keskiviikko 26. helmikuuta 2014

My Winter Style

Enää muutama päivä helmikuuta jäljellä, kunnes siirrytään maaliskuuhun, mikä tarkoittaa kevään virallisesti alkamista ainakin itselläni! Pian pystyy kävelemään kuivilla kaduilla Converseissa ja ei aikaakaan, kun ulkona tarkenee ballerinoissa. Mikään ei ehkä ole niin ihana tunne, kuin se kun pitkän talven jälkeen kävelee ensimmäistä kertaa ulkona ballerinoissa, ahh! :)

Kevät on ihana vuodenaika, kaikista parasta on se, kun puihin alkaa ilmestyä lehdet ja tietää kesän tekevän tuloaan. Kesä on ihan suosikkini pukeutumisen kannalta, rakastan käyttää hameita ja en malta odottaa, että saan taas suosikkihameeni päivittäiseen käyttöön! Talvella mukavuus ja vaatteiden helppous menee kaiken muun edelle, joten hameita ei ole tullut käytettyä kuukausiin. Tämä talvi on ollut siinä mielessä helppo, ettei kovia pakkasia kauheasti ollut, eikä toivottavasti enää tulekkaan, joten on selvinnyt loistavasti villakangastakeissa ja nilkkureissa. Tein pienen yhteenvedon omasta yksinkertaisesta talvityylistäni;


Koko talvi on tullut kuljettua lähinnä farkuissa ja neuleissa, joita olen yrittänyt asusteilla piristää ja saada asuihin edes jotain vaihtelua. Olen usein maininnut, että kauniit asusteet ovat tärkein juttu omassa pukeutumisessani. Periaatteessa muut ihmiset eivät näe kuin ulkoasun, joten itse en jotenkin edes jaksa vaivautua panostamaan pukeutumiseen sen enempää. Talvitakkeja pitää muutama olla vaihtelun vuoksi tai ainakin itse kyllästyn. Talvisin suosin asuissa paljon tummansinistä varsinkin takkejen muodossa, mutta harvemmin pidän koko asun kokonaan tummana. Monet mieltävät vaaleat tai keskisiniset farkut vain kevääseen ja kesään sopiviksi, mutta itse tykkään talvella juurikin käyttää vähän vaaleampia farkkuja.

Tänä talvena tein mielestäni todella hyviä takkihankintoja, kuten Benettonin kamelinvärinen duffeli ja River Islandin klassinen peacoat. Laukuissa eniten käytössä on ollut Mulberryn Lily ja muut nahkalaukut, Louis Vuittonin Neverfull GM on myös pitänyt pintansa siitä asti kun sen hankin, loistohankinta siis! Talvihuiveja minulla on jonkin verran, kaikki eivät ole blogin puolelle nyt päässeetkään. Eniten käytetty huivi on talven aikana ollut Mulberryn Jacquard logo -huivi. Hyvät hankinnat olivat myös Henri Lloydin pipo ja kaulaliina setti, jotka ovat pelasteneet monet talvipäivät, tosin laatuun ehkä pikkuisen petyin, sillä kaulaliinassa on jo aikalailla nukkaa! 

Tajusin muuten näitä kollaaseja tehdessäni, etten ollut käynyt kampaajalla kolmeen kuukauteen! Hieman pelokkain tuntein suunnistinkin viime maanantaina itselleni täysin uuden kampaajan penkkiin.. Niinhän siinä kävi, ettei lopputulos nyt ole ihan mitä hain. Illalla väsyneenä kampaajalta lähtiessäni tukka näytti hyvältä, varsinkin kun se oli kiharrettu nätisti, mutta jo kotona itseäni peilistä katsoessani tukka ei tuntunut omalta, aivan liian punaiseen taittava. Tiedättehän, jos ei itse viihdy tukassaan, on aivan sama vaikka muut sanoisivat mitä. Tässä pohdinki, kuinka nopeasti on järkevää värjätä hiukset uudelleen? Itseni tuntien tiedän, etten tule tässä tukassa viihtymään, vaikka kuinka yrittäisin totutella. Harmittaa.

