tiistai 4. helmikuuta 2014

Klassikoita Alesta

Muutama viikko sitten taisin vannottaa etten hanki enää yhtään talvivaatteita, vaan keskityn jo hankinnoissani tulevaan kevääseen. H&M:n nettikaupassa törmäsin kuitenkin pariin klassiseen, naurettavan edulliseen vaatteeseen, joten oli aivan pakko ilmaisten postikulujen innoittamana klikata ne kotiin ainakin sovitukseen! 

Minulla oli viikonlopun varalle suuret suunnitelmat ottaa blogiin kuvia, nykyään kun lauantai on lähes poikkeuksetta itselläni "blogipäivä", sillä silloin on aikaa kuvailla ja olemme molemmat J:n kanssa vapailla. Harmi vain viime lauantaina sää ei ihan suosinut, huomasin taas kuinka en ole talvi-ihminen sitten alkuunkaan, sillä lumihangessa tarpoessa ja lumen sataessa pystysuoraan naamalle, ei tullut kuin pahalle tuulelle. Lisäksi kamera oli jäänyt lataamatta ja kuvien otolle oli aikaa muutama hassu minuutti, hupsista. Näppärä kuvaajani onneksi sai kuin saikin muutamat kuvat pikaisesti napattua uutukaisistani, että pääsin ne teille esittelemään, tosin nämä on kuulemma jo muutamaan kertaan "nähty" ;)


Ensimmäinen löytöni oli klassinen peacoat. Niin tälle takille ei olisi missään nimessä ollut tarvetta, sillä omistan jo aika samantyyppisen River Islandin takin, josta juuri vinkkasin teillekin. Jollain ilmeellä sain itselleni järkeiltyä tämänkin takin hankkimisen. Mutta hei, jos klassisen takin, hyvällä materiaalilla saa parilla kympillä, ja tiedän että samaa mallia tulen käyttämään monen monta vuotta eteenpäin, niin ehkä on sallittua omistaa kaksi samantyyppistä takkia, vai onko? Takit ovat kuitenkin malliltaan aika erilaisia, sillä tämä H&M:n yksilö on pidempi, löysempi sekä kaulukseltaan paljon avonaisempi. Pitkään pohdinkin tämän takin kanssa pidänkö vai en, jopa pienin koko tuntui hirmu isolta. Mietinkin usein, miten ihmeessä minua hoikemmat tämän pituiset löytävät vaatteita? Kun palautusaika alkoi mennä umpeen, oli päätös tehtävä ja päätin pitää takin. Olisin varmasti katunut, jos olisin tämän palauttanut. Takki on melko löysänmallinen ja vaati aluksi hieman totuttelua, mutta tykkään kyllä tästä kovasti, ja mahtuu ainakin vähän paksumpaakin kerrosta alle. Pakko muuten tähän väliin tunnustaa, että tein toisenkin takkilöydön Lindexin alerekistä viikonloppuna ;) Nyt on kyllä villakangastakit hankittu vuosiksi eteenpäin ja ensi talvena en saa edes haaveilla uusista!


Toinen löytöni H&M:ltä oli vaaleanharmaa kashmirsekoiteneule (30% kasmiria, 70% puuvillaa). Täydellinen harmaa neule on ollut haussa jo pitkään, ja syksyllä yhden ihan kivan yksilön ostinkin.. Ikinä ei pitäisi kuitenkaan tyytyä mihinkään muuhun kuin täydelliseen, joten neule lähtikin kirpputorille. Yritän parhaani mukaan välttää hutiostoksia, mutta toisinaan niitä vain tulee. Tosiaan kuten olen sanonut, voi ketjuliikkeistä tehdä hyviä löytöjä, kun pitää vain silmät auki materiaalejen suhteen, tämä neule on hyvä esimerkki. Vaikka kevät tekeekin tuloaan, uskon että tällä neuleella tulee olemaan käyttöä ympäri vuoden, sillä tämä ei ole hirveän paksu. Neuletta tullaan varmasti näkemään siis myöhemmin paremmissa kuvissa. Voitteko uskoa, että sain takin ja neuleen yhteensä neljällä kympillä, huh!


takki & neule H&M - huivi Mulberry - käsineet Mango - farkut Lindex
saapaat Piano - laukku LV

