maanantai 17. helmikuuta 2014

Tätä et tiennyt minusta

 Olen saanut viime aikoina muutamia erilaisia haasteita, valitettavasti kaikkia ei tule toteutettua, sillä vaikka arvostan kovasti, että blogini huomioidaan ja olen kiitollinen jokaisesta haasteesta, olen vaan älyttömän huono niitä toteuttamaan. Pahoittelut. Nyt kuitenkin päätin tehdä erään haasteen, jonka sain niin Marialta kuin Niinaltakin. Haasteen idea on kertoa ensin yksitoista asiaa itsestään, jonka jälkeen tuli vastata vielä kysymyksiin (ensimmäisenä Marian kysymykset sitten Niinan)

Kuvituksena kuvia viime kevään ja kesän varrelta, itse ainakin malttamattomana odottelen kesää ja nämä kuvat eivät kyllä yhtään tätä kaipuuta helpota, varsinkin Cannesin upeisiin, aurinkoisiin maisemiin on jo kova ikävä!

1. Olen tehnyt tietoisen valinnan pitää blogini pinnallisena ja postailla lähinnä asuista ja ostoksista. En halua kertoa itsestäni juurikaan ja tästä syystä pohdin nykyään aika tarkasti mitä kirjoitan, tästä blogista on siis turha mitään sen henkilökohtaisempaa tekstiä etsiä ;) En myöskään vielä vuosienkaan bloggailun jälkeen kehtaa puhua blogistani kovinkaan avoimesti, ei esimerkiksi tulisi mieleenkään vaikka Facebookissa tätä mainostaa, hih :) Joten ehkä tällainen vähän erilainen postaus välillä on ihan kivaa vaihtelua.
 
2. En osaa kaupassa tai ravintolassa ikinä päättää mitä haluan, oli kyse sitten pakastevihanneksista, karkeista tai illallisesta.. Liikaa vaihtoehtoja. Mikäli tiedän meneväni ravintolaan, katson menun jo valmiiksi netistä aiemmin päivällä ellen edellisenä, ja teen päätöksen mitä syön ennen ravintolaan menoa. Karkit sen sijaan on ostettava irtokarkkeina, niin saa vähän kaikkea ;)

3. Ruoasta puheen ollen.. En pysty syömään mitään huoneenlämpöistä, ruoan tulee olla joko ihan kylmää tai kuumaa. Varsinkaan hedelmät eivät maistu hyvälle kuin jääkaappikylminä.

4. Ruokateema jatkuu, tämä ehkä kertonee jotain siitä, kuinka usein ruokaa ajattelen ;) En oikein tykkää pikaruoasta, esimerkiksi McDonaldsin ruoat lähinnä ällöttävät. Oikeastaan tykkään vain pizzasta mitä pikaruokaan tulee, mutta senkin suhteen olen nykyisin todella nirso!
5. Olen todella tempperamenttinen ja välillä itseänikin hirvittää, kuinka raivostun pienemmästäkin ja kiihdyn nollasta sataan. Parempi puoliskoni usein sanookin, että olen kuin ulkomaalaiset naiset ;)

  6. Haluaisin olla todella taitava ompelija ja osata tehdä itselleni vaatteita, sekä vaatteisiin pienet korjaustyöt. Usein päässäni on selkeä visio, minkälaisen vaatteen haluan, muttei sitä tunnu valmiina kaupoista löytyvän, nyt olen saanut pakkomielteen kukallisiin shortseihin. Tiedän siis tarkalleen jo keskitalvella minkälaisiin vaatteisiin haluan kesällä pukeutua ja toisinpäin. Ehkä viimein ensi syksynä olisi aika osallistua ompelukurssille ;) Ompelukone minulta toki löytyy.

