torstai 27. kesäkuuta 2013

a little something from Louis Vuitton Monaco

Rivieralla lomaillessa tuli asioitua Louis Vuitton -myymälöissä pariin kertaan. Olin jo kuukausia aiemmin päättänyt hankkia matkalta kaksi laukkua, blogiani lukeneet saattavatkin muistaa, että olen laukuista haaveillut. Halusin ehdottomasti ostaa toisen laukuista Cannesista ja toisen Monacosta, näin minulle jäi molemmista paikoista matkamuistot, jotka ovat aina minulla :) Juuri tästä syystä hankin, jos mahdollista, laukkuni ulkomailta, näin aina laukkuja käyttäessä tulee ihanat lomamuistot mieleen :) Cannesin myymälästä ostin tosiaan jo esitellyn Neverfull Monogramin, joka on osoittautunut varmasti parhaaksi laukkuhankinnakseni koskaan! Laukku tuntuu sopivan kaikkeen ja mahduttaa sisäänsä ihan mitä vain, täydellinen!

Monacosta hankittu ruskea paperikassi vilahtikin täällä blogissa muutama viikko sitten, hävettää tunnustaa, mutta uutukainen on matkan jälkeen pysytellyt visusti dust bagissaan ostokassin sisällä. Nyt viimein oli aika näyttää laukulle päivänvaloa, sillä sitä tarvitaan lauantaina ystäväni häissä, ja asumallailut ovat parhaillaan käynnissä! Saanen siis esitellä laukkuperheeni uutukaisen Eva Clutchin Damier Ebenenä;



Kuosivalinta oli aika selvä, sillä Monogramina ja Damier Azurina omistan jo Pochetet. Vaikka Eva ja Pochette ovat erilaisia, en silti usko, että minulla olisi käyttöä kahdelle samaa kuosia olevalle pikkulaukulle. Pochette on mielestäni kovin arkinen, kun taas Eva menee juhlissakin mitä mainioimmin, hankin sen itse asiassa juhlalaukuksi, mutta ihan varmasti tulee käytettyä myös arkena varsinkin pitkän hihnan kanssa (joka on ylläri minulle liian pitkä, mitenhän sitä saisi lyhyemmäksi?)

Olen tällä hetkellä todella tyytyväinen laukkuihini, ja oikeastaan ainut mikä puuttuu on musta pikkulaukku. Isojen laukkujen ystävänä en kuitenkaan tiedä, tulisiko mustalla pikkulaukulla niin paljon käyttöä, että siihen kannattaisi panostaa...katsotaan ;) Kaukaisissa haaveissani on myös pari vaaleaa laukkua, joihin ihastuin Cannesissa, palaan varmasti asiaan myöhemmin ;) Tältä erää laukkukiintiöni on ainakin tämän vuoden osalta todellakin täynnä!

20 kommenttia:

  1. Minä jätin mm. siksi viime syksynä Evan ostamatta ja ostinkin tilalta Favoriten, kun Evan hihna oli minullekin liian pitkä :o Toki tykästyin muutenkin Favoriteen enemmän, mutta Eva ei laskeutunut ollenkaan oikeaan kohtaan! Hassua kun siinä on niin pitkä hihna, minäkin kun olen 169cm pitkä ja se hihna oli silti aivan liian pitkä... Mutta kaunis ja monikäyttöinen laukku Eva varmasti on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Favoritea harkitsin itsekin hetken, mutta kun tosiaan halusin juhlavan laukun ja ebenenä, niin päädyin kuitenkin Evaan :) Mielestäni Eva on myös juhlavampi, koska Favoritessa läppä tekee siitä mielestäni jotenkin arkisen ja tosiaan kun sitä ei ainakaan tällä hetkellä saa kuin monona. Hassu tuo hihna pituus kyllä, no ei kai auta kuin vetää solmuun :D Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Oi, tämä laukku se vaan aiheuttaa aikamoisia sydämen tykytyksiä edelleen :) Ja vaikka olenkin aina ollut monogrammi tyttö henkeen ja vereen, niin eipä tuo Ebene kyllä juurikaan monon rinnalla kalpene. Ihana! Niin ja onnea uudesta tulokkaasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, minustakin on pikkuhiljaa alkanut kuoriutumaan Monogram-tyttö :) Mono kuosina tuntuu soopivan ihan kaikkeen! Varmasti olisin hankkinut Evan Monona, jos ei olisi Pochettea :) Kiitos kovasti S! :)

