maanantai 17. kesäkuuta 2013

Syntymäpäivälahja

Kuten kerroin, tilasin Keskisen Kellolta itselleni uuden kellon syntymäpäivälahjaksi. Tänään tosiaan vuosia täytän, joten kellon saa vihdoin ottaa käyttöön! En voi itsekkään uskoa, että täytän jo 26 vuotta! Tunnen itseni juuri 20 vuotta täyttäneeksi ja onneksi olen nuoren näköinen, hih. 



Kello on kotona odotellut kohta parisen viikkoa, sillä se saapui ihan muutamassa päivässä tilattuani sen.  Päädyin ruusukultaiseen kelloon navysinisellä taustalla, vaikka pakko myöntää, että muutamaan otteeseen meinasin valita peruskultaisen kellon sinisellä taustalla. Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani, sillä juuri tälläista hieman erikoisempaa kelloa kaipasin! Olen melko laiska varsinkin arkena käyttämään koruja, tämä kello on mukava lisä simppeliin asuun, ja kivaa vaihtelua sen ainaisen kultakellon tilalle ;) Kellon kaveriksi haluaisin vielä ruusukultaiset korvikset.

Vein kellon jo toissa lauantaina lyhennykseen ja sain sen samantien mukaani, kiitoksia vaan mukavalle myyjälle! Oli pakko kerran koekäyttää kelloa ja kuvata se tänne blogiin, mutta sen jälkeen kelloa on pysynyt visusti laatikossaan tähän päivään asti ;)


Keskisen Kellon palveluun olin 100% tyytyväinen. Harvoin asiakas otetaan näin hyvin huomioon ja nähdään näin suurta vaivaa yksittäisen asiakkaan eteen. Kiitoksia kovasti mukavalle Jarille sekä muulle henkilökunnalle, joiden kanssa asioin! :) Kuten kerroin, kello saapui ihan parissa päivässä postikuluitta, joten älyttömän nopeaa toimintaa!

Kaikki Michael Korsin kellot täältä ja oma kelloni löytyy täältä. Kelloihin saa kaupan päälle kaiverruksen valitsemallaan fontilla, nyt jälkikäteen mietittynä olis omaankin kellooni ehkä ollut ihana lisä joku teksti, esimerkiksi oma syntymäpäivä, hih :)

29 kommenttia:

  1. Oi mikä upeus ^_^ Js paljon paljon onnea!

    VastaaPoista
  2. Hih, minä niin arvasin että olet hankkinut juuri tämän! ;) se on todella kaunis! Itse olin jo 100 varma että hankin myös tämän, mutta bongasin MKn sivulta erään toisenkin todella kauniin mallin, ja nyt pitää pähkätä kumpi lähtee reissusta mukaan. Tämä on malliltaan hyvin samanlainen kuin kaksi aiempaa kelloani ja toinen vaihtoehto olisi huomattavasti erilaisempi... Paha paikka ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikai ollut taas hankalaa arvata :D Itsekin mietin toistakin mallia, mutta ranteeseeni ei sovi tuon isompi kello, joten valinta oli sillä selvä :) Eihän sitä tiedä onko Jenkeissä edes kaikkia malleja, joten eiköhän sinullakin tule helppo valinta ;)

      Poista
    2. Ai niin ja unohtui toivottaa hyvää syntymäpäivää! <3 ainakin viime reissulla Jenkeistä löyty kyllä kaikki mallit mitä nettisivuiltakin ja sieltähän voi bongata sitten vielä muitakin kauneuksia luonnosta! ;D eikös tuo kello ole myöskin aika iso? Minun käsittääkseni kellotaulu on samankokoinen kuin minun oversized kellossa :)

      Poista
    3. Hihi, kiitos! :) Totta, sieltä voi löytyä malleja, joita täälläpäin ei ole nähtykkään :) Mielestäni kello on aika samaa kokoa kultaisen kelloni kanssa, joka on normikokoa...

      Poista
    4. Piti ihan tarkistaa nuo koot, koska itse haluan kellon olevan sitä normaalia kokoa isompi vaikka omat ranteenikaan ei mitkään isot ole, niin se tavallinen kello on 38mm, tuo sinun uusi on 43mm ja se oversized on 44mm kellotaulusta.

