maanantai 24. helmikuuta 2014

Instagram Snaps

Mukavaa maanantaita! Alkanut viikko tulee olemaan kohtuu kiireinen, töiden lisäksi on kaikenlaista muuta ohjelmaa luvassa. Mukavaa ohjelmaa, kuten kampaajalla tukan freesausta, todella kauheaan kuntoon menneiden ripsien huoltoa, ystävien näkemistä ja lenkillekkin olisi syytä ehtiä! Töissäkin tuntuu aina olevan kahta kauheammin hommaa lomaa edeltävänä viikkona. Blogin puolelle tuskin tulen sen suuremmin ehtimään, joten ajattelin, että olisi aika taas käydä läpi Instagram kuvia viimeisten kuukausien varrelta. Ensi viikolla tosiaan suuntaamme Geneveen ja siellä tulee varmasti päivitettyä Instagramia mahdollisuuksien mukaan! Minut löydätte Instagramista nimellä @annejennika.


1. Todella kylmä pakkaspäivä, yksi niistä harvoista, joita on tänä talvena täälläpäin ollut. Meri on upea myös talvella jäätyneenä, ihanaa asua meren äärellä :) Olen täysin haltioissani aina nähdessäni majakan. Kuvasin muuten samaisen majakan myös viime kesänä.


2. Aurinko on alkanut vihdoin näyttäytyä, joten Ray-Banit kaivettu käyttöön!

3. Askossa huonekalujen katselun lomassa löysin suloisen Chips -kulhon, joka oli ihan pakko hankkia, täytyyhän lempi (harvinaisilla) herkuillani olla arvoisensa kulho ;)

4. Tapanani on tuoda Stockan herkusta aina jotain kotiintuomista, usein niin suolaista kuin makeaa. Tällä kertaa minua odotti kotona kauhea pettymys, kun leivoksen sisällä olikin kinkkua, eikä haluamaani vuohenjuustoa, syömättä jäi :/

5. Päivän armcandyt. Banana Republicin niittirannekoru on mielestäni aivan ihana.


6. Pakkaspäivän piristää kuuma kahvi, lohileipä ja aurinko! Lauantaisin on aikaa istua kahvilassa oikein ajan kanssa :)


7- 9. Vaatekaappeja on tullut päivitettyä ahkerasti kevättä kohti! Perustelin hankinnat sillä, että kirpparilla myin paljon enemmän pois, kuin mitä tuli tilalle ;) Mango Outletista tuli tilattua jopa kolme eri pakettia; raidalliset ja korallinväriset shortsit, valkoisia puseroita, punainen pusero, rentoja kesähousuja, kaksi hametta, nahkaisia ballerinoja, sandaaleja ja kukallinen pusero. Taidan pärjätä näillä koko ensi kesän ja seuraavan ;)

10. Lindexin alerekistä bongasin hieman näyttävämmät farkut, seitsemällä eurolla, normaalin viidenkympin sijaan. Pyörin ja hyörin liikkeessä housujen kanssa, ja pohdin tuleeko käyttöä. Päätin antaa farkuille kuitenkin mahdollisuuden, ajattelin yhdistää kyseiset ainakin valkoisen puseron ja navysinisen bleiserin kanssa.


11. Ystävänpäiväkahvit ystävän kanssa pari viikkoa ennen ystävänpäivää. Minulla raikas limedonitsi, jota myyjä suositteli, kun en ylläri taas osannut päättää mitä otan ;)


12. Amarillossa ystävänpäivä dinnerillä. Tavoistani poiketen päätin maistaa chévre- burgeria, ei ollut minun juttuni edelleenkään, parempi jatkossa pysyä siinä tutussa ja turvallisessa chicken pocketissa, joka toimii joka kerta ;) Hassuinta tässä on, etten tykkään ranskalaisista saati majoneesista, mutta nuo Amarillon ovat aivan omassa luokassaan ja maistuvat jopa minulle, tosi hyviä!

13. Merelliset maisemat lenkillä. Jos tykkään majakoista, niin tykkään kyllä ankkureista vähintään yhtä paljon. Täältä niitä onneksi löytyy!

14. Pipo päähän ja uudet kultaiset Aviatorit naamalle aurinkoisella pakkassäällä!

15. Lauantai ja kurja ilma, mitäs muutakaan sitä tekisi kun istuisi kahvilassa. Lautasella bageli, jossa kanaa, aurajuustoa ja päärynää.. Hieman ihmettelin kyseistä yhdistelmää, mutta toimi!


