maanantai 10. kesäkuuta 2013

nude & white

Kesäisin tykkään pukeutua vaaleisiin sävyihin, yksi suosikkiyhdistelmistäni on valkoinen yhdistettynä nudeen. Valkoinen korkeavyötäröinen hame on pysynyt ihan lempparivaatteenani jo vuosien ajan. Uutta hametta ehdin metsästää entisen  jo parhaat päivänsä nähneen tilalle jo parin vuoden ajan, kunnes viimein tärppäsi! Hame löytyi sopivasti juuri ennen matkaa Forever21:ltä. Joskus tekee todella hyviä löytöjä ihan pilkkahintaan, hyvä esimerkki on tämä hame, laadukkaan oloista puuvillasekoitetta ja hintaa oli vähän reilu 15€! Tilasin ensin yhden ja myöhemmin vielä toisen täysin saman hameen, hih. Tykkäsin hameen mallista ja materiaalista niin paljon, että samaan pakettiin lähti myös keltainen versio. Keltaista en ole vielä uskaltanut päälleni pukea, mutta ehkäpä piakkoin kun nyt on sen vaativa rusketuskin pinnassa :) Kutsukaa hulluksi, mutta olen niin monta kertaa katunut, etten ole hankkinut jotain täydellistä vaatetta kaksin kappalein ;) Itse asiassa molemmat valkoiset hameet olivat matkalla mukana ja hyvä niin, sillä tällä sottapytyllä ei valkoinen kauaa valkoisena pysy.









pusero Mango - hame Forever21 - vyö H&M - ballerinat Zara - laukku Louis Vuitton
 rannekoru H&M - kello Michael Kors - aurinkolasit Ray-Ban

18 kommenttia:

  1. Voi morjens mikä tyylilyyli taas!! Aivan ihana asu, as usual! Sinä se kyllä hallitset tuon pukeutumisen taidon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos vaan tuhannesti! :) Taitaa tuolla taustalla olla osuutta asiaan ;)

      Poista
  2. Aivan upeita asukuvia ja asuja tietysti : ) Oih,oliskin mahtavaa jos aina sais kuvattua asunsa tuollaisissa maisemissa.Voisin tuolta haluta myös jonkun noista paateista itselleni ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika! :) Olisihan se mahtavaa kun olisi aina tuollaiset maisemat, kuvaaja ja mikä tärkeintä AIKAA kuvata! Tuolla oli vielä suurempia veneitä kuin nuo, ihan uskomattomia :D

      Poista
  3. Sulaudut kyllä niin loistavasti sekä kuvankauniiseen maisemaan että koko paikkaan :) Tosi ihana asu!

    VastaaPoista
  4. Eikä! Meinasin toissapäivänä tilata juuri tuon saman hameen, mutta pohdittuani asiaa liian kauan oli oma koko jo ehtinyt hävitä ostoskorista :( Sinulle tuo kuitenkin sopii aivan upeasti. Todella tyylikäs yhdistelmä! :)

    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, huono tuuri :( Keltaiset tuosta hameesta näyttivät loppuneen ihan samantien ja valkoisistakin S-koot olivat menneet todella nopeasti, onneksi ehdin saada omani :) Jos en tietäisi, niin en uskoisi, että hame on Foreveriltä ;D Zarassa on muuten vähän saman tyyppinen hame valkoisena, multa löytyy sekin, mutta tuo Foreverin on kivempi päällä materiaalinsa puolesta.

      Mitä kokoa käytät? Mulla olis täysin uusi ja käyttämätön Asoksen valkoinen hame uk koossa 10 tai 12.

      Poista
  5. Miten arvioisit noiden Forever21:n hameiden koot? Ajattelin itsekin tilata yhden, mutta koska kauppa ei ole tuttu, en osaa päättää kokojen välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi kun olen tosi huono vastaamaan tähän kokoasiaan tällä hetkellä... Itse käytin vielä vuosi sitten koko 38 nyt 34. En oikein tiedä mikä on isoa ja mikä pientä kokoa... Sanoisin, että Vero Modan S vastaa Foreverin S:ää, eli pientä kokoa nuo eivät mielestäni ole. Tuosta hameesta itselläni on S ja ainakaan yhtään isompi se ei saisi olla. Toinen hame, jonka tilasin samaan aikaan on XS, mutta se on Love 21-mallistoa, joka on puoli kokoa suurempaa.

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi, taidan laittaa tilauksen menemään ihan omassa normaalissa koossani, toivotaan että on sopiva :)

      Poista
    3. Kyllä mä uskon, että sopii! :) Tule sitten kertomaan mieten kävi!

      Poista
  6. Onpas taas kaunis asu:) Ihana tuo paita erityisesti, ja aika upea taustakin näissä kuvissa on;)

    VastaaPoista
  7. Todella upeita nämä asukuvat reissulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllähän sitä Suomessakin varsinkin kesällä mahtavia maisemia asukuvien taustaksi on, mutta itselläni ongelmana kuvien otolle on ajanpuute :(

      Poista