sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

My sale finds

Alennusmyynnit ovat parhaillaan käynnissä niin nettikaupoissa kuin kivijalkakaupoissakin. Yleensä kierrän alet kaukaa, koska tulee hinnan sokaisemana tehtyä typeriä heräteostoksia, jos jotain tuotetta ei ole ostanut normaalihinnalla, se tuskin on niin ihana, että sitä kannattaisi ostaa alestakaan. Tänä vuonna kuitenkin olen käynyt alennusmyynneillä, ja aikamoinen kasa uusia vaatteita onkin tullut ostettua, osa ostolistalla olleita juttuja osa täysiä heräteostoksia, hups! Yritän välttää heräteostoksia ja miettiä vähintään yön yli tuleeko vaatteelle käyttöä, tarvitsenko sitä...  Ostokseni ovat kuitenkin aika klassisia vaatekappaleita ja uskon kyllä etteivät jää kaappiin pölyttymään ;) Kokosin yhteistyökumppaneideni valikoimista asuja alelöytöjeni ympärille, osa kollaasien tuotteista on täysin samoja kuin omani, osa todella samanlaisia.

1. bleiseri  2. korvakorut  3. toppi 4. housut
5.  laukku Mulberry 6. kello 7. sandaalit

Musta bleiseri. Mustaa bleiseriä minun oli tarkoituskin alesta etsiä, koska se nyt on mielestäni löydyttävä jokaisen naisen kaapista ;) Bleiseri löytyi yllättävän helposti H&M:n alerekistä, tai itse asiassa löysin kaksi täysin erilaista bleiseriä, arvatkaa osasinko päättää kumman otan? ;)  Ja kyllä, hankin myös leopardihousut, ne tosin olivat normaalihintaiset. Housja sovittelin niitä kuitenkaan ostamatta, muutaman päivän housuja mietittyäni oli annettava periksi niiden suhteen ja käytävä nappaamaassa viimeinen omaa kokoani mukaan!

1. aurinkolasit Ray-Ban 2. raitapaita 3. kello 4. rannekoru 
5. kiilakorot 6. shortsit 7. laukku Louis Vuitton
 
Valkoiset rusettishortsit. Shortsit olivat puhdas heräteostos ja en voi missään nimessä väittää, että tarvitsen niitä. Hankin nimittäin pari viikkoa takaperin Lindexiltä perusvalkoiset shortsit, joita olin hyvän tovin etsinytkin. En vaan voinut mitenkään vastustaa shortseja, kun löysin kokoni -50% alelapulla ;) Nämä eivät tosiaan lompakkoa rokottaneet kuin reilun kympin verran, joten sallittakoon tämä hairahdus.
 
1. raitapaita 2. kello 3. korvakorut 4. bleiseri 5. housut
6. laukku Louis Vuitton 7. Converset
 
Punaiset housut. Toinen aivan täysin heräteostos oli rennonmalliset punaiset kesähousut. En ole missään vaiheessa ajatellut hankkivani punaisia housuja, mutta sovitettuani H&M:llä naurettavan halpoja pöksyjä päätin ostaa ne kuitenkin. Housuille on tullut jo käyttöä, kun yhdistin ne täysin kollaasin tavalla, sama raitapuserokin lähti itse asiassa kaupoilta mukaan.

1. pusero  2. farkut  3. bleiseri 4. rannekoru 5. kello 
6. korvakorut 7. avokkaat 8. laukku Louis Vuitton 

 
Valkoinen rusettipusero. En vaan millään voi vastustaa valkoisia keveitä puseroita ;) Pusero lähti puolella hinnalla, uskotteko, jos sanon, että olin samaista pusero jo kerran menossa ostamaan normaalilla hinnalla? Loistolöytö ja aivan varmasti tulee käyttöön.

Näiden löytöjen lisäksi löysin myös jo jonkin aikaa etsinnässä olleen punaisen bleiserin! Bleiserin ympärille olen koonnut jo aiemmin asuja täällä.
 
Mitäs sanotte hankinnoistani? Menikö pahasti pieleen? Aiotteko mennä alennusmyynneille, tai oletteko jo käyneet?
 
Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt aleista :) Valkoiset ja raitapaidat toimii asussa kuin asussa ja pitäähän vaatekaapissa olla myös niitä räväkämpiä vaatekappaleita, kuten nuo leohousut! Tosi kivoja asuyhdistelmiä olet taas kerran koonnut, varmasti tulee löydöillesi käyttöä. Olisi kiva nähdä nuo yhdistelmät myös päällä. Ajattelin itse pysyä pois aleista tänä vuonna, mutta mitä kävikään... Kyllähän sieltä muutama hankinta tuli tehtyä :) Itsekin sovittelin punaisia housuja (tosin normihintaiset), mutta jätin vielä kauppaan. Tuon punaisten housujen ympärille kokoama kollaasi saa kyllä miettimään, pitäisikö ne kuitenkin käydä kotiuttamassa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos löytöni ovat mielestäsi onnistuneita :) Olen kyllä ostanut kuukauden sisään niin paljon vaatteita (lomalta ja aleista) että on aika rauhoittua :D Kiva kuulla, että sinäkin "repsahdit" aleissa, hih. Tiedätkö, omat punaiset housuni maksoivat vaivaiset 5euroa, joten kyllä varmasti käyttöä tulee sen edestä. Osta ihmeessä punaiset housut, ne on loppupeleissä aika helppo yhdistellä muihin vaatteisiin ;) Haluaisin kyllä kuvailla nämäkin asut käytössä, mutta valitettava totuus on ettei minulla yksinkertaisesti aika riitä :( Kuvailu vie kuitenkin jonkin verran aikaa ja siihen tarvitsee kuvaajan. Työviikolla ei ole mitään toivoa saada kuvia otettua :( Tämän takia muunmuassa olen usein miettinyt tämän blogin kohtaloa...

      Poista