7. Unelmatyöni olisi työskennellä vaatekaupassa. Iän myötä olen huomannut sen, ettei palkka ole työssä tärkeintä, vain se että viihtyy työssään, tekee mistä tykkää. Tykkäisin älyttömästi viikkailla vaatteita, valita asuja muille, jutella asiakkaiden kanssa.. Ainut este unelmalleni on tällä hetkellä se, että täällä asuinkaupungissa ei hirveästi vaatekauppoja ole ja niihin on ilmeisesti aika kova tunku, haluaisin myös ehdottomasti Lindexille töihin! En kuitenkaan voi ainakaan tässä tilanteessa vaihtaa säännöllistä kuukausipalkkaa muutaman tunnin viikkotöihin, sillä vaikkei raha ole tärkeintä toimeen on kuitenkin tultava.

Bikinien kuvaan asettelu on tarkkaa puuhaa ;)8.  Voin rehellisesti sanoa olevani onnellisempi nyt kuin 15 kg isompana, mutta enää yhtään pienemmäksi en halua, vaan olen tyytyväinen juuri tämän kokoisena kuin nyt olen. Toki minulla on huonoja päiviä, jolloin mikään itsessäni ei miellytä, mutta pääasiallisesti olen tyytyväinen. Elämäntapojen pysyvä muutos oli parasta mitä voi itselleen tehdä. En kuitenkaan usko, että onnellisuus on missään nimessä painosta kiinni!

9. Haluaisin kovasti päästä ainaisesta hiusten värjäyskierteestä eroon, tai edes saada kampaajalla käyntien väliä pidennettyä. Oma luonnollinen väri olisi siis kaikista paras vaihtoehto vaikka muutamilla raidoilla piristettynä. Itse viihdyn kuitenkin paremmin tummassa kuin omassa vaaleassa värissäni, joten yhtälö on lähes mahdoton.

10. Kadehdin ihmisiä, jotka jaksavat päivittäin laittautua nätiksi. Itse en usein viitsi vain töihin menon takia vaivautua, joten en juurikaan meikkaa arkena, vaatteiden valinnalle en viitsi hirveästi ajatusta antaa ja tukkakin on aina vähän miten sattuu. Viikonloppuisin ja lomilla sen sijaan meikkaan mielelläni ja valitsen vaatteekin tarkemmin, ystäväni juuri kovasti ihmetteli, kuinka jaksan viikonloppuisin meikata, laittaa huulipunat sun muut.

11. Blogia kirjoittaessani en huomaa omia kirjoitusvirheitäni, vaikka lukisin tekstin useaan kertaan läpi. J aina vitsaileekin minulla olevan lukihäiriö ja bongailee virheitä teksteistä, joita sitten nolona jälkikäteen korjailen..

1. Kahvi tai Tee? 
Kahvi, ehdottomasti! Aamuni ei ala ennen kuin olen keittänyt kuusi kupillista kahvia itselleni ja mieluiten saanut juoda ne rauhassa ilman kiirettä, mikä on tosin arkena lähes mahdotonta. Teetä juon useimmiten vain flunssassa.
 
2. Suosikki kirjasi?  
Todella vähän tulee luettua nykyään edes lehtiä. Tällä hetkellä lukemisen alla on hitaasti mutta varmasti Twin Peaksiin sijoittuva Laura Palmerin päiväkirja.

3. Baarissa tilaat?
Kuivaa omenasiideriä tai kossuvissyä. Nuorempana tuli juotua kaikkea muuta niin paljon, ettei enää maistu ;) Nyt on menossa tipaton tammi-helmikuu!

Kesäloma-ajelulla ;)
4. Miten kävisi jos joutuisit olemaan ilman nettiä viikon? Siis ihan kokonaan ilman. 
Se olisi mahdotonta. Aamulla ensimmäisenä kun herään selaan puhelimella nettiä. Töissa tarvitsen nettiä.. En kyllä pystyisi elämään päivääkään ilman normaalissa arjessa! Ulkomailla lomaillessa minulle tosin tekee todella hyvää olla ilman nettiä ja keskittyä ihan muihin juttuihin :)

5. Miljoonalla eurolla ostaisit? 
Asunnon ulkomailta, jostain missä on vähän suomalaisia ja lähes koko vuoden aurinkoista ja lämmin. Miami? Ja tietysti ensimmäisenä erään tietyn laukun ;)

6. Pahin tyylimoka? 
Niitä on tullut vuosien varrella ja tulee varmasti jatkossakin. Pahimpana mieleen tuli yläasteaikoina vaaleanlilat tosi leveälahkeiset housut, joiden päällä samaa väriä oleva tiukka hame, komeuden kruunasi yli blondattu hopeashampoolla sävytetty tukka, apua! :D

7. Mikä taustakuva sinulla on puhelimessa ja tietokoneella? (näytä jos mahdollista) 
 Ei ole kummassakaan mitään itse laitettua.

