keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Light green shorts

Ostin Cannesin Zarasta vaaleanvihreät shortsit, kun ensin olin katsellut niitä useat kerrat monissa Rivieran Zaroissa. Jokin shortseissa viehätti kovasti, lopulta kiikutin ne mukaani sovistuskoppiin ja siitä kassalle. Oikeastaan sovitin shorseja ensin Cannesin toisessa Zarassa liian suuressa koossa, kun aloin etsiä pienempää kokoa, en löytänyt koko shorseja enää koko kaupasta :D Kipitin vikkelesti toiseen Zaraan, jonka olemassaolo minulle selvisi vasta ihan viimeisinä päivinä, en tajua miten se oli mennyt minulta kokonaa ohi?! Juuri kun pääsin toiseen Zaraan, muistin mistä shortsit olin edellisessä Zarassa ottanut. Onnekseni myös toisesta Zarasta shortsit löytyivät ja vielä oikeassa koossa!





Shorseissa on kuminauhavyötärö ja ne ovat maailman mukavimmat päällä, varsinkin yhdistettynä hieman löysään puseroon. Tämä on taas yksi tallainen vaatekappale, joka ei vakuuta henkarilla, mutta päälle saatuani olin täysin myyty! Asukuvien ottaminen oli tuossa tuulessa ja noissa ilmavissa vaatteissa lähes mahdottomuus, joten älkää välittäkö "hieman" sekaisin olevasta tukastani ja loistavista asennoistani ;)



  
Tämä asu kaikessa yksinkertaisuudessaan oli matka-asuistani ehdoton suosikkini. Tässä asussa toimi mielestäni älyttömän hyvin pieni kuosien yhdistely, kenkien ja laukun muodossa, vaikken yleisesti ottaen tykkää käyttää kuin yhtä kuosia kerrallaan. H&M:n iänikuisen vanhat leopardi peep-toe-ballerinat eivät ole menneet miksikään vuosien käytön jälkeen, hamstrasin niitä aikanaan alesta, ihan upouusi pari löytyy vielä noiden lisäksi, hih. Olen pitänyt täysin samaa asua navysinisen bleiserin ja konjakkisten ballerinojen kanssa, se vasta suosikkiasuni olikin, aivan varmasti eksyy päälle vielä kesän aikana!




pusero/rannekoru/ballerinat H&M - shortsit Zara - laukku LV kello Michael Kors - aurinkolasit Ray-Ban


10 kommenttia:

  1. Kiva kokonaisuus. Tykkään. ♡ Nuo Zaran shortsit näyttää tosi kivoilta. :-)
    Ihanaista keskiviikkoa ihanainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Näyttävät kivoilta ja ovat tosi mukavat, täydelluset shortsit siis :)

      Ihanaa torstaita ja juhannusta!:)

      Poista
  2. Jällen kerran niin kaunis kokonaisuus! Itselläni etsinnässä täydelliset leo-baltsut, nuo sinun ovat niin kauniit! :)




    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen Maria <3

      Nuo baltsuni ovat kai vuodelta -09 :D Torylla on ihanat leo-baltsut, jotka itsekin haluaisin ;)

      Poista
  3. Onpas ihanan rennon ja ilmavan näköiset nuo shortsit, täytyy pitää omatkin silmät auki ensi kerralla Zarassa käydessä :) Ja voi näitä teidän lomakuvia voisin ihastella ikuisuuden, niin upeita maisemia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä ne kyllä ovatkin ja mielestäni vielä täysin uusi juttu omassa kaapissani :D

      Heh, no hyvä kuulla, sillä lomajuttuja on edelleen luvassa :D Ja taitaa olla sinunkin blogissa kohta ;)

      Poista
  4. Toinen toistaan ihanampia nämä sinun loma-asusi! :) Ja aivan täydelliset nuo shortsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla, että tykkäät :) Arkena harvemmin ehtii kuvailla :/

      Poista
  5. Sovittelin itsekin noita samaisia shortseja pitkän tovin! En oikein osannut päättää, minkä väriset ne ovat :D Hakusessa on siis beiget shortsit ja nuo eivät täysin menneet siihen värikategoriaan ;) Muuten olen kyllä samaa mieltä, että ne näyttävät päällä paljon paremmalta kuin henkarissa!

    Ja yritin tänään etsiä tuota täydellistä puseroasi Hennesistä, mutten löytänyt :( Höh! Mutta tarttui sieltä muutenkin niin paljon tavaraa mukaan, että ihan hyvä vaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mun silmään ne ainakin ovat vaaleanvihreät ;) Mulla oli muute ostohetkellä beige hame päällä, joten siihen oli hyvä verrata :D. Kohta kun tulet Suomeen, niin käy ainakin Vilassa, jos beiget shortsit edelleen haussa ;)

      Voi harmi ettei puseroa löytynyt, se on itselläni kaikista käytetyin vaate, onneksi ostin 3 :D Ja esittele pian mitä Hennesiltä löytyi ;)

      Poista