Kertokaas, mitkä ovat olleet teidän kuluneen talven suosikkeja vaatteissa ja asusteissa? Ja onko teillä omasta mielestänne aina onnistunut tukka kampaajalta lähtiessä?

31 kommenttia:

  1. Joo ihan samat fiilikset tuosta kampaajasta. En ole löytänyt sellaista joka osaisi tehdä hyvät hiukset. Nyt leikattiin viimeksi aika lyhyeksi ja myös laitettiin lämmintä väriä vaikka viihdyn paremmin viileämmässä. Harmittaa. Pitää varmaan kaupan värillä jossain vaiheessa laittaa viileämpää, nyt meni rahat kampaajalle. Niin ja kasvattaa pidemmät. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh :( Ikävä kuulla, että sinullakin on huonoja kokemuksia, varsinkin kun kampaajalla käyminen ei ole mitään halpaa lystiä. Hyvän kampaajan löytäminen on älyttömän hankalaa! Itse kävin varmaa nelisen vuotta samalla kampaajalla ja en kertaakaan poistunu sieltä tyytymättömänä. Paitsi kerran kun halusin itse lyhyet hiukset, vaikka kampaaja kovasti kyseli olenko nyt aivan varma :D Kampaajani tosiaan lähti opiskelemaan, joten täytyy löytää uusi kampaaja. Jotenkin osasin jo aavista, että hankalaa tulee olemaan saada sellaisen tukan kuin haluaa.. Mä en tykkää yhtään punaisensävystä omassa tukassani, vaikka tämä vielä ruskea onkin. Lähinnä haluasin lähellä omaa väriäni olevan kylmän ruskean vaaleilla raidoilla, eikä tämä nyt ole sinne päinkään. Mietin tässä itsekin, pitäisikö itse tehdä tälle jotain... Taidan kuitenkin yrittää sinnitellä muutaman viikon ja mennä kampaamoon.

      Poista
  2. Ihania asuja, voisin pukea päälleni noista jokaisen ;) Vaikea valita suosikkia, mutta tuo viimeinen asu beigen takin ja Lilyn kanssa on jotenkin tosi suloinen :) Olen myös vähän pettynyt Lloydin pipoon, vaikken kaulaliinaa omistakaan. Pipo on jo jotenkin vähän venähtäneen tuntuinen ja akryyli nukkaantuu varmasti ajan myötä :/ Luulisi tuolla hinnalla saavan jo laatua!

    Kampaajista minulla on monenlaisia kokemuksia. Ennen petyin lähes aina (osaan olla vaativa...), mutta nyt kun olen pitänyt muutokset pieninä ja värin luonnollisena, niin olen ollut enemmän tyytyväinen. Uskon että harmittaa, mutta ehkä kannattaa katsoa vielä muutama pesu, yleensä väriä kuitenkin lähtee jonkin verran? Ja tuskin se katastrofi on vaikka sävyttää hiusta, jos se ei tunnu omalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voi että mikä kohteliaisuus! :) Yleensä juuri pipoissa ei niin haittaa, vaikka on akryyliä, kun niitä ei kumminkaan pese kuin villapaitoja, mutta tuo Lloydin kaulaliina varsinkaan ei ole kyllä hirmu hyvin kestänyt, olettaisi tosiaan, että 65€ maksava kaulaliina olisi vähän parempi kuin Hennesin kympin maksava! Olen kyllä käyttänyt niitä paljon, mutta silti..

