torstai 13. kesäkuuta 2013

Outfit in Monaco



 Hame Morgan - pusero H&M - laukku Louis Vuitton - ballerinat Stylesnob - kello MK - aurinkolasit Ray-Ban

Tässä näytille jo täällä vilahtanutta asuani, jossa käväisin Monacossa, tosin bleiseri lähti melko nopeasti laukkuun, sen verran lämmintä oli. Morganin punainen hame pääsi ensi kertaa käyttöön, vaikka se todella ihana onkin, niin käyttökerrat jäävät varmaan aika vähäiseksi, sillä hame on niin lyhyt, ettei se missään nimessä sovellu itselläni työkäyttöön. H&M:n valkoisia satiinipuseroita hankin samantien kolmin kappalein sekä yhden nuden, sillä ne sopivat kaikkiin alaosiin ja olivat todella edullisia. Paidassa on kivana ekstrana takana kultainen vetoketju ja suloinen rusetti. Luulenpa, että tätä paitaa saattaa löytyä monen muunkin kaapista ;) Asu oli todella simppeli, joten piristin sitä Stylesnobin kultaisilla ballerinoilla, jotka ovat varmasti maailman mukavimmat kengät! Laukuksi Neverfull GM, joka oli taas kerran aivan loistava mahduttaessaan sisään niin bleiserin, sateenvarjon kuin kaikki muutkin tavarat! Asusteena tietenkin myös Monacosta mukaan lähteneet ostokassit ;)

19 kommenttia:

  1. heiheiheii, mitäs tuolla pienessä ruskeessa kassissa on? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se selviää kyllä aikanaan ;) Ihan suunniteltu ostos ;)

      Poista
    2. Mie ehkä tiiän mitä siellä vois olla :) hitsi oon ettin tommosia tulppanihameita, mutta ei täältä Kotkasta löydy mistään. En oikee viiti tilaillakaan, kun ei oo oikee hajuu nykyisin tosta omasta koosta.

      Hitsi ku kaikki viikonloput ennen lomaa on aika buukattui, mut toivotaan et pääsee mahdollisimman pian Helsinkiin, viimeistään heinäkuun puolessa välissä!

      Poista
    3. Mä kyllä edelleen suosittelen sulle sitä Zalandoa! Mä tilaan melkein aina parissa koossa kotiin testiin. En nykyään tykkää muutenkaan sovittaa vaatteita kivijalkaksupoissa. Zarassa on tulppsaanihameita! Itse ostin kaksi reissults, mutta kävin perjantaina Aleksanterinkadun Zarassa ja samoja hameita näkyi sielläkin ;)

      Poista
    4. Hups, pahoittelen kirjoitusvirheitä, kirjoittelen puhelimella :D

      Poista
    5. Juu ei mitään! joo oon tilannu sieltä Zalandolta, itseasiassa yhen sinisen vast äskettäin ja pidinkin sen! mut nyt siel ei ollu oikee muita kivoi. Toi sun punanen on kyl ihana, mut ei oo sitäkään enää siellä :( tais olla vihreenä, mut ei se oikee..

      Poista
    6. Kannattaa katsoa valimoimaa usein, parhaat jutut menee äkkiä ;) Ellos myy kanssa tätä punaista hametta!

      Poista
  2. Kaunis asu! Minäkin olen kiinnostunut ruskeasta kassista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä aika räjähtänyt tuossa vaiheessa päivää :D

      Poista
  3. Tällaiset hame + kevyt paita -asut ovat kyllä parasta antia kesäpukeutumisessa! Simppeliä mutta todella tyylikästä :) Jään innolla odottelemaan, mitä ruskeasta paperikassista löytyykään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Yksinkertainen se on vaan mun juttu :)
      Paperikassin sisältö paljastuu kyllä piakkoin :)

      Poista
  4. Todella kaunis tuo punainen hame. Morgan onkin uusi tuttavuus vaatemerkkinä. MIstäköhän sitä saa ostettua/tilattua? :) Myös minua kiinnostaa tuo ruskean kassin sisältö ;)

    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo on ainut Morganin vaate minkä omistan, mutta merkki oli kyllä ennestään tuttu. Hame on Zalandolta, mutta samaa hametta myy myös Ellos ;)

      Poista
  5. Ihanan raikas tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä, ja rusketus vielä pisteenä ii:n päälle! :) Näitä matkapostauksia on niin kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja voi miten mukavaa, jos sinusta näytän ruskealta, mielestäni olin tuossa vaiheessa vielä lähes valkoinen, heh :D Niin ja hyvä, jos on, sillä näitä on tulossa edelleen.. ;D

      Poista
  6. Niin ihana asu, kyllä tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä vaan toimii :) Harmittaa kovasti, kun tilasin saman hameen, mutta minulle lähetettiin väärä koko. Tällä välin oma kokoni oli jo myyty loppuun, eikä Elloksellakaan sitä enää ole :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tilasithan EU-koossa? Itsekkin luulin usein, että minulle lähetettiin väärä koko, mutta valmistajan koot ovat eri kuin EU-koot. Esimerkiksi tuo oma hameeni on valmistajan koko 32, vastaa EU-kokoa 34.

      Poista
  7. kiva asu :) itsellänikin on tuo paita valkoisena, en ole vielä vain käyttänyt sitä kun en tiedä mitä sen alle pitäs laittaa :D käytätkö ite jotain valkoista toppia alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Käytän ihonvärisiä rintsikoita, en toppia! Joidenkin todella läpikuultavien paitojen alla käytän ihoon väristä toppia!

      Poista