 kommenttia:

  1. Onpas kyllä ihanat kengät ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin :) Tämä harakka on aivan innoissaan uusita kultakengistään :D

      Poista
  2. Aikaa ihanat on nuo kengät. ♡
    Mä muuten totesin ( ei sopinut mulle se Riverin takki) , että ehkä paras yrittää löytää takki ensin kaupasta ja kokeilla ja sitten tilata... :-) Villakangastakin metsästys siis jatkuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Höh, ikävä kuulla ettei takki istunut, se on meinaan itselläni ehdoton lempparitakki! Mä itse asiassa sovitin liikkeessä tuota trenssiä päivä-pari sen jälkeen kun olin tilannut, joten ei olisi pitänyt hosua sen kanssa :D Tuo on kyllä totta, että jos mahdollista sovittaa liikkeessä, itse en vain niin hirveästi kaupoille ehdi/jaksa, netti on helpompi :D

      Poista
  3. Vau, aikas makeat bootsit ;) Katselin noita itsekin Zalandolla, mutta lopulta tilasin tylsästi ihan vain mustat nahkasaappaat. Tosin nekään eivät ole vielä saapuneet, kovasti odottelen postia ensi viikolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minun oli aivan pakko tilata nämä, kun se alennus oli niin hyvä! Nämäkin irtosivat yli puolet halvemmalla :) Mustat nahakasaappaat ovat aina hyvä hankinta! :) Itse taisin tilata to tai pe ja paketti oli noudettavissa tiistaina, ihmettelin itsekin kun tuli niin nopeasti :O Eiköhän sinunkin saappaat alkuviikosta saavu :)

      Poista
  4. Mie oon kyl tykän siitä stradin trenssistä! Istuu hyvin mulle ja on sopivan pitunen. Mulla on se beigenä, mutta voisin budasta ostaa sen sinisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stradivariuksen trenssi on kyllä kiva, mutta itse ostin omani 15kg pulleanpana M-koossa, eli pakostikin se on tänä päivänä vähän reilu :( mutta mielummin liian iso kuin pieni! Seuraavaksi haluan trenssin myös vähän jämäkämmässä matskussa :) millon sä olitkaan reissuun lähdössä?:)

      Poista
    2. Juu no kyl sen trenssi pitäis istuu että näyttää hyvältä, mutta ostaa sitte seuraavan hyvän :) mullakin jäi yksi Vilan trenssi muiden takkien ohessa isoksi, mut sen oon jo myynyt kirppiksellä eteenpäin. Ollaan lähössä parin viikon päästä :)

      Poista
    3. Nojoo ostaa seuraavan, mikäli joskus sellainen löytyisi, siihen asti mennään tuolla vanhalla, onneksi vyöllä voi köyttää ja ystäväni sanoi, että se näyttää ihan hyvältä :)

      Kivaa matkaa jo etukäteen! :)

      Poista
    4. kiitos :) Ootko muuten hm:ltä katton trenssii? p.s i love fashionin Lindalla oli uusimmassa postauksessa aika kivan näkönen trenssi juurikin hm:ltä :)

      Poista
    5. Juu olen, samainen takki ja eräs toinen H&M:n trenssi kävi sovituksessa jokunen aika sitten.. Mutta 34 on liian iso ja pienempää ei ole :/

      Poista
    6. No voi harmi! noo kyl se löytyy ku lakkaa etsimästä :) mie en löydä niin mitään ku varta vasten lähen ettimään!

      Poista
    7. Totta! Stradivariuksen trenssikin tuli sattumalta vastaan keskikesällä :)

      Poista
  5. Ootko huomannut jo sen Mint&Berryn trenssin Zalandolla? Se on sellainen kivan puolimittainen, ei pitkä eikä lyhyt ja takana helmassa tosi kiva yksityiskohta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Taidan tietää mitä takkia tarkoitat ja itse asiassa katsoin sitäkin.. Itse haluaisin takin puoleen reiteen asti, joten luultavasti trenssiä tulisi lyhentää.. Tuossa Mint&Berryn takissa voi lyhentäminen olla hankalaa juuri sen taka "halkion" takia.. Harmi muuten ihana takki! :)

      Poista
    2. Mutta siitä takista on kaksi eri mittaista versiota, se lyhyempi on juurikin puoleen reiteen suunnilleen. Voisi sopia sinulle hyvin!

      Poista
    3. Kiitos vaivannäöstä taas :) Se lyhyt on sitten taas liian lyhyt.. Pitäisi olla noiden kahden väliltä.. Hankalaa :D

      Poista
  6. Haluan laittaa tähän sen kännykkämerkkien hymiön, jolla on silmien tilalla sydämet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh :) Nämä kengät on kyllä minusta aivan upeat!

      Poista
  7. Nää beiget linkit ei näy oikein kunnolla täällä... :/

    VastaaPoista
  8. Kiva että ilmoitit, itse kun näkee jutut usein erilailla kuin lukijat :) palaan huomenna siihen entiseen tummemman beigeen!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat nilkkurit! Ja nuo kultaiset yksityiskohdat, pure love!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä ovat kyllä omaan silmääni täydelliset ja mikä parasta, sopivat Mono Neverfullin kanssa kuin nenä päähän <3

      Poista