16. Miesten asustepuolelta tuntuu tekevän ne parhaat löydöt, kuten tämä luonnonvalkoinen Polo Ralph Laurenin huivi puoleen hintaan.. Myöhemmin kävin nappaamassa mukaan vielä samalta merkiltä navysinisen neulotun huivin, jossa komeili -70% aletarra ;)

8 kommenttia:

  1. Oi mitä ostoksia! Mullekin on kertynyt noita Brukan kulhoja, Askosta ja joka paikasta muualta ties minkälaisia. Lempparini on kirkkaan keltainen "godis" -kulho, jossa ne mun lempparit, eli irtokarkit tulee syötyä :) Kiva postaus, kaikin puolin. Oon tainnut ennenkin sanoa, että mä niin tykkään näistä kännykkäkuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt on tullut kyllä shoppailtua aikalailla, hups :D Sen verran oli kuitenkin kirppari menestys, vaikka itse sanonki, että liikeni kyllä hieman uusiin hankintoihin :)
      Noi kulhot on niiiiin ihania!! Pakko saada niitä itsekin jossain vaiheessa lisää, mutta jos ensin keskittyisi niihin huonekaluihin :) Vitsit se keltainen on varmasti hieno, pirteä!
      Mäkin tykkään muiden blogeissa, kuten sinulla tosi paljon näistä puhelinkuvista, muutenkin kivaa vaihtelua :)

      Mukavaa viikkoa sinulle Ninnu! <3

      Poista
  2. Hei ootteko suuntaamassa tänä vuonna Cannesiin? Itse ollaan mietitty tätä erinomaisena vaihtoehtona pienelle breikille ;) jos saan kysyä niin mikä on teidän hotelli? Ja olisiko heittää joitain vinkkejä mitä voisi tehdä, kun vähän reilu viikko tuolla ihanassa Cannesissa vietetään? :) ja ainiin sitä vielä piti kysyä, että oliko tuolla noi niin sanotusti luksus liikkeet (Vuitton,Celine yms.) halvempia kuin muualla päin maailmaa? Ps. sulla on aivan mielettömän ihana blogi ja vaikutat todella hyväsydämiseltä ihmiseltä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan kyllä, filmifestivaalien aikaan taas! :) Me ei oltu viimeksi hotellissa, eikä olla nytkään. Olen vuokrannut asunnot molemmilla kerroilla Interhomelta. Elokuvajuhlien aikaan on tosi vaikeaa löytää hotellia, vaikka alkaisi vuotta etukäteen etsimään, Cannes on aivan täynnä porukkaa silloin! Me tykättiin vuokrakämpästä, se oli kohtuu halpa ja hyvällä paikalla. Mikäli ei välitä aamupalasta/siivouspalvelusta ym. suosittelen ehdotomasti asunnon vuokraamista :) Me haettiin joka aamu aamupalat lähellä olevasta leipomosta ja syötiin ne rannalla, sitten meillä tietenkin oli aina jääkaapissa jotain ja kahvit keitin asunnolla.

      Itse en lomalta sen suuremmin aktiviteettaja kaipaa, minusta parasta oli vain kävellä rantakatua tai olla rannalla ;) Mutta kannattaa ehdottomasti käydä ainakin Monacossa ja Nizzassa, molempiin pääsee kätevästi junalla tai bussilla :) Riippuu ihan millainen matkustelija olet? :) Cannes on myös täysin erilainen elokuvajuhlien aikaan, siellä on tosi rauhallista ja hiljaista muuten, tai meistä ainakin tuntui, kun oltiin siellä vielä pari päivää elokuvajuhlien jälkeen..

      Hmm... Célinestä en valitettavasti osaa sanoa mitään, sillä viimeksi en edes uskaltanut sisään asti mennä :D Vuittonilla oli Suomen hintoja muutamia kymppejä halvempaa :) Itse shoppailin lähinnä Zarassa, jossa oli edullisempaa.

      Kiitos tuhannesti ja mukavaa viikon jatkoa! :) Ja mahtavaa Cannesin lomaa!

      Poista
  3. Ihana tuo Polo Ralph Laurenin huivi, mistä löysit sen?

    VastaaPoista
  4. Hei, Aattelin vinkkaa että Espritin sivuilla oli kivan näkösii trenssei, jos et oo vielä löytän sopivaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Mulla on itse asiassa muutama vuosi sitten ollut Espritiltä parikin trenssiä... Mutta... Pieninkin koko on luultavasti liian iso, mielestäni Espritin koot on melko reiluja :/ Taidan nyt sinnitellä tolla vanhalla ja säästää siihen Burberryyn :)

      Poista