tiistai 25. kesäkuuta 2013

Majakka

  
Näiden merellisten tunnelmien myötä toivottelen kaikille mukavaa tiistai-päivää! Ette uskokaan, kuinka kaipaan jo noihin ihaniin Cannesin maisemiin! Onneksi ensi vuoden matka on jo suunnitteilla, takaisin on päästävä ;)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kohteita. ♡ Ja sun asu on kaunis. :-)
  Aurinkoista tiistaita! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noita lomakuvia kylä edelleen löytyy :D
   Aurinkoista viikonjatkoa! <3

   Poista
 2. Nämä matkakuvat ovat niin upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja hyvä, sillä näitä on tulossa edelleen :D

   Poista
 3. Ihania matkakuvia! Tässä tulee ihan hirveä matkakuume, onneksi lomamatka odottelee jo ihan kulman takana. ;) Cannes on kyllä upea paikka! Itse olen siellä vieraillut muutaman kerran ja täytyy sanoa, että vielä joskus sinne on päästävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Matkakuvat kyllä tuppaavat saamaan matkakuumeen aikaan ;) Kiva, että pääset kohta lomailemaan, minnepäin suunaat? :) Cannes oli kyllä ihana paikka varsinkin elokuvajuhlien aikaan! Minulla taitaa olla seuraava ulkomaanmatka vasta vuoden päästä..

   Poista
 4. Hei!
  Ai että nämä sun matkakuvat on ollu niin upeita, ja sulla on ollut kyllä super kauniita asuja jotka ihanat laukut ovat kruunanneet!
  :D

  Oon itse lähdössä syksyllä Kyprokselle ja mietin että uskallanko ottaa esim LV pochette, Mulberry Lilyn tai Mini alexan mukaan matkalle, miten olet itse kokenut merkkilaukut reissussa? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kyllä mä ainakin uskallan ottaa laukkuni matkalle mukaan, tosin nahkalaukkuja en mielellään polttavan auringonalle vie, koska ne tummuvat auringossa. Luikkarit olen todennut todella käteviksi matkoilla ja siitäkin syystä, että ne ovta kevyitä ja eivät vie matkalaukussa paljon tilaa :) Minun oli tarkoitus ottaa Mini Alex mukaan, mutta onneksi en ottanut, sillä minulla oli aina niin paljon tavaraa, että tarvitsin isoa laukkua.

   Poista
  2. Kiitos todella paljon vinkeistä! Taidan ottaa pochetten mukaan :p itseäni juuri huolestuttaa se avoimuus ja helposti tavaroihin käsiksi pääseminen.
   Jään miettimään vielä että otanko mini alexan vai pocheten lentokoneeseen käsipakaasin lisäksi :D

   Poista
  3. Taidan olla vähän liiankin huoleton, kun avoimuus ei haittaa :D Tosin matkalla käytän Pochetteja Neverfullien sisällä, niihin saa kätevästi rahapussin ym. turvaan :)

   Poista