      Poista
    5. Hmmm...outoa, musta tuntuu ihan samankokoiselta ranteessa :D Täytyykin kuvata kellot vierekkäin niin koon näkee!

      Poista
    6. Joo kuvaa!! :) Piti katsoa sen toisenkin vaihtoehdon leveys ja se on "vaan" 39mm. Hmmm, no eiköhän sen nää kun pääsee livenä kokeileen ;)

      Poista
  3. Oi miten upea kello,näyttää niin hyvältä sun ruskettuneessa kädessä! Ja oikein paljon onnea!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti Hjenn :) Kellosta tykkään kyllä kovasti, vanhenemisesta en :D

      Poista
  4. Oikein paljon onnea!! :) ja onhan vielä tulossa matkapostauksia Cannesista? Oi, rakastan niitä ihania kuvia ja höpötyksiäsi mitä kirjoitat! Itselläkin tuli tässä jo sellainen matkakuume, että huhhuh!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) On tulossa, parissa viikossa ehti kuvata jonkun verran ;)

      Poista
  5. Hurjasti onnea ja halauksia Anne! :-) Ikähän on vain numero, mieliltään kun on nuori. ;-)
    Kauniin kellon olet valinnut. ♡ Hyvä maku sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Le Ann! :) Olet oikeassa, ikä on vain numeroita :) En vaa tajua, miten nämä vuodet menevät niin nopeasti?! :D
      Ja kiitos, kellolle tulee varmasti kovasti käyttöä!

      Poista
  6. Oikein paljon onnea Anne! <3 Arvasin oikein, että päädyit tähän ;) Minulla on siis sama kello ilman sinitaustaa ja tämä on tosiaan aika paljonkin suurempi kuin vanha kelloni, katselin myös tilatessa mittoja ja on melkein saman kokoinen kuin OS. Uskon että pidän sen kuitenkin, vaikka kello hieman ranteessa hölskyykin, on se vaan niin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! :) Kumma juttu, kun minusta tuo tuntuu ihan samankokoiselta kuin muutkin kelloni :D Kai se on sitten uskottava teitä :D Itse pelkäsin saako tuosta tarpeeksi paloja irti, sillä kultainen kelloni hölskyy hieman ranteessa :/ Uudesta kellosta otettiin 6 palaa pois, ja nyt se istuu ranteeseen täydellisesti!

      Poista
  7. Hienolta näyttää kello! En itse tykkää käyttää oikein mitään kultaisia koruja itselläni mutta kyllä ne vaan toisten päällä välillä näyttää niin hyvältä, varsinkin noin ruskettunutta ihoa vasten! Ja oikein paljon onnea synttäreiden johdosta!
    Ps. Oon hieman kade kun täytit vasta 26, itsellä tulee kohta 29 täyteen ja ikäkriisi on iskenyt pahasti päälle!! :D

    http://mylifelivingandloving.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Kiitos! :) Tiedätkö, minulla on vähän sama juttu hopean kanssa; ihailen muilla, mutten oikein koe omaksi jutukseni :)

    Heh, no alta 30 kuitenkin vielä ;) Ikä on onneksi vain numeroita! Itselläni ei suurempaa kriisiä ainkaan vielä ole, mutta kyllä tässä vähän alkaa mietityttää minkälaista työtä sitä haluaisi loppuelämänsä tehdä...

    VastaaPoista
  9. Kaunis kello! Ja oikein paljon onnea, Anne!:)

    VastaaPoista
  10. Upea löytö! Itsellenikin tällainen kelpaisi ;) Ja oikein ihanaa syntymäpäivää! :)


    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, onneksi viimein lähes vuoden jälkeen sain kellon omakseni :) Kiitos! :)

      Poista
  11. synttärionnittelut Anne! <3
    ruusukulta on alkanut minuakin kiinnostaa koruissa, varsinkin juuri ruskettuneen ihon kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ruusukulta varmasti sopisi sinulle loistavasti ;)

      Poista
  12. Onnea ihana Anne! <3 Ja kaunis on kello ;)

    VastaaPoista
  13. Nätti kello ja onneks olkoon :)

    VastaaPoista