      Voi että, näitä huonoja kokemuksia tuntuu löytyvän :( Jotenkin itse totuin siihen, että kampaaja osasi laittaa tukkani sanomattakin ja nyt yritin selitää mitä haluan, mutta kampaajilla on aina oma näkemys. Tuskin se punaisuus pesemällä lähtee :/ Sitten mulla on raitoja, niin en uskalla itse alkaa mitään väriä laittamaan. Jan kyllä sanoi, että tämä tukka on hyvä, mutta itse en voi sietää omassa tukassani yhtään punaisen häivähdystä. Taidan maanantaina marssia toiseen kampaamoon ainakin varmaan ajan, kai tämän tukan kanssa on nyt muutama viikko pakko olla :( Tuo on kyllä totta ettei kannata tehdä mitään sen suurempia muutoksia niin tulee hyvä :) Onneksi aina voi ajatella positiivisesti etten ole sentään kalju :D

      Poista
    2. Hiukset ovat jotenkin niin suuri osa omaa persoonaa, että ymmärrän kyllä harmisi :/ Ja vaikka muut sanoisivat, että hyvältä näyttää, niin ei se ole sama asia! Jos tosiaan tuntuu, ettei mitkään vippaskonstit auta, niin kannattaa tietysti varata se aika. Ei sitten ainakaan paina mieltä :)

      Poista
    3. Totta ja hiukset ovat vielä niin näkyvilläkin. Pohdin asiaa ystäväni ja anopin kanssa ja päädyttiin siihen, että kyllä mun on mentävä uudelleen kampaajalle, sen verran tämä punertava sävy pistää silmään, varsinkin tyvestä. Onneksi eräs tuttuni on kampaaja ja hän sai onneksi kiireisen aikataulun keskellä mulle ajan vielä enne matkalle lähtöä! Hilkulle menee kun aika on tiistaina ja silloinyöllä lähdetään, nyt on pakko tulla hyvä! :D kiitos sinulle kommentista, jotenkin tuli parempi mieli jo tästä <3

      Poista
  3. Kaikki asut on todella kivoja ja niin itseni näköisiä! :) Mä en oikein uskaltanut ostaa mitään talvivaatteita,kun tässä on nyt pieni kuntoremontti menossa niin jäisivät kuitenkin isoiksi :/ Ehkä ensi talvena,toivottavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ymmärrän! :) Mullahan meni tosi monta takkia kirppikselle, nyt on pakko pysyä saman kokoisena ettei tarvitse ensi talvena lähteä taas tähän vaaterumbaan!! :D Tsemppiä! <3

      Poista
  4. Tosi hyvän näköisiä nuo kaikki asusi! Osaat kyllä niin mainiosti saada vähän vaihtelevaa henkeä eri asusteilla :) Itse tuntuu, että varsinkin talvella tulee kuljettua aina vain siihen samaan takkiin ja huiviin vuorautuneena! Täytyy ottaa vähän oppia sinulta jatkossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Pauliina! :) Tosin myönnettäköön, että minäkin saatan kulkea välillä viikon putkeen samassa takissa ja kaulaliinassa ;D Kuten sanottu, asusteet ovat tärkein juttu :)

      Poista
  5. Kannattaa tohon väärään väriin kokeilla sävyttäviä hiusnaamioita, ainakin itse olen huomannut KC professionalin maskit tosi toimiviksi :)) Niin ja sitä ennen olen aina pessyt hiukset Redkenin syväpuhdistavalla shampoolla niin sävyttävä tehohoito imeytyy tosi hyvin. Itselläkin joskus kampaajan jälkeen vaaleat raidat olivatkin oranssit, mutta sain sen korjattua näin. Tosin siinä vierähti muutama pesu välissä, joten kärsivällisyys auttaa myös :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vinkistä!! :) Ainut vaan, että mulla on myös vaaleita raitoja, niin mitenhän niiden käy, jos alan vaikka ruskeea hiusnaamiota laittamaan? Auki tukka on vielä ihan ok, mutta kiinni ei näytä hyvältä, kun on niin punertava tyvi :/ Mä kun en kärsivällinen juurikaan ole, heh :D Muutenkin harmittaa lähteä tämän tukan kanssa ensi viikolla reissuun, ei tee paljon mieli itsestään mitään kuvia ottaa..

      Poista
    2. Ymmärrän ton kyllä ihan täysin et haluis heti tukan kuosiin :) minulla ainakin se KC on toiminut hyvin, tosiaan jos sävyero on suuri, niin sit voi olla et ei raidoitettuun hiukseen samalla tavalla mene. Mutta omassa oli tosiaan kahta erilaista vaaleaa raitaa blondissa, tummempaa ja vaaleampaa kuin pohja ja raidat kyllä jäi käsittelyn jälkeen. Sulla sävyeroa on tosiaan enemmän, joten voi olla et ei ihan mee samalla tavalla täydestä.

