sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

Heippa! Tämä viikonloppu sujui ystäväni polttareissa, heti perjantaina töiden jälkeen oli lähtö mökille ja aamupäivällä palailin kotiin. Hieman oli hankalaa pitää suunsa kiinni polttareista, mutta hienosti selviydyin. Kameraa en viikonloppuna mukanani kannellut, mutta tässä kuvia viikon takaa Suomen ihanassa kesässä. Että minä rakastan kesää, kaikkialla on niin vihreää ja kaunista! Tosin säät eivät ole hetkeen suosineet, mutta kyllä ne ihanat helteet vielä takaisin jossain vaiheessa tulevat, pakko tulla!
 
 
Tiedättekö, loman jälkeen tarvitsisi aina toisen loman palautuakseen lomasta. Itse en ole vieläkään loman jälkeen päässyt normaaliin rytmiin ja menoa on ollut vähän liiaksikin asti. Junannusvapaat tulevat niin tarpeeseen, tällä kertaa jäämme juhannukseksi kaupunkiin. Hieman hassulta tuntuu, sillä olen vuosikaudet viettänyt juhannuksen samoissa maisemissa maalla. Nyt vain tuntui siltä, ettei yksinkertaisesti jaksa taas reissata, pakko huilata yksi viikonloppu kotona, seuraavat ovat taas kaikenlaista täynnä. mm. häät, Helsingin hotelliviikonloppu, Tallinnaan ystävän kanssa... En valita, mukavaa, että on kivaa ohjelmaa! :) Onneksi minulla on vielä heinäkuun lopussa lomaa, sitä odotellessa!


Juhannuksena aion siis ottaa ihan rennosti, mahdollisesti sään salliessa ottaa aurinkoa (lomalla vaivalla hankittu rusketus alkaa olla muisto vaan) syödä hyvin ja ehkä käydä jopa alennusmyynneissä. Eniten odotan sitä, ettei tarvitse laittaa kelloa soimaan, eikä päivässä ole mitään pakollista ohjelmaa!


aurinkolasit Ray-Ban - pusero Stradivarius - hame Forever21 - laukku Louis Vuitton

14 kommenttia:

  1. Kaunis asu jälleen kerran, Anne! :) Ihanat nuo kukat myös taustalla :)

    VastaaPoista
  2. Hah mikä muisto, olin just ihastelemassa sun ihanaa rusketusta!:D Ja ihana asu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kuvan otosta on viikko aikaa, olen tuostakin paljon vaaleampi jo :D Tuntuu, että rusketus lähtee viikossa, kun istuu vaan sisällä töissä.

      Kiitos! :)

      Poista
  3. Täälläkin kateellisena ihaillaan sun rusketusta! :) sekä asua tietenkin,senkin tyylilyyli;)

    VastaaPoista
  4. Rusketus on kyllä paras kesäasuste ;) ja ahh tuota hamosta vielä ihailen...



    petitelivingmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Hame on kyllä ollut jo kovassa käytössä, pitäisi uskaltaa kokeilla keltaista versiotakin!

      Poista
  5. Voi miten ihana asu ja sopii niin kauniisti ruskettunutta ihoa vasten! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja ihana asu! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana asu minustakin. :-) Ja rusketus... ;-)

    VastaaPoista