      Poista
  3. Oijoi,hyvän valinnan teit! ;) Mä nappaan lähes aina tän Evan mukaan ja hävettää kyllä myöntää,miten vähälle käytölle pochetet on tänä vuonna jäänyt mutta ehkä mä huomenna nappaan Azurin terassille mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ;) Mulla on taas kaikki laukut jääneet uuden Neverfullin varjoon, käytän sitä koko ajan, nyt olisi aikaa antaa sen jo huilata ja ulkoiluttaa muita laukkuja :) Azur sopii hyvin terassille, joten mukaan vaan! ;) Mä en baarissa muita käytäkään kuin Pochetteja, mutta voi olla että mulle käy sama kuin sinulle ja tulee tästä lähtien napattua aina Eva mukaan :)

      Poista
  4. Aaaaaw mie arvasin! toi Eva on kyl niiin kaunis :) miekii haluun ton jossain vaiheessa hankkia itelleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin sen verran tuostakin jauhaa, että tuskin oli yllätys :) Ei muuta kuin kipinkapin Vuittonille ;)

      Poista
  5. Tuo Eva on aivan upea. ♡ Eiköhän se tule jossain vaiheessa itsellekkn hankittua... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan olekin :) Kipinkapin Vuttonille sinäkin ;)

      Poista
  6. Evaa minäkin olen tässä ihaillut jo pitkään.. Ongelma on että millä kuosilla sen haluaisn :D Rakastan Damier Azuria, mutta tummempi kuosikin olisi hyvä ja ja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea valinta tosiaan! Ehkä sinuna ottaisin jonkun muun kun Azurin, kun sulta sitä kuosia löytyy jo :)

      Poista
  7. Ooo ihana Eva! Itsekin omistan kyseisen laukun ja olen ollut niinniin tyytyväinen siihen. On niin monikäyttöinen, käy arkeen kuin juhlaan. Kerrassaan hyvä valinta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Nyt vielä keksin, että hihna saa vedettyä laukun sisältä, niin se on tällaiselle pätkälle parempi :) Eva joutuikin heti kovalle koetukselle baariin :D Paljon tilavampi kuin Pochette :)

      Poista
  8. Olen vahvasti sitä mieltä, että minäkin tarvitsen Evan joka värissä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Eva on kyllä kätevä! Paljon tilavampi kuin Pochette!

      Poista
  9. Tilasin Evan itselleni synttärilahjaksi ja tänään laukku saapui postissa. Aivan ihana ja monikäyttöinen laukku, en voisi olla tyytyväisempi tähän hankintaan! :) Olen sovittanut sitä useampaan otteeseen niin hihnan kanssa kuin ilman, ja mulla oli aluksi ihan sama ongelma tuon hihnan pituuden kanssa. Kohtalotoveri 157cm siis ilmoittautuu. :D Löysin kuitenkin onnekseni tämän videon, jonka vinkin avulla sain hihnasta itselleni sopivan: http://www.youtube.com/watch?v=jBjXHDW1GI4 Toivottavasti tästä on sulle apua, sillä minä sain tuolla kikalla hihnasta juuri sopivan mittaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnea sekä synttäreiden johdosta että laukusta! :) Tiedätkö, juuri noin olen hihnaa käyttänytkin! Siitä tuli juuri sopivan pituinen :)

      Poista
  10. Jos olet aikeissa myydä tämän niin täällä olisi halukas ostaja laukulle. :) riikkari91@msn.com

    VastaaPoista