sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Espritin suosikit

Sain sähköpostiini yhteydenoton koskien Esprit vaatemerkkiä, koska itse pidän Espritin vaatteista ja kengistä päätin lähteä mukaan yhteistyöhön :)

Olen tilannut useat kerrat Espritin nettikaupasta ja en voi kuin suositella lämpimästi; tuotteet tulevat nopeasti, postikulut ja palautus ovat maksuttomia, ainakin itse arvostan näitä ominaisuuksia paljon nettikaupassa. 

Itse olen Espritin kanta-asiakas ja näin saan sähköpostiini alekoodeja sekä ostoksistani aina bonusta 3%, jonka voi käyttää ostosten maksamiseen! Lisäksi usein alennusmyyntien aikaan kantikset saavat myös tiedon aleista ensimmäisenä, sekä mukavia lisäalennuksia jo alennetuista tuotteista. Kanta-asiakkaaksi liittyminen ei maksa mitään ja se hoituu helposti netissä tai liikkeessä paikan päällä. Usein kanta-asiakkaat saavat myös ystävilleen alekoodeja ;) 

En ole hetkeen muistanut käydä Espritillä ollenkaan, mutta nyt taas yhteistyön merkeissä valikoimaa tutkiessani löysin vaikka mitä ihanaa! Espritiltä löytyy klassisia ajattomia vaatteita, mutta myös uusimpien trendejä, ihania mekkoja, hameita, sandaaleja, paitoja... Kokosin kollaasiin omia suosikkejani, joista saikin kivoja asuja aikaan:


Pakko tähän loppuun kertoa vielä hauska juttu, mikä minulle tapahtui Hiltonin hotellin aamupalla. Olin lähdössä aamupalalta juurikin Espritin valko-sini-raidallinen mekko päällä, kun eräs nainen juoksi minut kiinni vain tiedustellakseen mistä ihana mekkoni on. Olin kyllä todella otettu ja onnellinen koko loppupäivän, harvemmin varsinkaan Suomessa näin tapahtuu ;)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo raidallinen maximekko! Maximekoissa tuntuu vaan aina olevan ainakin minulla se ongelma, että helmat laahaavat puoli metriä maassa ellei itse lyhennä. Pätkä mikä pätkä ;)

  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin, minäkin ihastuin siihen päätäpahkaa! :) Joo ja tiedän tunteen ;D

   Poista
 2. Espritillä on kyllä aina ihania vaatteita, ihan suosikki vaatemerkki!
  Mitä kautta muuten sait tuollaisen yhteydenoton? Miten nuo yhteistyöt käytännössä toimii? Saako palkkiot klikkauksista, mainosten määrästä vai klikkauksista tulevista myynneitä?

  -Aloitteleva bloggaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä tykkään Espritistä kovasti, varsinkin se omistamani raitamekko on ihan lemppari :)

   Sähköpostin kautta :) Yleensä myynneistä, ei aina :) Niin ja tule ihmeessä vinkkaamaan kun olet laittanut blogin pystyyn ;)

   Poista
 3. Hei, onko tietoa mistä tuollaisen Espritin raidallisen maksimekon voisi vielä metsästää? :) Terveisin, ihastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus on lähes neljä vuotta vanha, eli tuskin tuota täysin samaa enää mistään. Oiskohan tän hetken mallistossa jotain vastaavaa? 😊 sen verran klassinen vaate kuitenkin kyseessä.

   Poista