torstai 6. kesäkuuta 2013

Outfit 20/5/13

Kuten mainitsin, tykkään todella paljon valkoisen ja beigen yhdistelmästä. Varsinkin kesällä kyseinen combo on ihanan raikas ja sopii mitä parhaiten ruskettuneen ihon kaveriksi. Lomalla turvauduin useasti tähän valkoisen ja beigen pettämättömään yhdistelmään, tässä yksi suosikkiasuni, jossa matkustin Nizzaan! Kuvat on otettu aamulla ennen lähtoä Cannesissa ihan meidän asunnon lähellä, nuo veneet olivat aivan uskomattomia!
rannekorut H&M ja Asos - aurinkolasit Ray-Ban - kello Michael Kors


Uusi Neverfull pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, kun yhdistin sen Asokselta viimekesänä tilattuihin kultaisiin sandaaleihin. Sandaalit ovat olleet todella hyvä ostos, ne eivät paljoa lompakkoa rokottaneet, käytin niitä viime kesänä jo vaikka kuinka paljon, hyvin ovat kestäneet ja kaiken kukkuraksi ovat aitoa nahkaa! 


pusero H&M - shortsit Zoey M - sandaalit Asos - laukku Louis VuittonOstin beiget rusettishortsit viime kesän lopussa Stockalta hurjalla alelapulla varustettuna, jos en ihan väärin muista, maksoivat shortsit noin 10€. Silloin shortsit olivan hieman liian pienet, mutta tätä nykyä istuvat päälle aivan täydellisesti. Minulla on muutama vuosi sitten ollut lähes vastaavat Vilan beiget rusettishortsit, mutta niiden kohtalosta ei ole enää mitään tietoa.

2 kommenttia:

 1. Nuo shortsit on aivan täydelliset, samanlaisia olen nähnyt Vilassa tänä keväänä, mutta enää on vain valkoisia jäljellä ja olisin halunnut beiget.
  Nämä matkapostaukset saavat kyllä matkakuumeeni nousemaan, olen itse lähdössä ihan samoihin maisemiin kuukauden kuluttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne Vilankin shortsit ovat kivat, mutta erilaista materiaalia kuin nämä omani, nämä ovat pakdua puuvillaa, ne taas enemmin pellavaa :) toivottavasti sulla vielä tärppää shortsejen kanssa!:)

   Voi sinua onnellista, mahtava reissu varmasti tulee! Pysy siis kuulolla, matkajuttuja on tulossa rutkasti lisää ;)

   Poista