8. Kaupunki jossa voisit kuvitella asuvasi? 
Suomessa Helsinki. Ulkomailla Cannes, Miami, Barcelona tai Malaga.

9. Paras hiustenhoitovinkkisi? 
Tangle Treezerin ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen käyttö.

10. Viimeisin leffa jonka katsoit leffateatterissa? Mitä pidit?
Käyn aivan älyttömän harvoin elokuvissa, mieluiten katselen leffat omalla sohvallani... En tosiaan muista mitä olisin käynyt katsomassa, siitä on kyllä vuosia jo.

11. Kesällä aiot?
Olla ruskea ja nauttia kesästä, mm. olemalla paljon ulkona, syömällä jäätelö.. 


 1. Milloin ja mille olet nauranut viimeksi? 
Nauran varmasti päivittäin J:lle.

2. Maistuvatko sinulle paremmin sipsit vai karkit?
Sipsit ovat parasta herkkua mitä tiedän, mutta koska ovat itselleni se pahin lihottaja olen pyrkinyt eroon niistä. Useimmin tulee nykyään ostettua irtokarkkeja.


3. Minkälaisia paheita sinulla on? 

Vaatteiden tilailu nettikaupoista, herkkujen syönti milloin minkäkin tekosyyn varjolla, puhelimen netin jatkuva lärääminen..

4. Kuvaile, mitä asuntosi suurimmasta ikkunasta näkyy? 

Kerrostalon takapiha ja melkein Sapokan (puisto) "jouluvalot". 


5. Mikä on hulluinta, mitä olet koskaan tehnyt?
Espanjassa asuessa vuonna 2009 tuli tehtyä kyllä kaikenlaista hullua.. Jälkikäteen mietittynä ihmetyttää ettei käynyt mitään pahempaa. En nyt mainitse mitään tiettyä tapahtumaa, mutta koko Espanja aika ylipäätänsä. Se oli jo tarpeeksi hullua, että lähdin yksin maahan, jossa en ollut aiemmin edes käynyt, saati tiennyt mitään asunnosta tai työpaikasta minne olin menossa.
 

6. Elätkö mielestäsi terveellisesti? 
Kohtuullisen terveellisesti, arkena syön mielestäni hyvin, mutta viikonloppuisin herkuttelu saattaa jäädä päälle. Liikuntaa voisin toki harrastaa paljon enemmän, sillä nykyisin en tee muuta kuin lenkkeilen. Joten aina on parantamisen varaa!

7. Milloin kävit viimeksi vaa’alla? 
Pyrin käymään vähintään kerran viikossa, toisinaan käyn joka aamu. Minulle on tärkeää pysyä samassa painossa, joten tarkkailen painoani.

8. Minkä blogin äärellä, olet viimeksi nauranut, itkenyt tai tullut hyvälle tuulelle? 
Tuskin olen ainakaan koskaan itkenyt blogeja lukiessani, sillä tykkään lukea blogeista vain pinnallisia juttuja. Hyvälle tuulelle tulen aina lukiessani lemppariblogejani :)

9. Kuka on mielestäsi Suomen turhin julkkis? 

Heitä on monia.. En hirveästi arvosta ketään, jotka eivät ole tehneet mitään menestyksensä eteen ja näitä "julkkiksiahan" Suomesta löytyy...

10. Kamalin ruoka, jota olet koskaan maistanut?
 

Sen verran pahat traumat ovat jääneet jo päiväkoti ajoilta, että vastaan pinaattikeitto.