      Poista
  6. Aivan ihania nuo sun talviasut! Mahtavaa kyllä, että kevät alkaa olla jo ihan ovella :)

    Harmillista, että kampaamokäynti ei mennyt ihan putkeen. Mutta muutaman pesun jälkeen pahin punaisuus yleensä tasoittuu, joten jos maltat, niin tsekkaa muutama päivä, miten väri asettuu. Ymmärrän kyllä tilanteen, en itsekään viihdy hiuksissa jotka eivät ole omaa mukavuusaluetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No älä muuta sanoa, mulla jo ballerinat kovasti käyttöä odottelee :)

      Jotenkin, kun totuin niin siihen, että lähdin kampaajalta aina onnellisena ja pystyin luottamaan, että hän tekee siitä juuri minunlaiseni, oli tämä jotenkin liian kova pettymys ja otan ehkä vähän liian raskaasti, hiukset ne kuitenkin vain on.. Kampaajaa ei voi missään nimessä syyttää, en vain tainnut sitten ilmaista tarpeeksi selvästi mitä sävyä haluan. Lisäksi mulla on tyvi nyt ihan eri väriä kuin muu tukka, koska haluan sen aivan tumman värin, millä tyvi ennen värjättiin pois. On taas hankalaa olla nainen! :D

      Poista
  7. Tiedäks Anne sä oot nin ihana! Mä oon lukenut sun blogia pitkään ja aina kun kattelen sun kuvia ja vaatteita, tulen hirmu hyvälle tuulelle. Jos sul muuten tulee joskus jotain asusteita myyntiin niin vinkkaa, mä voisin ostaa vaik kaikki, pettämätön tyyli sulla=) Terkuin Susan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö Susan itse olet aivan ihana <3 Kiitos tuhannesti kivasta kommentistasi, piristit päivääni! :)

      Poista
  8. Übertyylikäs, ihan joka ikinen kerta! Tuohon kun itsekin pystyisi, voi huoh! :)
    Sulla on niin tasaisen varma tyyli, itse kun tuntuu että päivästä riippuen vaihtelee ihan hirveästi mitä päälleni viskaisen!

    En koskaan lähde kampaajalta tyytyväisenä, vaikka käyn joka kuukausi! Ja se johtuu vain siitä miten tukka on siellä laitettu - siis väriin ja leikkaukseen olen ollut ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aina tyytyväinen. Mutta olenkin käynyt 15 vuotta samalla kampaajalla, enkä koskaan muualla. Kun on värjäyksen jälkeen saanut itse pestä ja laittaa hiukset, ne on ihan omat taas :) Kampauksia olen siellä teettänyt muutamat, ja niissä meidän maku ei kyllä mene yksiin ollenkaan, en ole niissä viihtynyt lainkaan :( Muutamat kampaukset olen teettänyt muualla, mutta siinä onkin se ongelma, että miten sitä kehtaa kun olen aina käynyt tuossa toisessa paikassa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh, höpsö itse olet! <3 Tiedätkö, toisinaan toivoisin itsekin vähän vaihtelua tasaiseen tyyliini.

      Mulla meni tällä kertaa toisinpäin, tukka oli nätisti laitettu ja se näytti silloin hyvältä, mutta jo kotona aloin katsomaan ettei väri ole yhtään minua :/ Haluaisin luonnollisen ruskean lähellä omaa väriäni vaaleilla raidoilla. Mielestäni maanienharmaassa ja punertavassa on aika iso ero, joten luonnollisuus on minun tapauksessani aika kaukana. Ihailen kyllä muilla punaisia hiuksia, muttei se vain ole oma juttuni. Pidän tosi paljon hiuksia kiinni, mutta näiden kanssa se ei nyt kyllä käy päinsä, kun tyvi on ensinnäkin paljon muita hiuksia vaaleampi ja aivan liian punertava. Mutta oma vikani, kun en osannut tarpeeksi selvästi ilmaista mitä haluan.

