tiistai 18. helmikuuta 2014

Biker Boots & Coat

Huomenta ja mukavaa tiistaita!  
Viikko on lähtenyt taas käyntiin töiden merkeissä, vielä olisikin tämä ja ensi viikko töitä, kunnes talviloma koittaa! Talvilomaa en ole aiemmin viettänytkään, vaikka töitä on tehty jo yli kymmenen vuotta, ensin koulun ohella ja sen jälkeen kokopäiväisesti, joten mielestäni olen lomani ansainnut! Lomalla toivottavasti pääsisi pukeutumaan jo hieman keväisemmin Sveitsin maaperällä, sillä tämä hätähousu ei malttaisi enää yhtään odottaa kevättä ja kesää! Mielessäni on jo vaikka kuinka paljon kesäisiä asuja ja asiaa ei helpota yhtään uudet kesävaatteet, joita olen tilannut Mango Outletista useamman paketin verran, Instagramin (@annejennika) seuraajat ovatkin näistä uutukaisista saaneet pientä sneak peekkia ;)  Hetken aikaa täytyy vielä mielensä kesävaatteiden suhteen kuitenkin malttaa, joten tässä vuodenaikaan sopivaa asua lauantailta uusien biker-bootsien kera;





Kenkien lisäksi asussa on jotain muutakin uutta. Mainitsinkin ohimennen löytäneeni Lindexin alerekistä jotain takkejen saralle. Alkutalvesta jo haaveilin hieman biker -tyylisestä takista, mutta unohdin sittemmin koko takin.. Kunnes bongasin tämän takin omassa koossani naurettavan edulliseen hintaan, viidellätoista eurolla, tarvetta tai ei, oli aivan pakko napata takki sovituskopin kautta kotiin! Vielä kun sain Vince Camuton bikernilkkurit ei epäilystäkään mitkä kaksi ovat kuin luodut toisilleen. Asu on kuitenkin klassinen ja minun tyyliseni, kun yhdistin bikertakin ja nilkkureiden kanssa valkoisen puseron, farkut ja klassiset asusteet. Samaa värimaailmaa asuissa nähdään minulla paljon talvisaikaan. Tällaisissa asuissa viihdyn todella hyvin, tämäkin asu kaikessa yksinkertaisuudessaan oli kovasti mieleeni.




Kampaajalla käynnin välin venyttäminen alkaa tukassa näkyä, ja tuo vaalea juurikasvu on aivan jäätävä sekä muutenkin koko tukka jo aika kulahtaneen värinen. Kampaajalla käynnistä en yleensä tingi, mutta tosiaan vakkarikampaajani lähdettyä opiskelemaan, päätin pitää hieman pidemmän välin ja pohtia mihin kampaamoon ylipäätänsä haluan mennä. Huonoja hiuspäiviä on ollut jo kuukauden verran, sillä olivat hiukset kiinni tai auki, tuota tyveä ei voi peittää. Onneksi apua on luvassa heti ensi viikolla, kun suuntaan vihdoin kampaajan penkkiin. Menen nyt siis aivan uuteen paikkaan, joten saa nähdä, mitä on luvassa. Mietin, jos tukkaa ei värjäisi enää kokonaan, vaan raidoittaisi tummilla ja vaaleilla raidoilla, sillon juurikasvu ei näkyisi niin huomattavasti. Mitä mieltä olette?


huivi Mulberry - takki Lindex - käsineet Aldo - nilkkurit *Vince Camuto
farkut Zara - pusero *Vero Moda - laukku Louis Vuitton

Kävin muuten eilen kosmetologilla ihon puhdistuksessa, joka oli kyllä ihan luksusta itselleni! Usein sitä ei raaski panostaa tällaisiin juttuihin, vaikka syytä olisi. Itselläni iho pysyy kesällä hyvänä auringon takia, mutta talvisin auringovalon puute alkaa kyllä jo naamasakin näkyä ;) Sain joululahjaksi toivomani lahjakortin kosmetologille, mutta aivan varmasti alan jatkossa käymään nyt säännöllisin väliajoin siellä muutenkin. Ensi viikolla sitten samaisella kosmetologilla vielä ripisen huolto, näiden toimenpiteiden jälkeen voi lähteä huoletta lomaa viettämään ;)

14 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin kaunis! :) Asu myöskin on tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Sinä se olet todella onnistunut tekemään onnistuneita takkilöytöjä alesta! Tosi kiva tämäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kyllä olen, kaikki tosin t.sinisiä :D Kiitos! :)

      Poista
  3. Voisitko esitellä täälläkin uusia kevät -ja kesävaatteita!?!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en usko, että alan niitä erikseen kuvaamaan, sen verran paljon vaatteita on ja kuvaaminen on todella hankalaa, kun arkisin olen valoisan ajan töissä :( Mutta eihän sitä tiedä, jos lomalla vaikka saisikin jotain kuia otettua :) Tuolla blogin oikeassa laidassahan näkyy Instakuvat myös, joten sieltä saa jotain vihiä ;)

      Poista
  4. Perfect.... perfect.... ja vielä kerran PERFECT <3

    VastaaPoista
  5. Täydelliset bootsit! Vastasivatko hyvin omaa kokoasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä, hankin 36 niinkuin muissakin kengissä ja hyvät ovat :)

      Poista
  6. Vitsit miten makeat bootsit ja koko asu, oot vallan ihana! <3

    VastaaPoista