11. Uskoisitko tulevasi toimeen kuukauden ilman puhelinta?

Tulisin, jos olisi ehdoton pakko, mutta hankalaa se olisi, lähinnä netin takia.

37 kommenttia:

 1. IHANA postaus, mä niin tykkään näistä!! :) Vaadin muuten kuvamateriaalia ensimmäisen kysymyssarjan numerosta 6.!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo, ensimmäinen kirjoitusvirhe siinä kohdassa :D Mä olen ihan mahdoton, en vaan huomaa niitä :D Hah ja onneksi ei löydy kuvia ;D Tuona aikana oli muitakin mitä hirveimpiä virityksiä, kuten "latexihame" kera topin, jossa komeili Playboy pupu... Jaiks :D Onneksi ei voi mennä kuin ylöspäin!! :)

   Poista
  2. Höps, en mä mitään kirjoitusvirheitä huomannut! :) Joo, on myönnettävä, että possunpunainen, kireä veluurinapapaita ei ole myöskään kuulunut mun huippuhetkiini... Tai beige nilkkapituinen vakosamettihame, mätsäävällä liivillä, jossa oli nyöritys edessä?! Jälkimmäinen oli muuten 18-v juhlien bileasuni!! Lohduttaudun sillä, että siitä on niin kauan aikaa, että muotikin oli silloin eri vuosikymmentä, kröh...

   Poista
  3. Hahaha, muiden "tyylin parhaita hetkiä" onkin ihan mahtava lukea, kiitos! :D Kumpa muutkin kertoilisivat näitä vaikkapa täällä kommenttiboksissa tai sitten ihan omassa postauksessa ;) Näitähän löytyy kyllä, luojan kiitos silloin 10-15 vuotta sitten ei ollut vielä digikameroita tai blogeja oikein ;D Ja niin, olihan muotikin silloin aivan eri... Mun pahimmat hetket olivat kyllä ylästeella.. ja ehkä siinä 18-22 ikävuosien välillä kun vielä etsin tyyliäni :) Ei ole yhtään ikävä niitä leggarit housuina asuja :D

   Hitsi, että työpäivä piristyikin kertaheitolla kommenttiasi lukiessa <3

   Poista
 2. Apua toi tyylimoka kohta! siis niitähän on aivan sairaasti mulla, mutta mullakin oli yläasteella semmoset vaaleen lilat housut :D apua ne oli ihan kaameet, niissä tais olla jotain semmosta epämääräistä liukuvärjäystäkii ja siihen samaan syssyyn ostin lilan poolokauluksisen neuleen.. nykyää en voi sietää vaaleeta lilaa tai oikeestaa lilaa ylipäätänsä, burgurdi on erijuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaa Petra, että sinäkin kerroit oman "tyylisi parhaan hetken" ;) Heh, päivä kyllä piristyi kertaheitolla näitä kommentteja lukiessa :D Vaaleanlila taisi olla kova juttu aikoinaan ;D Itsehän vielä usein yhdistin tuohon hame+housut settiin sateenkaarenvärisen paidan, jossa tietenkin oli myös vaaleanlilaa, matchy matchy jo silloin :D Voi luoja kyllä niitä vaatteita! :D Mulle ei onneksi sen suurempia traumoja lilasta jäänyt, vaan tykkään edelleen, vähän eri sävyssä vain :)

   Poista
  2. Juu on sitä muitaki yhtähyvii huippuhetkiä ollu :D oivoi!

   Vitsi kyl että tulis nyt nopee kevät ja kesä, ois niin paljo pukeutumis ideoita :) (toivottavasti noita liloihousui parempii)

   Poista
  3. On ollut ja eiköhän tule vielä olemaankin... Vaikka parempaan suuntaan on menty :D

   No ihan sama juttu, täälläkin kovasti kesää odotellaan! Onneksi toukokuun puolessa välissä pääsee jo Rivieralla kesävaatteisiin pukeutumaan, en malta odotaa! :) Löysitkö muuten sillon viime kesänä hameita? :) Itse tilasin vasta Mango Outletista tämän hameen;

   http://www.mangooutlet.com/FI/p0/outlet/women/double-pleat-miniskirt/?id=81308355_02&n=1&s=mujer.faldas&ident=0__0_0_1392607224661&ts=1392607224661