      Heh, tuota olen miettinyt itsekin, että miten sitä kehtaa mennä muualle. Itse kävin laitattamassa ripsiä kahdessa eri paikassa ennen tätä nykyistä ja tuntui tosi pahalta kun ei enää mennyt entisiin. Mutta näissä täytyy ajatella vain itseään! Mä olenkin päättänyt mennä nyt eri kampaamohin, pakkohan se minulle sopiva kampaaja on jostain löytyä?! En vaan kestä jos joudun aina pettymään, tukka on kuitenkin niin näkyvä. Itse otan välillä asiat vähän liian raskaasti, kuten tämän nyt, vaikka ne on vaan hiukset.

      Poista
  9. Anteeksi korjaus, mutta käynyt niin monta kertaa silmiin tuo muoto takkejen. Se on takkien. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan korjauksesta, mulla kun näitä virheitä sattuu, koitetaan ensi kerralla muistaa ;)

      Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Harmi, että poistit kommettisi, sillä siinä oli paljon hyödyllistä tietoa varmasti monelle muullekkin, pystyin sähköpostin kautta vielä lukemaan kommentin :)

      Insta kuvassa tukka näyttää hyvältä, sillä siinä ei näy tyven ja muun tukan värieroa, ja tietenkin filtteri ja huono hissin valo ei kerro koko totuutta, mutta kyllä tämä punaisen sävyinen on. Likuvärjäystä en lähtenyt hakemaan, vaan haluaisin, että raidat lähtisivät tyvestä asti, niin ettei tukan kasvaessa juurikasvu niin erotu. Pyysin lähellä omaa väriä (maantienharmaa) olevaa sävyä. En missään nimessä syytä kampaaja, en varmasti osannut tarpeeksi selvästi ilmaista mitä haluan ja annoin kampaajalle vähän liian vapaat kädet, tottuneena siihen että entinen kampaaja osasi laittaa tukkani sanomattakin :) Tehty mikä tehty, ensi kerralla tiedän paremmin :/ Nyt ei auta kuin mennä uudelleen kampaajalle heti ensi viikolla ja toivoa, että tulee hyvä! Hieman pelottaa tukan kunnon puolesta, kun juuri olen saanut jo aika hyvään mittaan.

      Kiitos sinulle ja mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  11. Tuossa on varmaan käynyt nyt niin että kun ei ole tuttu kampaaja ollut niin ei ole tiennyt miten oma värisi imee ruskeaa väriä. Juuren värjäämätön hius kun imaisee hiusvärin ihan eri tavalla kuin jo aiemmin värjätty hius. Minulla on aina juuri punertavampi kuin muuten hiukset, sillä hiuksissani on niin paljon punaista pigmenttiä. Kyllä se muutaman pesun jälkeen tasaantuu. Ja jos sinulla on syväpuhdistavaa shampoota niin se vie hyvin tehokkaasti punertavan sävyn pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä ettei hiuksista ikinä tiedä miten ne reakoivat, kun ei ole tuttu. Mutta tämä tyvi on tosi paljon vaalemapi muita hiuksia ja tosiaan punaisen sävyinen. Kiinni en voi pitää ollenkaan hiuksia :/ Tähän ei peseminen auta, kun ei se tyvestä sen tummempaa tee ja on tässä tukassa muutenkin punertavaa ja en näe sitä yhtään omanani. No kaikesta oppii ja ensi kerralla osaan sanoa, ettei missään nimessä punaista :) Ensi viikolla sitten toiselle kampaajalla kylmempää sävy hakemaan :D

      Kiitos kommentista ja mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  12. Aivan ihania asuja kyllä jokainen ja todella kivasti olet saanut talviasuistakin erinäköisiä! :) Tuntuu, että olen itse kulkenut ihan samoissa vetimissä koko talven... ehkä kaulahuivi vaan välillä vaihtunut ;) Täytyy muuten todeta, että petyin myös vähän Henri Lloydin pipon laatuun... se venähti jotenkin tosi nopeasti ja annoin sen lopulta ihan suosiolla avomieheni käyttöön :/

