torstai 20. helmikuuta 2014

Perfect Paisley

Tänä keväänä olen erityisen ihastunut kuviollisiin vaatteisiin, raita nyt pysyy suosikkinani vuodesta ja vuodeanajasta toiseen, mutta nyt mukaan ovat tulleet niin kukka- kuin paisleykuviokin. Lindexin kevään uutuuksiin tulikin sopivasti aivan täydellinen paisleykuvioinen pusero, jonka liikkeeseen saapumista odotin kuin kuuta nousevaa nähtyäni sen jo nettisivuilla muutama viikko sitten tulossa pian -osiossa. Itse asiassa kävin niin innokkaasti puseroa jo muutamaan kertaan liikkeestä kyselemässä, että lopulta myyjä haki sen minulle varastosta ennen kuin koko pusero oli edes esille ehditty laittamaan :) Nopeat syövät siis hitaat, ja ainakin tänne liikkeeseen tulee usein vain yksi kappale pienintä kokoa. Tässä puserossa pienin koko oli 36, joka on kyllä itselleni hieman reilu, mutta pidän usein tällaisia väljiä puseroita alaosien vyötärökaitaleiden alla, joten pieni löysyys ei haittaa. 

Paisley -kuosi sopii loistavasti kesään ja tätä puseroa sovittelinkin heti valkoisen korkeavyötäröisen hameen ja löysänmallisten vaaleiden housujen kanssa, mutta miksei sitä voisi ottaa jo heti käyttöön? Heti puseron kotiin kannettuani päässäni oli selkeä visio, kuinka aion uutukaista näillä keleillä jo yhdistää, ennen kuin pääsen kuvaamaan asun päälläni, kokosin sen kollaasin muotoon;

laukku Mulberry, nilkkurit Wonders, pusero Lindex
farkut Brooklyn Supply Co., aurinkolasit Ray-Ban, villakangastakki River Island (oma lemppari, nyt alessa!)

Pusero ei sen erikoisempaa kaverikseen kaipaa, vaan perus farkut pienellä kulutuksella, mustat nilkkurit ja Mulberryn Lily ovat omiaan puseron kanssa. Aurinkoisella ilmalla naamalle vielä upeat sinilinssiset Aviatorit, jotka sopivat täydellisesti paidan sävyyn. Tähän asuun kävisi myös vallan hyvin konjakinruskeat nilkkurit ja laukku. Asu menee aivan varmasti toteutukseen mitä pikimmiten, kun kaikki elementit jo kaapista löytyvät :)

Sain teille lukijoille muuten pitkästä aikaa alekoodin Zalandolle, koodilla ZNANNE0214 saatte 10% alennuksen yli 50 euron arvoisista kertaostoista, koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 28.02.2014 asti!

Osa linkeistä mainoslinkkejä!

8 kommenttia:

  1. Paisleykuosi ihastuttaa täälläkin! :) Tuo Lindexin versio on kiva, näin sen livenä, mutta odottelen vielä pääsyä Massimo Duttille, jossa on yksi paita josta haaveilen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paisleytä näkyykin tänä keväänä kohtalaisen paljon :) Lindexille on tulossa paisley housutkin, jotka myös haluaisin. Tuosta puserosta sain vielä 5euron ystävänpäivä alennuksen, niin ei tarvinnut kahta kertaa ostamista miettiä, sen verran kauan olin puseroa myyntiin odotellut :) Massimo Duttilla on kyllä ihania vaatteita, mutta omaan käyttöön ne ovat usein vähän liian hyvää materiaalia. Sen verran paljon tulee vaatteita pestyä (töissä jodun välillä purkaman tavaraa ym. niin vaatteet likaantuu) ettei silkki vaan ole omiaan minulle, kun ei voi pesukoneessa pestä saati ollenkaan :( Ehdotomasti kyllä itekin piipahdan Massimolla ja jos jotain aivan upeaa löytyy, niin voihan sitä käyttää vaikka vapaa-ajalla vain :) Milloin sinä lähdet reissuun?

      Poista
    2. Mä muuten olen surutta pessyt niitä Benettonin villaneuleita pesukoneessa, hyvin ovat kestäneet, kun on kosteana venytellyt muotoon :D

      Poista
    3. Ymmärrän hyvin tuon, minäkään en parhaimpia silkkipaitoja uskaltanut koskaan pitää töissä.. Nyt kun on koulussa, niin voi välillä pukeutua vähän "paremminkin" :D Loistava juttu noi neuleet, ehkä mäkin uskallan sitten pestä koneessa, vaikka villaohjelmalla.

      Mä lähden Lissaboniinn ensi viikon lauantaina, iiks! Milloin teillä olikaan lähtö? :) Kivaa reissua jos en muista enää toivottaa!

      Poista
    4. No joo yleensä, kun ostan vaatteita, mietin ensin voiko niitä pitää töissä ja pestä pesukoneessa. Töissä tulee kumminkin valitettavasti suuin osa ajasta vietettyä :/ Kouluun varmaan jaksaa enemmän panostaakkin :)

      Itse olen pessyt Benettonin neuleet 30 asteessa ihan normiohjelmalla, hyvin kestävät :)

      Ihanaa matkaa sinulle myös! :) Odottelen jo matkapostauksia ;) Me lähdeään ensi viikon keskiviikkona!

      Poista
  2. En ole ennen lämmennyt Paisley-kuosille,mutta tän sun kollaasin takia mun on pakko päästä Lindexille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan, siellä on nyt muutenkin kaikkea ihanaa ja lisää on kevään mittaan tulossa ;)

      Poista
  3. Ihana asukokonaisuus ja tuo paita todella toimii sekä kesä että talviasussa, täytyypä käydä itsekin katsomassa tuota Lindexillä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista