maanantai 3. kesäkuuta 2013

New Neverfull

Rivieran lomalta hankin laukkuperheeseeni täydennystä, kun Louis Vuittonin Neverfull GM liittyi joukkoon. Ostin laukun Cannesista heti ensimmäisenä päivänä, että miten ihana tunne oli asioida Cannesin isossa Louis Vuitton -myymälässä.



Monogram -kuosi jakaa mielipiteet, täytyy myöntää, että itsellänikin se aiheutti ällötysreaktion vielä pari vuotta takaperin. Pocheten hankittuani Monogrammina tajusin kuinka nätti ja monikäyttöinen kuosi Mono on. Neverfullista tykkään lakkumallina eniten, joten aika selvä valinta oli, tosin mietin myös Palermoa ja Artsya. Artsyyn hieman ihastuin, enkä sano ettei se ikinä laukkukokoelmaani liittyisi ;)

Uusi laukku pääsi heti lomalla kovaan käyttöön ja oli kyllä aivan mahtava laukku matkalla, se mahduttaa sisäänsä aivan kaiken! Voisin melkein vannoa, että uudesta Neverfullistani tulee tämän kesän käytetyin laukku :)

24 kommenttia:

  1. Jee, onnea uusimmasta laukkuhankinnasta!:) On toi kyllä vaan kätsy.. Mä oon yrittänyt tota(kin) katsella käytettynä, mutta ei oo vielä tarpeeks hyvää tullut vastaan!:D

    Ja ihania lomakuvia, toivottavasti niitä tulee vielä paljon lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kätevä tosiaan! Toivottavasti sullakin vielä tärppää laukun kanssa :)

      Hih, lomakuvia on varmasti tulossa kyllästymiseen asti, sen verran ahkerasti olin ihme kyllä tällä kertaa kameran kanssa ;D

      Poista
  2. Tosi näppärän ja monikäyttöisen laukkusen olet hankkinut, tulet varmasti pitämään siitä :) Kivaa alkanutta viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tiesin jo ennestään MM kokoisten Neverfullejen kanssa, kuinka kätevä laukku on :) Monet valittavat vetoketjuttomuudesta, mutta minusta se on vain kätevämpi ilman :)

      Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  3. Aivan ihana laukku ja oikein nappivalinta tuo malli ja kuosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Itsekin tykkään Neverfulleista aivan älyttömästi :)

      Poista
  4. Jösses näitä sun lomakuvia katsellessa kaukokaipuu ulkomaille vaan pahenee! :D Ihania kuvia ja kuten Lilikin kirjoitti niin toivottavasti saamme nauttia vielä monista lomakuvista! Ja onneksi olkoon uudesta tulokkaasta, upea Neverfulli. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomakuvia tullaan näkemän varmasti kyllästymiseen asti, parissa viikossa kuvia kertyi ihan "muutama" ;) Kiitos kovasti!:)

      Poista
  5. Hah, olin siis oikeassa! :D Ihanan hankinnan olet tehnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tainnut olla vaikea arvata, sen verran kauan ja paljon olen laukusta jauhanut ;D Kiitos! :)

      Poista
  6. Wow, tuo ensimmäinen kuva on kuin suoraan jostakin LV:n omasta mainoskatalogista! :) Oma Neverfull GM:ni on ollut itselleni lähes korvaamaton, niin arjessa kuin lomaillessakin, joten hyvän valinnan olet kyllä tehnyt! Täällä toivotaan myös lisää matkakuvia kehiin!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taitaa nuo maisemat tehdä mistä vaan kuvasta hyvän ;D kiitos! Laukku oli ihan korvaamaton varsinkin kotiin tullessa. Kuvia on kyllä tulossa ;)

      Poista
  7. Tuo GM-koko on varmasti matkustellessa todella kätevä! :) munkin laukkukokoelma sai pari viikkoa sitten monogram kuosisen vahvistuksen;)

    Todella hyviä kuvia olet muuten laukusta ottanut,iskee kamala matkakuume :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isoin koko kyllä osouttautui aivan loistavaksi, vaikka aluksi vähän hirvitti onko se liian iso näin lyhyelle. Eikä, kerro heti minkä?! :D Et olisi todellakaan saanut lopettaa blogia :(

      Kiitos, totta matkakuume iskee aina toisten lomakuvia katsellessa :D

      Poista
  8. Minä ihailin kaihoisasti Cannesissa ihan vain sitä LV:n ulkoseinää, mutta ihania jäseniä oot laukkukokoelmaas löytäny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas ihailin kaihoisasti Célinen ja Balenciaga seinää, ehkä ensi vuonna, hih :D Mitäs tykkäsit Cannesista? :)

      Kiitos, Neverfull ainoastaan on uusi, mutta Pochette on näppärä varsinkin reissussa yhdistää siihen :)

      Poista
  9. Onnea uudesta laukkutulokkaasta, tosi hyvältähän se tuossa näyttää, oi että! Sait sitten tehtyä päätöksen koon suhteen, olen itse ainakin ollut tosi tyytyväinen GM-kokoon :) Jonain päivänä tahdon kyllä vielä Monogramia suuremman laukun muodossa, sitten kun joku käytetty, kauniisti patinoitunut yksilö tulee eteen :) Artsyyn olen minäkin vähän mennyt ihastumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kyllä päätös oli helppo tehdä sen jälkeen kun Helsingin liikkeessä tuota GM:ää kävin sovittelemassa :) Itse olen käyttänyt tuota kulmat taitettuna, mikäli ei ole paljoa tavaraa mukana. Artsy on nätti <3 Ainut miinus on sen ehkä hieman epämukava hihna, mutta se annettakoon anteeksi :D Platinoituneena kyllä Mono näyttää parhaalta, omassani alkoi jo tummuminen auringon ansioista. Toivottavasti löydät vielä joku päivä etsimäsi laukun :)

      Poista
  10. Oi oi <3 Mä haluan pian myös oman Neverfullin! :D En vaan osaa päättää MM / GM kokojen välillä! :P
    Odottelenkin sun asukuvia ihanuuden kanssa, muistaakseni ollaan aika samanpituisia joten sillain helppo vertailla :) Vähän jo olin MM:n puolella, mutta ei toi GM tossa näytäkkään niin isolta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat omasi pian <3 Vaikea valinta kyllä! Riippuu ehkä kuinka paljon tavaraa mukanasi kannat päivittäin. MM on välillä jäänyt itselläni "pieneksi" mutta toisaalta se on taas paras arkilaukku, jos menen vain töihin :) Asukuvia on laukun kanssa ihan varmasti tulossa!

      Poista
  11. oih mikä upeus ! :) Itsellä myös löytyy neverfull, ja täytyy vain todeta ettei parempaa laukkua löydy :D Kaikki tarpeellinen mahtuu AINA mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Neverfull on kyllä aivan loistava laukku, plussaa siitä, että se on itsessään todella kevyt ja materiaalin takia ei tarvitse varoa :)

      Poista
  12. Ihana laukku! :) Itse kamppailen kovasti Artsyn ja Palermon välillä, molemmissa on puolensa. Mutta on tuo Neverfull myös ihan nappivalinta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hih, samoja laukkuja mietin minäkin ;) Tarvitsin nyt ison laukun, joten päädyin Neverfuliin.

      Poista