    Ja voi harmi, ettei kampaamokäynti mennyt ihan putkeen! :/ Onneksi kuitenkaan mitään peruuttamatonta ei tapahtunut ja hiukset saadaan ihan varmasti toisen kampaajan käsittelyssä taas mieleisiksesi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! :) Kovasti kyllä tosiaan odottelen niitä hamekelejä ja innolla veisin jo talvitakit kellariin odottelemaan ensi talvea ;) Eihän siinä muuta tarvikkaan, kuin huivia vaihtaa, sillä saa paljon aikaan :) Voi harmi, jos sinäkin jouduit Lloydin laatuun pettymään :( Odotin kyllä ainakin itse vähän parempaa laatua :/ Ehkä pitäisi laittaa palautetta heillepäin, jos vaikka materiaaleja vähän muutettaisiin.

      Se on kyllä aina yhtä hankalaa, kun menee uudelle kampaajalle.. Jotenkin osasin jo varautua pettymyksiin.. Onneksi hiuksia ei kuitenkaan leikattu paljoa, tai muuta peruuttamatonta :) Harmittaa vain, kun tukka aina kärsii värjäämisestä :/

      Poista
  13. Voi harmi, tiedän tunteen. Olen omista hiuksistani todella tarkka, enkä siedä niissä tuollaisia kömmähdyksiä. Usein sanonkin kampaajan penkkiin istumista ennen, että en haluaisi taas itkeä täällä käymisen jälkeen ja jos toiveeni kuulostaa liian hankalalta toteuttaa, niin voin varata ajan muualle.

    Minua onkin ärsyttänyt jokaisen kampaaja kerran jälkeen ja olen itkenyt ja raivonnut näiden juttujen takia. Ehkä olen hieman pinnallinen, mutta minulle on oikeasti iso asia viihdynkö ulkonäössäni vai en. Viimeisin pettymys menee samaan sarjaan kuin omasi: Alleviivasin ja korostin kampaajalle, että en halua varsinaisesti näkyvää muutosta, hieman tummemman raidoitetun latvan vain. Rakastin hiusten sävyäni, mutta luonnollisen tyven takia halusin hieman tasata värieroa latvaan... Oma sävyni on vaalean hiekkainen ja latva raidoitettu tumma blondi. Selitin, että haluan huomaamattomia raitoja, en vaaleita, enkä tummia vaan oman sävysiä, kerroin värikartasta sävyt, jotka eivät minulle kokemuksesta käy ja lisäksi sanoin tuhannesti, että hiuksessani on paljon punapigmenttiä: sävytteessä ei siis saanut olla sitä, tai hius menee heti punaiseksi (muistanhan yhden kerran kun menin hakemaan suklaanruskeaa ja lähdin pois arielina.). Noh lopputulos oli se, että latvassa oli mustaa ja päällä punaista raitaa. Ei paljon naurattanut.

    Tsemppiä siis sinulle, et ole yksin hiusongelmiesi kanssa! Olipa muuten terapeuttista lukea muiden huonoja kokemuksia ja avautua omista ;) Ihana blogi, ihana sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kovasti kommentistasi! :) Todella ikävää kuulla, ettei sielläkään ole hiusmokilta vältytty :( en ymmärrä miten kampaajalle pitäisi selittää, että hän ymmärtäisi mitä on hakemassa. Todella ikävää kyllä kuulla, että sinäkään et ole saanut sellaista lopputulosta kuin mitä olet lähtenyt hakemaan! Uskon että jos kävisi aina samalla kampaajalla, hän varmasti oppisi laittamaan tukan juuri sellaiseksi kuin haluaa... Mutta tässä tuleekin se ongelma, miksi mennä takaisin kampaajalle, joka on jo kerran tukan pilannut? Itse otin tämän tukka-asian nyt todella raskaasti ja myönnän kyllä olevani pinnallinen :D olen älyttömän laiska ja huono laittamaan hiuksiani, joten ne on pakko olla edes hyvin värjätty. Kohtapuolin suuntaan pelokkain tuntein kampaajan penkkiin, joka tälläkertaa on onneksi tuttuni/kaverini.. Pakko tulla hyvä!! Aion jatkossa myös sanoa, etten halua tippaakaan punaisensävyä tukkaani! Oletko koskaan muuten mennyt kampaamoon kertomaan ettet ollut tyytyväinen? Itse en jotenkin kehdannut :D Toivottavasti me molemmat löydettäisiin kampaajat, jotka osaisi meidän hiukset laittaa!!:) tukka on tosiaan niin tärkeä osa ulkonäköä ja itselläni ei ole ainakaan ollut nyt kovin hyvä olla tässä "väärässä" tukassa..

      Kiitos vielä kun kerroit omia kokemuksiasi, tosiaan terapeuttista kuulla muiden tarinoita. Mukavaa viikon jatkoa!<3

      Poista
    2. Voi että, enemmän tsemppiä mukaan kampaajalle tällä kertaa! Toivottavasti hiukset miellyttävät taas huomenna enemmän!
      Kerran sanoin kampaajalta lähtiessäni, etten ole lopputulokseen lainkaan tyytyväinen (tällä kampaajalla olin käynyt pari kertaa putkeen, tosin vain leikkaamassa hiuksia. Liukuväri oli juuri tullut muotiin ja halusin koittaa sitä, niin että juurikasvuani jatkettaisiin nätiksi hiekanväriseksi liu'uksi latvaa kohti, ja pääsisin irti blondiraitakierteestäni. Luin rauhassa lehteä, kun kampaaja puuhaili hiusten kanssa: lopputuloksena melkoisen tumma, hieman punertava ruskea juuri ja hopea latva, liukukin jäi todella lyhyeksi ja mikä pahinta: kampaaja oli värjännyt koko etuhiukseni tuolla samalla tummalla värillä, ns. palkeikisi...). Itku alkoi vielä kampaamossa sisällä ollessani, myöhemmin en enää ko. kampaajalle palannut.

      Tuntuu jotenkin julmalta mennä sanomaan kampaajalle, että hiukset eivät ole hyvät, uskon nimittäin vilpittömästi siihen, että kyllä kampaaja parhaansa yrittää, meidän ajatukset eivät vain syystä tai toisesta ole menneet yksiin. Toisaalta kyllä työstään olisi kai hyvä saada palautetta, että itseään voisi kehittää.. Etenkin pikkukaupungissa iskee juurikin tunne, ettei nyt kampaajalla kehtaa käydä motkottamassa huonoista hiuksista. En tiedä sitten miksi ;D

      Poista
    3. Pahoittelen hieman huonoa tekstiä tuossa vastauksessani, iPadilla kirjoittelen niin pilkut ym. Saattavat puuttua, mutta kunhan asia tulee ymmärretyksi ;D

      Voi apua sentään! Kampaajalla käynnin pitäisi kumminkin olla mukava kokemus, eikä itku silmässä sieltä poistua :(

      Joo tuntuu tosiaan pahalta mennä kampaajan työtä arvostelemaan... Mutta toisaalta onhan se älyttömän inhottavaa olla tukassa missä ei viihdy ollenkaan :( Itse olin työpäivän päälle istunut kampaamossa neljä tuntia (!!!!) siinä vaiheessa olin jo niin väsynyt, että tukka näytti ihan hyvältä ja sanoinkin kampaajalle sen oleva hyvä.. Joten en mitenkään enää kehdannut palata myöhemmin valittamaan :D Onneksi kampaajia löytyy, että on jatkossa varaa valita. Sen opin ainakin etten enää ikinä mene kampaajalle summamutikassa, vaan jollekkin sellaiselle, jolla joku tuttu edes on käynyt... Rahaa ja aikaa tässä menee vaan hukkaan ja se vähän harmittaa :( no hiukset on onneksi uusiutuva luonnonvara :)

      Poista