keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uutta kelloa metsästämässä

Olen jo vuoden päivät suunnitellut hankkivani uuden kellon. Rannekello kulkee ranteessa päivittäin, joten vaihtelu virkistää tässäkin suhteessa. Tiesin tarkalleen minkä kellon haluan, mutta sen saatavuus olikin asia erikseen. Tällä kertaa ajattelin hankkia kellon ihan Suomen rajojen sisältä ja onnekseni löysin Keskisen kellolta Michael Kors kellojen jälleenmyynnin, kyseisessä liikkeessä onkin aika laaja valikoima merkin kelloja.


1. MK5755 2. MK5314 3. MK5410  4. MK5754 5. MK5494 6. MK5727
 
Lähettelimme Keskisen kellon kanssa sähköpostiviestejä puolin ja toisin, kun metsästin unelmieni kelloa. Muutamaan otteeseen ehdin jo luopua toivosta, kunnes kello tuli taas valikoimiin, nyt se on kuukausien odottelun jälkeen matkalla luokseni! Arvatkaa minkä kollaasin kelloista tilasin? Nyt olikin täydellinen aika hankkia uusi kello, sillä täytän vuosia parin viikon päästä ja täytyyhän sitä tottakai itseään lahjoa ;)
 
Linkit mainoslinkkejä.

7 kommenttia:

 1. Tuo 3. on ollut mulla ostoslistalla nyt jo kaksi vuotta ja VIHDOIN syksyllä aion sen USAsta :D Malli kuulemma on ollut poistuva malli, mutta ilmeisesti otettu takaisin tuotantoon kun kelloa olen bongannut useista kaupoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vihdoin saat sen :) Kello on kyllä nätti ;) Minäkin ymmärsin, että tuo malli olisi jo kerran poistunut valikoimista...

   Poista
 2. Täälläkin on pitkään ollut uuden kellon hankinta mielessä ja yksi näistä kollaasin yksilöistä löytyykin jo kotoa rasiasta odottelemassa.. Siinä vain muodostui ongelmaksi pikkuinen ranteeni, sillä kelloa ei saanut lyhennettyä tarpeeksi pieneksi :/ Olenkin vielä vähän kahden vaiheilla mitä sen kanssa teen, mutta kun se on niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä vaikka kyse olisi samasta kellosta, hih :) Minun on turha edes haaveilla mistää OS-mallista näillä ranteilla :D Saa nähdä miten itselläni kellon kanssa käy...

   Poista
 3. Harmi, että sunkin blogissa nähdään nykyään mainoslinkkejä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...Kyllä täällä on mainoksia ollut jo vuoden päivät varmaan, tunnisteessa kyllä aina on mainittu asiasta! Itse asiassa aloin nyt lisäämään tuon tekstin vielä lisäksi, koska en jaksa niitä "piilomainonta" kommentteja :D Sellaiset blogit missä ei ole yhtään mainosta ovat nykyään varmasti melko harvassa!

   Poista