   Beigenä ja sinisenä. Kantsii muutenkin katsella tuolta Outletin puolelta jos jotain tarvitsee, itse olen hommannut vinon pinon kesävaatteita jo :)

   Poista
  4. Juu kyl mie yhen mustan tulppaanihameen löysin aleista, mutta ainakin tommonen beige vois olla kiva ja no sininenkin :) oon katton tuolta Mangon sivuilta ja toi hame on kyl tosi kiva ja siel on paljon muutakin kivaa :) en vaa oikee tiiä noista kooista ja en oikee tiiä millanen palautussysteemi tonne Mangoon on. Paita koon tiiän Mangosta, mut en oikee hametta uskalla ostaa. pitää seuraavaksi ku menee mangoon ni sovitella :)

   Poista
  5. Mä olen alaosia tilaessa usein ottanut koon isomman kuin normaalisti, koska mielummin liian iso kuin pieni, ja ison saa pieneksi muttei pientä isoksi :) Tossa hameessa mulla on sininen koko 36 (34 oli loppu) ja beigessä 34, molemmat on ihan hyviä :) Shortseissa tilasin 36, koska mikään ei ole kamalampaa kuin reisiä puristavat shortsit, multakun vielä reittä löytyy :D Palautaminen tonne outlettiin pitää itse kustantaa :/ Itse tilasin aikamisen kasan kesävaatteita ja kaikki oli hyviä, eikä tarvinnut alkaa palauttamaan :)

   Ps. Paula kehui sinua :)

   Poista
  6. Voi vitsi! Pitää varmaan mangossa kyllä seuraavaksi sovitella alaosia koska mulla ei taida olla mangosta muitakun paitoja. Sit tietää tilatessa ottaa oikeen koon :) hei vähä kiva juttu, Paula on kyl kiva ja käy samalla salillakin! Oon ihan tykästyn näihin ripsiin, aattelin kyl pitää ennen kesää pienen tauon et annan omat kasvaa!

   Poista
 3. ihana haaste!! Olipas mielenkiintoista lukea tää! <3

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva postaus ja ihana kuulla uusia juttuja sinusta, vaikka ymmärränkin hyvin päätöksesi pitää blogi pinnallisena :) tuli viimeisestä kuvasta mieleen, että mitä kokoa nuo Wayfarerisi ovat? 50 vai 54? :) ja oletko tilannut aurinkolaseja netistä vai ostanut ihan liikkeestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIva kuulla, jos tykkäsit lukea, kai tässä jotain uutta tuli? :D

   Jos en nyt ihan huijaa niin lasini ovat nämä;

   https://www.lensway.fi/RB2140-901%20Wayfarer-sunwear-1672

   Poista
  2. Ps. Viime aikoina olen tilannut laseja Sunglasses Shopista, sinne on usein alekoodeja tarjolla ;)

   Poista
 5. Oi miten kiva postaus,kiva edes kun tällä tavalla kirjoitat hieman pintaa syvemmältä! Munkin haave ois työskennellä vaatekaupassa,harmi vaan että ne sopimukset on juuri 20-25h/vko luokkaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos siellä tykättiin :) Tähän tämä saakin jäädä ja huomenna palaan taas asupostausten pariin ;) Mielelläni kirjoitan hiustenväristä tai uudesta paidasta tänne, "oikeat" asiat juttelen sitten ystävieni kanssa, enkä "rasita" heitä laukkuhaaveilla sun muilla :)

   Nojoo täällä on sellaista 5-15h/vko. Toki kaupanalalla on usein enemmän, mutta silti, niin epävarmaa.. Mä aina luulin, että haluan toimistotöihin, mutta olin väärässä :D

