sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Lovely Cannes

Onnittelut hieman myöhässä kaikille ylioppilaille sekä valmistuneille! Itsekin olin eilen valmistujaisjuhlissa, pienen lahja- ja asukriisin jälkeen illasta muodostui todella mukava :)

Nyt on aika palata lomatunnelmiin ihanaan Cannesiin. Tosiaan vietimme kaksi viikkoa Ranskan Rivieralla lomaillen. Saavuimme sateiseen Cannesiin torstai-iltana ja pienien alkuvaikuksien jälkeen pääsimme perille vuokraamalleni asunnolle. Heti alussa saimme huomata ranskalaisten ystävällisyyden, kun saimme apua asunnolle pääsemisen kanssa. Kaikki ennakkoluulot ranskalaisia kohtaan hävisivät kerta heitolla.

Seuraavana aamuna illan sateista ei ollut enää tietoakaan, vaan aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja Cannes näytti todellakin parhaat puolensa. Tässä ensimmäisen päivän tunnelmia kuvien muodossa;Päivä sujui aurinkoisilla kaduilla kävellen sekä upeita jahteja ja merellisiä maisemia ihaillen. Löysimme heti minun onnekseni vaatekaupat ja oli tietenkin käytävä muutamilla samantien ;) Tässä vaiheessa täytyy sanoa, että Cannesissa on enemmän luksuskauppoja kuin ns. normaaleja kauppoja. Rantakadulta löytyivät kaikki liikkeet Chanelista Louis Vuittoniin. Ensi kerralla täytyy varautua paljon paljon suuremmalla pankkitilin saldolla ;) 
Cannesin jokavuotiset filmifestivaalit sattuivat sopivasti juuri matkamme ajalle, joten jos tuona aikana Cannesiin haluaa, kannattaa olla todellakin ajoissa hotellin tai asunnon varaamisessa! Kaduilla vilisi älyttömät määrät ihmisiä, mutta julkkiksia ei harmi vaan tullut vastaan. Itsekin pääsin melkein punaiselle matolle ;)


14 kommenttia:

 1. Ompa kiva lukea taas postauksiasi! :) Oli varmasti onnistunut reissu! En malta odottaa, että esittelet ostoskassien sisältöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla :) Reissu oli ihan mahtava, Miami sai nyt pahan kilpailijan ;D

   Poista
 2. Ihanaa lukea postauksiasi taas ! Ja voi mitä tuolta kasseista paljastuukaan ! ;) Kaunista näyttäisi Ranskassa olevan ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ei taida olla yllätys mitä tuolla Vuittonin kassissa on, niin paljon olen siitä täällä blogissa jauhanut :D Etelä-Ranska yllätti kyllä positiivisesti :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! :) Ja ostosten esittelyjä odotellen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hih, ostoksia on kyllä tulossa kunhan ehdin kuvailla ja joitakin tulee näkymään asukuvissa ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Hmm, mitäköhän tuosta kassista mahtaa paljastua;) Oliskohan vaikkapa Neverfull...?;D

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, täydellisen näköistä! :) Taitaa kassista paljastua iki-ihana neverfull ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Tuonne on pakko päästä joskus :) oi ja näytät niin kadehdittavan ruskettuneelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan mahtava paikka, mekin lähdetään vuoden päästä uudelleen! Nämä kuvat on ensimmäiseltä päivältä ja mielestäni olen ihan vitivalkoinen vielä :D

   Poista