Muuten asussa oli samoja, tuttuja, monta kertaa nähtyjä elementtejä. Toivottavasti ette ole vielä täysin kyllästyneet näihin jatkuviin ulkovaatekuviin? Onneksi kovat pakkaset ovat hellittäneet, sillä mielummin käytän villakangastakkia kuin paksua toppatakkia, viimeiset viikot tulikin kujettua joko Espritin vuosia vanhassa, beigessä untuvatakissa, jossa tarkenee kovillakin pakkasilla tai Vero Modan mustassa toppatakissa. Hieman alan itse olla jo talvivaatteisiin kyllästynyt, mutta usein tässä vaiheessa vuotta olen ollut jo valmis vaikka heittämään kaikki talvikamppeeni takapihan roska-astiaan. Ballerinat ja trenssi kyllä jo tietenkin mielessäni siintävät.. Hieman elättelen toiveita, että Sveitsissä olisi kuukauden päästä jo ballerinakelit, kun sinne suuntaamme! Tällä hetkellä säätietoja katsellessa siellä ollaan jo reippaasti plussan puolella, joten toivoa kevätvaatteista on! :)

17 kommenttia:

  1. Ostin aikaisemmin H&M:n nettisivuilta 100% kashmirvillaisen neuletakin ja vähän aikaa sitten huomasin, että samanlainen neuletakki eri värisenä oli puoleen hintaan ja omaa kokoakin oli jäljellä. Olen niin tyytyväinen löydöstäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä löytö tosiaan!! :) Itse en muutenkaan vaatteisiin halua suuria summia sijoittaa, asusteisiin sitten niidenkin edestä :)

      Poista
  2. Itse olen etsinyt todella suppeaan takkivalikoimaani lisäyksiä koko talven, mutta yhtään sopivaa ei ole tullut vastaan. Olen siis ehdottomasti kateellinen takkilöydöistäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa sitten mennä toisinpäin, että takkeja on tullut liikaakin vastaan :D Mutta eihän tätä takkia voinut jättää ostamatta, kun hinta tosiaan 20€! Tähän aikaan vuodesta saa takkeja ihan hurjilla aleprosenteilla, eli kannattaa pitää silmät auki! ;) Ostin Lindexiltä takin, jonka normihinta 89,95€ ja sain sen nyt 15€! Tosin vein myös kirpparille monta itselleni suureksi jäänyttä takkia, eli tilanne on +-0 ;)

      Poista
  3. Hyvin ovat kyllä muutaman minuutin valokuvaukset onnistuneet. :) Asu on oikein kiva.
    Riverin takki tuli, mutten ole vielä sitä ehtinyt kokeilemaan... ;) Kivannäköinen on tuokin takki.
    Mukavaa tiistaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aika nähtyhän tämä asu tosiaan on jo ;) Innolla odottelen, että tumman takin saisi vaihtaa vaaleaan trenssiin (joka tosin pitäisi sekin vielä löytää)! :)

      Toivottavasti takki on sopiva, itselläni se on ainakin ehdottomasti lemppari! :)

      Kiitos ja mukavaa tiistaita sinullekkin! <3

      Poista
  4. Niin kauniin raikas väriyhdistelmä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse kyllä jo malttamattomana odottelen vaaleiden kesävaatteiden käyttöä <3

      Poista
  5. Upeita kuvia taas kerran! Ihana ja simppeli kokonaisuus, sopii sinulle erittäin hyvin. :)

    VastaaPoista
  6. Tuo on tosi kiva tuo takki! Vaikka takki onkin vähän löysemmän mallinen niin, kauniin ja yksinkertaisen mallin vuoksi se näyttää silti ryhdikkäältä! :)

    VastaaPoista
  7. Onko toi H&M:n neule siis alepuolelta myös? vai normaalihintainen? Jos tota saa vielä nettikaupasta, voisitko linkata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on myöskin alepuolelta! :) Täältä löytyy ; http://www.hm.com/fi/product/17319?article=17319-A#article=17319-B

      Poista
  8. No mutta, eihän tuollaista alennusta voi ohittaa ;) Mulla kyllä on aina tosi kovilla itsehillintä esim. Mangon outletin nettisivuilla... "Eihän sitä uutta neuletta välttämättä tarvitsisi, mutta..." ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voi ei! ;D Kyllä, Mangon Outlet on sitten paha paikka, juuri kesävaatteita sieltä tilailin oikein kahden paketin verran, hups :D

      Poista
  9. tuo sinun pikku clutch on ihana x

    VastaaPoista