keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ray-Ban Love

Pidemmän aikaa blogiani lukeneet ovat varmasti huomanneet, että tykkään panostaa laadukkaisiin asusteisiin ja vaatteet hankkia lähes poikkeuksetta halvemmista ketjuliikkeistä, kuten Zara, Mango, H&M tai Lindex. Asusteisiin voin käyttää hieman enemmän rahaa, sillä ne menevät vaikka oma koko muuttuisi suuntaan tai toiseen. Olen ehdottomasti laukkutyttö ja kauniit laukut ovat kaikista tärkein juttu omassa pukeutumisessani, laukkujen lisäksi tykkään panostaa huiveihin ja aurinkolaseihin. Yksi asustesuosikkini on juurikin aurinkolasit, joille päätinkin nyt omistaa tämän postauksen. Lasit alkavatkin olla ajankohtaiset, kun pitkän pimeän kauden jälkeen aurinko on taas alkanut näyttäytymään, ja kesäkin tekee jo pikkuhiljaa tuloaan, ihanaa!

 Aurinkolaseissa vannon ehdottomasti Ray-Banin nimeen! Sen jälkeen kun hankin ensimmäiset Ray-Banin Aviatorit Miamista lähemmäs kolme vuotta sitten, ei ole enää paluuta ollut. Aurinkolasit ovat tosiaan asuste siinä missä laukkukin, mutta eivät ihan hirveästi lompakkoa rokota. Kuten olen kertonut, minulla on todella herkät silmät, jotka mielelläni suojaan kauniilla ja laadukkailla aurinkolaseilla. Laseja on vuosien mittaan muutamat kertynyt, kerran vuodessa kun on hankkinut uuden parin on Ray-Ban perhe kasvanut aivan huomaamatta ;)


Ehdoton suosikkimallini on Aviator, jossa suosin 58 -kokoisia linssejä. En ole varmaan nähnyt yhtään ihmistä kenelle tämä malli ei sopisi! Itseltäni löytyykin neljät Aviatorit, sen verran olen tähän malliin ihastunut. Ensimmäiset Aviatorini hankin ruskeilla liukuvärjätyillä linsseillä, jotka ovat ihanan "pehmeät" kasvoilla, mutta eivät välttämättä kovassa auringonpaisteessa suojaa tarpeeksi. Ruskeiden rinnalla hankin parisen vuotta sitten Aviatorit ihan tummanvihreillä, lähes mustilla linsseillä, joita tuleekin käytettyä eniten, sillä tummat linssit ovat omiaan kovalla auringonpaisteella ja tykkään niistä ulkonäöllisestikin eniten. 

 Viimeisten kuukausien aikana kokoelmaan on muuttanut vielä kahdet Aviatorit peililinsseillä, niin siniset kuin kultaisetkin. Peililinssit tuovat tylsiinkin asuihin ihan uudenlaista ilmettä, sen verran näyttävät varsinkin siniset lasit ovat. Uskon että nämä peililinssit herättävät mielipiteitä sekä puolesta että vastaan, itse olen kyllä täysin hurahtanut näihin! Kaikki Aviatorini olen hankkinut kultaisilla sangoilla, sillä kulta vain miellyttää silmääni eniten. 

 Aviatoreiden lisäksi minulta löytyy mustat Wayfarerit 50 -kokoisilla linsseillä, jotka hankin viime keväänä Rivieran lomaa ajatellen. Wayfarerit eivät pääse läheskään niin usein käyttöön kuin Aviatorit, mutta ovat toisinaan mukavaa vaihtelua. Tykkään kyllä tästäkin mallista kovasti, mutta se tuntuu sopivan muiden kasvoille paremmin kuin itselleni :)

Löytyykö muita Ray-Banien nimeen vannovia?

