perjantai 14. kesäkuuta 2013

New scarf & shoes


 huivi Zara - sandaalit Zara - peep-toet Pull & Bear - sandaalit Zara



Kenkäkokoelmaani liittyi Rivieran lomalla muutama uusi ostoslistalla ollut jäsen. Omistin ennestään säälittävän vähän sandaaleja, varsinkin konjakinruskeista sandaaleista oli kova pula. Ilokseni löysin Zarasta juuri kriteerini täyttävät sandaalit kivoilla niittiyksityiskohdilla. Mustat sandaalit myöskin Zaran valikoimista.  Kummatkaan sandaalit eivät ole aitoa nahkaa, vaikka olenkin yleensä aika ehdoton materiaalin suhteen, ajattelin ettei sandaaleille ehdi tulla niin paljon käyttöä, että niihin kannattaisi sen enempää panostaa. Kiilakorollisia, mielellään beigensävyisiä, peep-toe-avokkaita metsästin viime kesästä asti, viimein Pull & Bearissa tärppäsi, kengät ovat mielestäni aivan ihanat rusetteineen kaikkineen. Huivi oli täysi heräteostos, mutta sille on tullut jo käyttöä, mielestäni se on ihana lisä simppeleihin asuihin.

8 kommenttia:

  1. Kivat ostokset! Voi viettää hyvin kesäisiä päiviä. Huiveista tykkäävänä ihana lisä kokoelmaasi. :-) Jokos sitä näkyisi jossain asupostauksessa? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LeAnn ja mukavaa, kun jaksat piristää kommenteillasi :) Huivia käytin jo matkalla iltaisin, mutta asukuvia ei sen kanssa valitettavasti vielä ole :(

      Poista
  2. Aivan upeat nuo niittisandaalit! Todella upea löytö! :)


    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noita näin viime perjantaina myös Aleksanterinkadun Zarassa ;)

      Poista
  3. Ihanat nuo kiilakorolliset uutukaiset! :) Jotkut tuon tyyliset ovat minullakin etsinnän alla, jotkut joilla jaksaisi kävellä ja olisi mukavat myös jaloissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ovat kyllä itsellänikin noista otosksista suosikit, eivätkä ainakaan ensituntumalla tuntuneet edes kovin pahoille jalassa. Toivottavasti sinäkin löydät etsimäsi kengät :)

      Poista
  4. Tosi ihanat noi Pull & Bearin kenkulit! Just harmittaa miks ei Suomessa voi olla Bershka, Stradivarius, Pull & Bear.. ym :( Antalyassa kierrän noi aina kun Tallinnassa ei ole viime aikoina tullut käytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minuankin harmittaa, onneksi Tallinaan pääsee nopeasti ja edullisesti ;)

      Poista