torstai 20. kesäkuuta 2013

New Bikinis

Lomalla vanhoja bikineitä päälle pukiessani huomasin, että ne ovat jääneet liian isoiksi, ja eivät todellakaan olleet enää rantakelpoisia (olisi ehkä pitänyt sovitella niitä jo kotosalla;). Onneksi olin hankkinut ennen lomaa parit uudet bikinit, mutta molemmat olivat kolmio -mallia, rusketusrajojen takia tykkään vaihdella bandeau -ja kolmio-mallin välillä päivittäin. Koko loman sinnittelin kolmiobikineillä, ja sidoin niiden niskalenkit selän taakse, silläkin uhalla, että koko bikinit tippuvat päältäni, hih. Cannesissa tosin oli siihen jo totuttu, sillä kaikki ottivat aurinkoa yläosattomissa iästä ja koosta riippumatta. Ajattelin koko loman ajan ostavani uusia bikineitä, mutta niiden sovittaminen tuntui olevan aivan liian hankalaa, lopulta ihan viimeisinä päivinä otin asiakseni bikineiden oston ja tällaiset ihanuudet löysin;




  
Bikinit ostin pienestä alusvaateliikkeestä, josta olisin huolinut vaikka kuinka monet biksut mukaani! Hinnat olivat edulliset, nämäkin kaksi yläosaa ja kaksi alaosaa maksoivat yhteensä n. 36€. Ehdin kerran käyttää Cannesin rannalla kirkkaan koralleja bikineitä, mutta raidalliset vielä odottelevat käyttöön pääsyä, toivottavasti juhannuksena säät suosisivat ja pääsisin ulkoiluttamaan niitä rannalle!

Näissä rantatunnelmissa haluankin toivottaa kaikille aurinkoista ja toivottavasti lämmintä juhannusta! Itse tosiaan viettelen juhannusta tällä kertaa kotosalla, joten blogi tulee luultavasti päivittymään normaalisti. Minulla on vielä vaikka kuinka paljon Rivieran lomalta postauksia tulossa ;) Mitäs teidän juhannussuunnitelmiin muuten kuuluu? :)

10 kommenttia:

  1. Me tultiin juuri pieneltä (5 päivää) reissulta ja ajateltiin viettää kotijuhannus ihan rauhassa. Koti on paras paikka. ♡ Kotonakin voi nauttia monesta jutusta ja on muuten yllättävää, mitä kaikkea kaupungissakin tapahtuu juhannuksena. :-) Kivaa, että blogi päivittyy, täällä ainakin seurataan... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa, missä olitte? :) No olen samaa mieltä ja erimieltä, tykkään reissata, mielummin olen reissussa kuin kotona, mutta inhoan pakata vain viikonlopuksi :D Heh, taitaa minun juhannus mennä pyykkiä pestessä, ym. Kaikki vkoloput ovat olleet ja tulevat olemaan täynnä ohjelmaa, eikä viikollakaan tunnu töiden lisäksi mitään ehtivän :/ Pakko ottaa tässä välissä huilitauko, vanha ei enää jaksa :D
      Mukavaa kuulla, etten sitten yksin täällä kirjoittele ;) Ja ihan mahtavaa juhannusta sinulle! <3

      Poista
    2. Oltiin Maarianhaminasta! Aikas kiva paikka käydä. Punkkeja vain pelkäsin... ;-)
      Ihanaa juhannusta myös sinulle! ♡
      Ps. Oletko muitwn Instagrammissa?

      Poista
    3. Punkit ovat kyllä inhottavia :(
      Mulla on kyllä insta tunnukset nykyisin, mutta en pahemmin seuraa ketään ja oma tilini ei ole julkinen...pikkuhiljaa :D

      Poista
  2. Voi vitsi. Itselläni on ollut tuollaiset korallinväriset hakusessa vaikka kuinka ja kauan. No jos vaikka Mallorcan reissulla tärppäisi... Tosi kauniit molemmat! :)



    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Viettelen juhannusta perinteisesti, kotona :D Tänään olin töissä, joten ei tää juuri tunnu normiviikonloppua erikoisemmalta. Jos huomenna vähän ottais aurinkoa.
    Ihanat biksut! :)
    Hyvää juhannusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä kotijujannus ole hassumpi ;) Eilen ei rannalle päässyt, mutta nyt taas näyttäisi paistavan, jee!
      Kiitos! :)

      Poista