18 kommenttia:

  1. Oho,sullahan on jo ihan kiva kokoelma noita;) Ensin ajattelin,etten ikinä tule hankkimaan itselleni Ray-Baneja vaikka muilla näyttivätkin kivoilta..mutta kummasti niitä nyt vaan on jo kahdet kertynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo onhan näitä jo yhdelle naiselle :) Mulla ei tulisi enää mieleenkään ostaa vaikka jotain Hennesin laseja näiden jälkeen ;D Minkälaiset reiskat sulla on, en nyt yhtään muista? :) Täällä kovasti odotellaan sinun blogipostauksia ;)

      Poista
    2. Joo ei mullekaan,varsinkin kun mulla on kans tosi herkät silmät :D Mulla on kahdet Aviatorit,nuo ruskeat liukuvärjätyt ja mustat :)

      Mä vielä vähän keräilen motivaatiota tuohon blogiin,pikkuhiljaa jo alkaa olla postausideoita :)

      Poista
  2. Mistä ostat aurinkolasisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusimmat olet tilannut netistä, Sunglasses Shopista :) Sitten nuo ekat on tosiaan Miamista, Macy´siltä ja yhdet olen ostanut Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suosittelen kyllä netistä tilaamista, yleensä on alekoodeja tarjolla ja lasit ovat muutenkin hitusen edullismempia :)

      Poista
    2. Omani olen ostanut juurikin Sunglasses shopista, mutta pääni on todella pieni, Aviatorini ovat kokoa 52mm, enkä ole siellä nähnyt muita kuin noita tummanvihreitä siinä koossa. Himottaisi meinaan nuo peililasit myös ;)

      Poista
    3. Ainakin kultaisilla peililinsseillä oli koko 52 :)

      Poista
    4. Voi että, lasit olivatkin 55 kokoisilla linsseillä :/ pikaisella googlettelulla löysin lensonilta aviatoreita 52-kokoisilla linsseillä, katsoppa sieltä ;) valitettavasti en pysty iPadilla linkittämään..

      Poista
  3. Ite möin juuri nuo 55:n Wayfarerit, koska vaikka niistä hurjasti pidän niin ei ne ollut niiiiiiin ihanat omilla kasvoilla kuin muilla ;) Haaveissa onkin juuri nuo tummalinssiset Aviatorit kun nuo samaiset ruskealinssiset ei tunnu auttavat kirkkaassa (etelän) paisteessa. Vielä en ole päättänyt, onko ne oikeasti musta linssiseset vai kenties nuo tummanvihreät :--)) Peililinssit olis kyllä kanssa ihan super upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Arvaa ottaako pattiin, etten ostanut tota ankkuri-rannekorua!! Nyt taas sitä tässä ihaillessa ;D

      Poista
    2. Joo ymmärrän mitä tarkoitat :) Minun pyöreillä kasvoilla Wayfarerit eivät ole parhaimmillaan, mutta käytän kyllä silti :) Ja nuo rukseat ei kyllä suojaa tarpeeksi, joten onneksi hankin nuo tummalinssiset! Aurinkolaseissa on vähän sama juttu kuin laukuissa, kun perusvärit on jo hankittu, voi keskittyä vähän erikoisempiin, kuten nuo siniset :)

      Hah, älä välitä, ankkurikoru on söpö, mutta epäkäytännöllinen, jää joka paikkaan kiinni :D

      Poista
    3. Totta muuten! Kun on perusjutut kasassa niin sitten voi vähän hullutella ;) Täytyy ruveta kurkkimaan, josko jostain hyvän tarjouksen/alekoodin Reiskoille löytäisin - pieni ale on aina hyvästä!

      Haha, kiitos ;) Tämä tieto helpottaa tuskaani! Tosin se taisi olla osa syynä etten korua koskaan ostanut, ajattelin että se on ekassa hetkessä heti kiinni jossain :P

      Poista
    4. Tuonne Sunglasses Shoppiin on ainakin tosi usein alekoodeja saatavilla ja ekasta tilauksesta saa -10% ;) Hinnat on muutenkin suht edulliset ja toimitus nopea, suosittelen!

      Poista
  4. Mä niin haaveilen reiskoista, juurikin noista ruskeista kultaisilla sangoilla :)
    Yhdet jo tilasin mutta palautukseen meni kun eivät olleetkaan sellaiset kuin luulin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en kyllä pärjäisi mitenkään ilman aurinkolaseja! Ray-Baneja voin kyllä lämmöllä suositella ;)

      Poista
  5. Oi mikä kokoelma! :) Itse oon jo pitkään halunnu wayfarerit, mutta toisaalta nuo värilliset aviatorit on nyt alkaneet vähän houkuttamaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun kasvoille sopisi varmasti älyttömän hyvin Wayfarerit, mutta tosiaan värilliset on kanssa kivat ja erilaiset ;)

      Poista