   Poista
  2. Ihan totta ja muutenkin pitää olla tarkkana,mitä kaikkea nettiin kirjoittaa! :) Täälläkin kyllä varmaan usein on tuo 5-15h/vko,mutta joskus on ollut noita "parempiakin". Mä taas haaveilen niin paljon toimistohommista,mutta en tiedä onko sekään oma juttuni :D

   Poista
  3. Niinpä :) Blogeja jossa kerrotaan kaikki elämästään löytyy kyllä, eli eiköhän jokaiselle lukemista löydy :)

   Tännekkin haettiin vasta Lindexille työntekijää, siinä olisi ollut kai 30h/vko, mutta lähinnä visualistin töitä. Ne vasta kivoja olisikin, muttei ilman kokemusta pääse :/ Mä voisin kyllä sen 20-25h/vko vaan tehdäkkin, varsinkin nyt kun ei tarvitse asumiskustannuksia yksin maksaa, niin ehtisi elämässä tehdä muutakin kuin töitä, mutta kyllä esim. 15 h on liian vähän :(

   Voithan hakeutua toimistotöihin, niin sittenhän sen näkee sopiiko itselleen :) Mä olen sen verran sosiaalinen että yksin toimistossa työskentely ei ole omin juttuni kuitenkaan, mutta kaikessa on hyvät ja huonot puolensa :)

   Poista
 6. Moikka! Kiva että päätiti toteuttaa tämän, näitä on hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan sinulle haasteesta, en tainnut epähuomiossa edes muistaa kiittää aiemmin!! :)

   Poista
 7. Oih, aivan mahtavaa, että toteutit haasteen! :)

  Tyylimokia on kyllä vuosien varrella sattunut itsellekin melkoinen määrä. Joskus yläasteella yhdistin esimerkiksi tiukan punaisen kynähameen tummansinisiin skedekenkiin...ihan kauhulla muistelen tätä edelleen. Mitä hemmettiä olen oikein ajatellut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekkin haasteesta! :) Minä moukka en tainnut epähuomiossa sinun blogisi puolella esdes kittää? Joten kiitoksia vaan vielä :)

   Hahah kuulostaa tutulta nuo skeittikengät... Itse ostin ihka ensimmäisillä kesätyörahoillani yläasteelle mentäessä skeittikengät ja käytin niitä ihan kaiken kanssa, apua :D

   Poista
 8. Tätä oli tosi kiva lukea :)
  Täällä taas ihminen joka tykkää vähän liikaakin mäkkiruoasta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oli, mutta jatkossa pysyn taas omien aihepiirieni sisällä :)

   Heh makuja on niin monia :) Itse söin ennen nugetteja, mutta nekään ei mene alas enää ollenkaan, puistattaa ajatuskin :D

   Poista
 9. Tätä postausta (kuten kaikkia muitakin kirjoittamiasi) oli mukava lukea! Olen niin iloinen että löysin aikoinaan blogisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mä vasta iloinen olenkin, kun olen saanut noin ihania lukijoita <3

   Poista
 10. Olipa hauska lukea tätä! Kivaa vaihtelua, vaikka asu- ja haavepostauksista myös tykkään ;) Luulen, että jos joskus uudelleen blogin pistän pystyy niin rajaus tulee olemaan hyvin samanlainen - enemmän höpötystä niistä upeista materiahaaveista kuin minusta itsestä. Se jääköön kuitenkin nähtäväksi :)

  Good god, en edes tahdo ajatella niitä omia tähtihetkiä pukeutumisen suhteen. Minulla on muun muassa 8luokan luokkakuvassa Ninja-liikkeestä ostettu tiara (!!!) päässä :-D Muuten se asu olikin ihan ok. Mutta tähtihetkiin lukeutuu myös pinkit "remmihousut", päästävarpaisiin vaaleanpunaiseen pukeutuminen.... and the list goes on. Onneks nää on sitä kultaista 2000-luvun alkupuolta kun "pissis" oli kova sana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti vielä vinkata, että H&M:llä oli tosi kivan näköistä vaaleata trenssiä tullut myyntiin, paksun ja jämäkän oloista kangasta. Samaten Holly&Whyte-mallistossa oli kanssa kiva, kaulukseton trenssi! :)

   Poista
  2. Joo vaihtelu virkistä, mutta se jääköön tähän :) Blogeja löytyy onneksi jokaisen makuun ja on varaa valita, mikäli haluaa blogilta muutakin kuin laukkuhaaveita ja päivänasuja :) Itse henkilökohtaisesti hieman ihmettelen, miksi jotkut haluavat kertoa kaiken elämästään yleisesti netistä, mutta meitä on niin erilaisia ja jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee :) Sinun blogia kyllä kovasti odotellaan!!! ;)

   Hahha mahtavaa :D Onneksi muiltakin löytyy historiasta näitä upeita suja ;) Hmm.. Mullakin oli ystäväni kanssa muute tiarat, joita taidettiin välillä käyttää kun lähdetiin ulos. Ei, olin jo uhontanut sen hirveyden! :D Mulla oli kyllä tämän blogin aloittaessa vielä niin järkyttäviä leggariasuja etten kestä :D Ehkä tämän blogin pitäminen myötä vasta löysinkin tyylini kunnolla :) Sittemmin olen poistanut kaikki vanhat postaukset, en pelkästään surkean kuvanlaadun takia, vaan myös sen, että silloin kerroin liikaa.

   Mä itse asiassa tilasin H&M:ltä vähän aikaa sitten parikin trenssiä testiin, mutta ne olivat liian isoja ja pienempää kokoa ei ole :/ Mulla onkin nykyään se ongelma ettei tarpeeksi pieniä takkeja tuppaa löytymään, kun olen niin lyhyt. Lindexin takkia katselin kanssa, mutta se on liian tumma, pitkä ja kaulukset on ehdottomasti oltava.. Oonko mä liian vaativa? :D

   Poista
 11. Hihii, tämä oli kyllä ihana postaus! ♥ Tuli ihan uusia juttuja esiin, kuten Espanjassa asuminen ja vaatekaupassatyöskentely -haave :) Noita tyylimokia löytyy ihan varmasti meiltä jokaiselta, itsellänihän oli nimittäin 7-luokalla blondi afropermanentattu polkkatukka :'D Permis oli vielä niin ihana, että otin sen kahteen kertaan... hahahhaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että siellä tykättiin :) Olen kyllä onnellinen, että olin rohkea ja toteutin unelmani ja asua Espanjassa hetken, sinnehän mun piti muuttaa lopullisesti, mutta kuukauden suomessa oltuani törmäsin sattumalta J:hin ja täällä sitä ollaan edelleen :D Vaatekauppaan haluan kyllä ehdottomasti vielä joskus töihin!

   Haha, tosi vaikea kuvitella sinulla lyhty tukka ja vielä permis :D Onneksi näitä huippuhetkiä löytyy siis kaikilta ;)

   Poista
 12. Olen uusi lukija täällä, joten tämä oli oikein kiva postausta musta!:) Tuli mieleen tässä, että minkä ikäinen olet, missä asut ja olet töissä? En ole mulla pistänyt silmään nämä asiat postauksissa, mutta ymmärrän kyllä, että olet ne ehkä tarkoituksella jättänytkin pois myös... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä tykättiin, sillä pohdin jaksaako kukaan edes lukea loppuun asti :) olen 26-vuotta, asun Kotkassa ja teen toimisto/myyjän töitä, 8-16 päivätyötä siis. Ja kyllä en puhu työstäni ym. Täällä koskaan, koska henkilökohtaisuudet jätän suosiolla blogin ulkopuolelle :) Mukavaa Essi, että löysit blogiini, olen todella otettu jokaisesta lukijasta <3

   Poista
  2. Ei sitä tosiaan ihan kaikkea kannata kertoa:) Mutta olisin sua kyllä ehkä pari vuotta nuoremmaksi viekannut:D Saanko vielä udella, että mitä kouluja sä olet käynyt?

   Poista
  3. Juu onneksi mulla naama pysyy nuoren näköisenä ;) koulutukselta olen toimistopuolen merkonomi.

   Poista